Ергенът 🌹 сезон 5, тема #4: от вторник до четвъртък от 20:00 по bTV!

• 47 825
  • 827
  •   1
Отговори
# 15
Стара Китара ако не беше предобрила с операциите и не се обличаше като Сашка Васева, щеше да бъде топ фаворит.

# 16
Санта Китана за мен си е за Любов в Рая , много по-добре би ми седяла там .

# 17
  • София
Благодаря за новата тема! 😊

Категорично - Санта Китана! Откакто влезе Цвети Велева например която мислехме за най-големия тартор не се чува и вижда.

# 18
Защо в анкетата няма опция "никоя"? Китарата е такава досадница, че няма шанс да ми стане някога интересна, а като я погледна ми е такъв криндж с цялата поразия, която си е причинила.

# 19
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря за темата!
Гласувах за Китана, тя ми е най-интересна като образ от всичките.

# 20
Забелязвам все по-намаляващ интерес към Ергена, което е напълно разбираемо. Ама то даже няма за какво да си чешем езиците този сезон. Дано се размърда довечера или когато има епизод.

# 21
  • Варна
Стара Китара ако не беше предобрила с операциите и не се обличаше като Сашка Васева, щеше да бъде топ фаворит.
И аз така мисля.
И не са само веждаците, а и огромните гърди плюс това, че някак си се е наляла цялостно в тялото.
Госпожица Велева ми е по интересна. Жалко, че към момента залезе.

# 22
И аз така мисля.
И не са само веждаците, а и огромните гърди плюс това, че някак си се е наляла цялостно в тялото.
Госпожица Велева ми е по интересна. Жалко, че към момента залезе.
Почти винаги с огромните бомби изглеждат едри. Например Шермин осъзнах, че е слаба дребна жена чак когато за 48-ми път повтори, че е 48 килограма.

# 23
Благодаря за темата 🌷
Елеонора след клипчето с колата ми е доста неприятна.

Последна редакция: пн, 09 мар 2026, 23:25 от dany_nik

# 24
Да, в сравнение с миналите Ергени, когато се бяхме изпокарали на страница 4, тук сме доста кротки и почти няма нищо за коментиране. Малко ми е смешно, как явно всички са си взели бележка, от пияниците миналите сезони и сега едва ли не, никой не пие алкохол. Хахахаха
Благодаря за темата

# 25
Да, в сравнение с миналите Ергени, когато се бяхме изпокарали на страница 4, тук сме доста кротки и почти няма нищо за коментиране. Малко ми е смешно, как явно всички са си взели бележка, от пияниците миналите сезони и сега едва ли не, никой не пие алкохол. Хахахаха
Благодаря за темата

Да, бе.. чак вече ми е смешно като на всяка следваща среща някоя госпожица заяви "аз по принцип не пия алкохол, ама ми налей ей така за наздраве".. Sunglasses Особено пък госпожиците на Стоян, май една няма дето досега да не е заявила "аз не пия алкохол". Joy Според мен лъжат яко, ама да видим..

# 26
Благодаря за темата! И рози от мен за вчерашния празник! Flowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers RoseFlowers Rose
Все се каня да питам на коя от момите казвате "Печени чушки" и друго подобно, не помня точно...

# 27
Да, бе.. чак вече ми е смешно като на всяка следваща среща някоя госпожица заяви "аз по принцип не пия алкохол, ама ми налей ей така за наздраве".. Sunglasses Особено пък госпожиците на Стоян, май една няма дето досега да не е заявила "аз не пия алкохол". Joy Според мен лъжат яко, ама да видим..
Лъжат естествено - в Иг постоянно се качват клипчета с алкохол. Пламена по клубовете с коктейл в ръка, Илияна на маса с полуизпита чаша вино и т.н. Не знам какво толкова срамно има да си признаеш, че пиеш 1-2 като излезеш. Явно вече “Нямам корекции” не минава и новата модерна лъжа стана “Аз не пия”. 😂

# 28
За Китаната гласувах, разбира се. Влезе и започна да прави шоу, интересна е. Другите две гледат заспало като останалите отегчаващи се в имението.

# 29
Разбира се, че пият! На коктейлите супер много им личи на някои, зачервени лица, заваляна реч. Не знам защо се преструват.

Общи условия

Активация на акаунт