"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 302
  • 285
  •   1
Отговори
# 270
Аз не правя схемите - тя ги прави! Яде, играе, спи и се събужда за хранене...В последно време -следобяд пропуска спането...

# 271
честит рожден ден на maiche много радост да ти носи твоето семейство!!!
честитo бебоците които стават по големи днес!!!
нашата схема изглежда горе долу така 6:30-150мл АМ
10:00-120 АМ,1/2 зеленчуково пюре
13:00-150АМ,1/2 плодово пюре
16:00 150 АМ
19:00-150АМ
21:30-150АМ

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 09:44 от desidm

# 272
Нашата схема е такава:
6.00-180мл АМ
10.00-180мл АМ(доста често с 1/2 пасиран банан)
13.30-зеленчуково пюре
14.30-малко плодово пюре
17.00-каша(оризова или бананова)
20.00-200мл АМ

# 273
  • Бургас

Една жена пресича бариери,
сади череши все със мисълта,
че мъдри утрото ще ни намери,
щом вечер носим в шепи любовта.
Една жена с венец от сто светулки:
на самодива двойница е тя;
С дъха си огнен всяка съвест буди,
като олтар на църква, приютил в беда
душата на самотник, тръгнал в мрака
да дири светове и път в душа.

Тя винаги намира мечът - дума,
и безпощадна е, и нежна тя,
и всеки стих, събира като стряха
отворени за истина сърца.

Честит Рожден Ден maiche!
Огнена душа!

Разпалвай светлините на живота и го живей все така светулково в отдаденост на любовта.

# 274
Дивнето, ще я изям  Hug Пу пу
Оххх как ви завиждам за схемите  ooooh! Ние се учим сега на режим, поне през нощта и ядем през два часа  Rolling Eyes ама здраве да е  Peace
А захранване още не  Naughty Ходихме на гастро - тя каза щом повръща никакви сокове или плодови пюрета. Ще почваме с каша на 5 и половина месеца  Peace
Майче, честит рожден ден   bouquet

# 275
  • София

Честит Рожден Ден maiche!
добро утро и от нас!
като ви чета схемите, много се ентусиазирам и аз да почвам със захранването. другата седмица сме на консултация и ще питам. с тези зъби, дето ги има, може да почна да я захранвам направо с кебапчета.
междудругото е като малък питбул - ръфа наред. вчера ме ухапа по ухото hahaha предпочита мама пред купищата чесалки, които има.
ди_, и нашият режим е такъв. как ще се оправяме с нощното хранене, не знам newsm78
искате ли за четвъртък среща в борисовата градина?
или за утре?
който е зает, да каже час, удобен за него. за мен няма проблеми.

# 276
ОТКАААААЧААААААААММММ  smile3516 smile3516 Някаква депресия ме е хванала,не мога да разбера защо smile3518
А и срещу нас са започнали някакъв строеж,шуууум да си.......... #2gunfire Това Симеоново след време ще стане като Младост Crossing Arms

# 277
Здравейте и от нас!
Честито на празнуващите днес!
Аз съм за четвъртък или петък в Борисовата, както кажете!
И ние с това нощтно кърмене не знам до кога??? Дъщеря ми сама се отказа, ама не помня на колко месеца е била....как се забравя не е истина!
Иначе схемата, която съм дала за нашите хранения е съвсем условна, той сам си нагажда режима всеки ден, но все пак това са ни храненията..
сега реве, от 2 часа го приспивам...спи му се, а не заспива! Що мен някой не ми каже "Хайде сега поспи малко".....искам да съм БЕБЕЕЕ, а може и домашен любимец - те май са по-добре и от бебетата, поне могат да се движат и да си ходят където и когато си поискат!

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 11:26 от aspasia

# 278
  • София
И мен нещо отвреме навреме ме удря депресийка...ама я боря де, не и се давам.

# 279
  • София
И какво му е на Младост  newsm78

За срещата аз съм за петък, но да кажат и другите.

ЧРД maiche!!!

# 280
Майче, да жива и здрава! ЧРД!
Дивнето няма още зъбета, ама ръфа до живо месо! Татко и я нарича бебе - стръвниче, на галено!

# 281
  • София
Здравейте и от нас!
Всички само за захранване пишете и се чувствам малко като в небрано лозе Rolling Eyes

Ние сме още при майка ми в Благоевград, снощи любимият дойде да си ни взима, но днес си тръгна пак без нас. Така че ще си ходим в неделя чак. Цялата работа е че тук правим един ремонт на вилата в планината и трябва поне аз да съм тук. Но не се оплаквам де, за разходки е разкошно, само таткото много ми липсва.

Дивна самка, много сладка момата - прическата й е супер, а очичките едни дълбоки и блещукат - ще има характер това Дивне Hug

За срещичка - както стана ясно няма да дойда, но от другата седмица ще се включа.

Целувки на всички бебчета!!

Майче, Честит Рожден Ден!!!

# 282
хайдеее имаме нова тема     http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=188523.0

# 283
Здрвейте, мами на декемврийчетаWink

Ние също вече започнахме смесено хранене баш на Гергьовден!И се ентусиазирах много за това варене на пара - днес. И понеже съм такава,че като ми взлезенещо в главата става на фиксидея и трябв амного бързодаго реализирам, но като погледнах цените на уредите и малко ми се поизправи косата. Та намерих у нас една кошничка метална. Турнях я в една тенжерка и ето ми готвене на пара! Много съм доволна сега варя картофчета.Обаче незнам колко вода се слага и колко време се вари. newsm78 До изпаряване на водата ли или докато сатнат много меки картофите? baby_neutral Та по усмотрение и на око, та да видим какво ще станеSimple Smile хихи И тази кошничка не е с дупки,само да поясня,а е такава,която се продава за пържене на картофки, както и е на разстояние от дъното Peace

Вижте ние как се омазотихме с първото пюренце  Joy

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 10:08 от anche_mamche

# 284
  • sofia
Здравейте момичета!
  Времето, когато ще се върна постоянно на работа наближава и това доста ме натъжава...дали Стефан ще ме забрави... Rolling Eyes
  за сега се наслаждавам на всеки миг прекаран с него - макар понякога да съм много уморена от постоянното му бърборене, крещене и енергия за игра Heart Eyes Стефи хапва домашни пюренца и аз много се гордея като му ги приготвям- вчера яде  картоф с морков и ябълка и беше мноооого доволен Laughing Аз още не съм заместила обедното хранене със зеленчуково пюре, но трябва вече да го направя Naughty
  Мойто момченце много често се събужда плачейки ,после пак заспива, но наистина тъжен плач. От какво може да е? И днес се събуди така два пъти на обедното спане...
  Благодаря на всички които са ни поздравили за 5 месечието на 6.05. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт