Pantene Grow Abundant – грижа срещу косопад за по-силна коса

• 7 051
  • 451
  •   1
Отговори
# 90
  • Пловдив
Колкото по-малко топлинна обработка - по-добре 😊 Когато се налага - качествена термозащита 😎

# 91
Да не си мия косата всеки ден.

# 92
Те са няколко съвета , които съм получила от фризьори .
Да не изправям косата си с преса за коса , докато е мокра.
Да не търкам силно с хавлията , за да я подсушавам , а леко да потупвам.
Да нанасям хидратиращи продукти само в краищата.
Да отмивам първо скалпа , а след това с подходящ шампоан и краищата.

# 93
Редовното измиване на косата, плюс масло от Розмарин в корените. Действа безотказно за красива коса.

# 94
Да не се се ляга с мокра коса, защото е вредно за нея.

# 95
  • Бургас
Колкото се може по-кратко да ползвам сешоара.

# 96
Не ползвам в ежедневието си преси за коса, в редки случаи само по поводи. Използвам балсам, маска за коса и термозащита. Смятам, че така давам на косата си най-добрата грижа.

# 97
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?

Не използвам  - преса, маша и подобни уреди, защото много ми увреждат косата.

# 98
Споделете кой е най-добрият съвет за грижа за косата, който сте получавали или открили сами?
Най- добрия съвет е да си правя маслена маска всяка седмица.

# 99
Най-добрият съвет, който съм получавала е да ползвам термозащита преди сешоар. А най-доброто, което сама съм установила е да оставям косата си да изсъхва сама през лятото.

# 100
Най-добрият съвет беше да не ползвам преса за коса. Откакто използвам  dyson косата ми е толкова по-жива и блестяща. Нанасям термозащита и кристали.

# 101
Редовни масажи, серуми за растеж, както и маски преди миене на косата.
Всеки ден слагам масла в краищата, които хидратират и предпазват от дехидратация и накъсване. 🥰 не ползвам термоуреди, права ми е косата, ако реша се къдря с no heat методи.

# 102
Да не я тегля при ресане, да ползвам доверени бои и да правя подхранващи маски.

# 103
Да избягвам ежедневното миене на косата и по възможност да съхне сама,без да използвам сешуар

# 104
  • Пловдив
Най-добрия съвет за моята тънка коса е да не я горя с преса и да не филирам краищата с филираща ножица. Да използвам масла за краищата.

Общи условия

Активация на акаунт