"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 696
  • 285
  •   1
Отговори
# 60
  • Бургас
Айде докато съм се сетила да сложа една снимчица на Петър от първото му търкаляне по полянките с още една мадама и един кавалер. Joy Наш Петър е точно "Полегнала Тодорка" hahaha

Последна редакция: пн, 30 апр 2007, 14:37 от Nikki_Ivanova

# 61
  • Бургас
 Joy Joy hahaha hahahaНики Иванова-страхотна снимка!!! Много са сладки дребчовците.

# 62
Наш Петър е точно "Полегнала Тодорка" hahaha
Изглежда мнооогооо щастлив, а това е най- важното! Hug
Никки , Какво стана с кърменето?Четох те преди седмица в кърмаческия, сега как сте?По- добре ли се храни бебчо?Ходихте ли да го изтеглите?Не се отказвай мила! Peace

# 63
За водата  Девин-ето малко инфо http://bnap.org/?p=87
И аз мислех да мина на нея,но... #Cussing out

# 64
  • Vaudreuil Canada
Ама че затишие е във форума. Празницииииииии....
Мацки я споделете моля малко опит - така да се каже помощ от приятел. От кои магазини в София пазарувате най-често за бебето. Тъй като става въпрос за водата - каква вода давате на бебето и каква вода ползвате за млякото му? Какви са ви предпочитанията към мокри кърпички и памперси? Към кои марки бебешки пюрета и каши се ориентирахте и какво предпочитат малките лакомници Simple Smile Въпреки че последното е малко относително - дребосъците би трябвало да предпочитат пюре или каша, което е по-сладко, а това не винаги е най-доброто като избор от гледната точка на мама.

# 65
  • София
shemet_neveroiaten, отговарям ти частично.
1.давам преварена чешмяна вода
2. ползвам памперс 3 номер. в къщи сме с мокри кърпи памперс пак, навън с чико, защото пакетът е  по -дребен.
за кашите и пюретата не знам, защото сме още на мляко, но ми хвалят много на хип и сигурно ще сме на такива.
днес подядох едно приятелско бебе с пюрето му на хип от тиква Blush - не е лошо хич.
  bouquet

# 66
shemet_neveroiaten
Аз давам вода на Девин, същата ползвам и за мляко.
Мокрите кърпички Нивея, памперси на Памперс.
Пюрета Ганчев /хип уж били по хубави но на вкус са ми по гадни./
Кашите не съм ги въвела но съм взела на HUmana пък да видим какво ще стане  Peace

# 67
Аз давам чешмяна преварена за млякото а от няколко дни съм взела за проба някаква бебешка на Torn Springs но нея я давам само за пиене..( за разнообразие)
Мокри кърпички на Нивеа..папмперси на Либеро от 7-14кг
За пюретата и кашите още не съм започвала но тези дни ще захранвам с Хип,иначе смятам да давам от всички марки за да свиква с всичко.

# 68
Да взема и аз отношение към зададените въпроси.Водата за пиене и водата за млякото е чешмянка преварена.Кърпички ползвам на нивеа-крем-не са толкова мокри и много ми допадат.Памперсите са на хъджис-единствените които не пропускат цяла нощ при нас Crazy.Какви ли не пробвах само тези издържаха.Пюретата мисля да давам от всички фирми да не капризничи после Naughty.Баткото като го метнахме с хипп,друго не кусваше после Shocked.Проблема мие че на него не съм давала каши,и сега се чудя дали да не почна с каша при Марти. newsm78Май имаше някакви на нестле.Ама дали млечни ,дали не, незнам #Crazy.Въобще не ги разбирам,а лесно ли се приготвят newsm78.Пак като при пюрето с по една лъжичка ли се почва  Thinking

# 69
  • Vaudreuil Canada
Много благодаря за информацията за продуктите. Препоръчайте и магазини за пазаруване за бебето, защото съм се дезориентирала с времето Simple Smile
kirkorova80 по същия начин се почват и кашите - по 1 лъжичка. Не знам какво се разбира под млечни и безмлечни сигурно тия дето съдържат ам в сместа и такива, които нямат. Аз мисля ако имам кърма да взимам от тия дето нямат мляко и да ги бъркам с кърма. Ако нямам кърма или не е достатъчно ще взимам от тия дето съдържат мляко и ще ги разтварям с вода.

# 70
  • Варна
Относно водата на Torn Springs за бебета да споделя моят опит ! Видях я в магазините и реших да я пробвам . Но понеже ми казаха , че е годна за консумация директно реших да не я преварявам а само я затоплям в термоканата и я слагам в термоса да ми е готова за млякото ! И така 2 дни докато не ми направи впечетление че в термоса остават някакви финни частички ! Нещо като ситен пясък ! Измих термоса и отново пробвах и резултата беше същия !
Аз откакто съм родила давам само розов Девин и такова нещо несъм видяла ! Сега отново започнах да го давам и не смятам да го сменям !

# 71
Аз вода давам само преварена чешмяна за сега. Памперсите на Pampers, Libero и едни Babyjou които ми ги пращат от чужбина. За пюретата и аз почнах с Хип пък да видим по нататък.. А кърпичките на Nivea  smile3521 страшни са!!

# 72
troia, за Torn Springs четох някъде мноооого лоши неща.
Нямам време да търся линк, мисля, че ако пуснете търсачката ще откриете доста инфо.
Също знам, че на бебе минерална и изворна вода не се дава, най-подходяща е трапезната.
Аз приготвям АМ с чешмяна вода, преварявам и прецеждам.

shemet_neveroiaten, купи си кана Брита и филтрирай водата  Grinning

Последна редакция: вт, 01 май 2007, 07:40 от shrew

# 73

Честит рожден ден, pebble!!!

Не спирай да се усмихваш и да се радваш на мъничките неща в живота!
Bъди свежа, неувяхваща и прекрасна като тази роза!

# 74
честит рожден ден  pebble!!!
Една свещичка повече гори,
една сълза в очите ти блести.
Не си с година остаряла,
ти просто повече си помъдряла!

Общи условия

Активация на акаунт