"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 700
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
  • София

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И  ОТ НАС, PEBBLE
shemet_neveroiaten, ние пазаруваме от различни места в зависимост от това какво купуваме.
от била вземаме пампи, мокри кърпи. има едни аптеки ремедиум - от там АМ, разни лекарства, биби и бебешка козметика.
а за дрешки - къде ли не Mr. Green
вчера например ходихме в магазина на чико до южния парк - направо съм очарована от всички дрехи, обаче голяма скъпотия #Crazy
има много сладки дрехи и на други места Peace

# 76
      честит рожден ден Pebble!

# 77
Здравейте и от нас,

С това хубаво време и тези празници не се завъртаме вкъщи и не съм влизала във форума, но днес вали............. newsm11
Честит рожден ден на Pebble  bdbaloni
Но и аз да ви почерпя, че днес моето голямо съкровище става на цели 5 месеца  smile3501 smile3521 newsm44 newsm68

# 78
Moonlady, аз бях писала за Сийка  Embarassed Моето момиченце като я чуе и почва да се смее  Laughing Всички в нас вече вървим и си я тананикаме  hahaha hahaha hahaha Но важно е детето да е щастливо  Crazy
Ники, Пешко е много сладък  Hug Ние оня ден също водихме Велито на пикник, през цялото време спа  hahaha
Аз ползвам кърпички - Нивея с крем  Peace А памперси - Хъгис 3, не сменям през нощта, за да не се разсънва и нямам проблеми  Peace
Pebble, честит рожден ден   bouquet!
Честито и на месечинките  Hug

# 79
djumbeto ,честит ви празник Wink

# 80
  • Бургас
Здравейте и от нас,
днес вали и явно ще си стоим в къщи. Sad

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Pebble Желая много добро настроение, усмивки и щастлив изпълнен с положителни емоции живот.

Аз памперси ползвам най-различни. Петър понася всякакави. В момента сме на Памперс 4, преди това бяхме на Дайперс, по преди това на Либеро, ползвала съм и Хъджис и Молфикс, не мога да харесам и не мога......

Кърпичките също са ми най-различни - пробвам от различни аптеки всевъзможни марки и при тях положението е като с памперсите.

Вода..... за нея вече казах, Петър не пие вода, когато му давах 2-3 дена АМ или преварявах чешмяна или преварявах розовия Девин. А две-три глътки да си изплакне устата след АМ мудавах директно от розовия Девин или преварен такъв. Но при нас пиенето на вода е проблемно, така че опита ми е много скромен.

Пюрета ще вземам най-различни, но които са без захар!!!

Аз мисля ако имам кърма да взимам от тия дето нямат мляко и да ги бъркам с кърма. Ако нямам кърма или не е достатъчно ще взимам от тия дето съдържат мляко и ще ги разтварям с вода.
И аз така мисля да правя  Peace

kirkorova80 независимо с какво почваш - пюре или каша, почваш с по една лъжичка.

# 81
Запис бърз , драсвам и аз докато Жижо припява и ръкомаха в захлас на Nikki_Ivanovo-вата  песничка Grinning Grinning Grinning
Ей, страшно това бе!!! Само като отворих препратката, моя човек издаде радостно-възторжен вик и се разтресе целия от кеф  Joy
Хайде отивам да чета, че 5 страници ме чакат Hug

Честито Pebble ! Да си много щастлива и здрава !   bouquet

Честито и на малката Андреа! Да е все така хубава и много да слушка мама djumbeto !

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 14:30 от Magesta

# 82
  • Варна
чшшшшш алооооууу ко ма напраихти вии бе?! как ша ва читъ ся.
нии са върнахми ут селу с убугатен речник  Mr. Green
имаме клипче как се смеем с глас  Mr. Green
честито на празнуващите!

# 83
Вчера ни подариха една кутия каша на Хумана (маракуя и праскова).И на кутията прочетох,че на бебе след 4 мес  препоръчителната  порция е 180г (аз нали миналия път разпитвах тук по колко каша трябва да изяждат нашите бебета).

Днес пасирах  някъде около полвин банан с 60мл АМ и много му хареса на дребния.Той на последък нещо не се кефи много-много на Аптамила и това много ме притеснява,защото тук почват да ми дават полезни съвети от типа да го почвам с кисело мляко,НО аз не искам!!!!!!!!! Naughty
А кашите много ги харесва Алекс и се чудя колко често може да му давам каша newsm78

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 16:47 от liletka

# 84
Честит рожден ден Pebble,да си жива и здрава и много щастлива. bdbaloni
Честит празник и на всички пазнуващи бебоци,много да папкат и слушкат майките си.

За водата давам преварена,чешмяна.Пюретата на Ганчев,защото така ми препоръчаха майките/а като свикне с гадните,ще е полесно с хубавите/ Каши още не давам,а памперсите ссме на Памперс 3,Мокри кърпи всякъкви/ зависи какви ми донесат/

Празниците изобщо не ги усетих,все едно и също е при нас.Само дето много се преуморих от това пролетно почистване и днес това даде резултат.С Лорка спахме до 12.40,само за ядене се събуждаше и после smile3524 Сега съм с адски главоболие и ми е много криво.

Ники,снимката ви е супер,да ти е жив и здрав Петюфи.

# 85
Ето тук има интересни неща http://www.uni-co.ru/assort/kasha/milupa.php  ,ама е на руски.

# 86
# 87
  • Vaudreuil Canada
Ей много зъбчета се появиха напоследък - Честито зъбче ADENA - а ние още сме с беззъба усмивка Simple Smile
Как ви понесоха зъбките? Много ли тормозят дребосъчетата преди да поникнат?
Pebble Честит рожден ден и от нас.

# 88
ADENA , newsm10 smile3503
shemet_neveroiaten , пиши какво точно ще търсиш по магазините в БГ, за да бъдем по конкретни с идеите и препоръките Peace
Иначе зъбчетата болят доста като растат, даже мама от съпричасност често дава пръстче да си точи зъбите младежа и знаете ли как хапе ..!!! Grinning
Eто съпътстващите странични ефекти, породени от растежа на зъбите Wink

http://images16.snimka.bg/002750594.jpg
http://images16.snimka.bg/002750596.jpg

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 22:57 от Magesta

# 89
  • Бургас
ivi2000 благодаря, че попита мила, май вече се похвалих, че овладяхме ситуацията и отново сме само на кърма  Peace

Общи условия

Активация на акаунт