"С мляко, каша или с пюре - ДЕКЕМВРИйчето расте"

• 15 305
  • 285
  •   1
Отговори
# 225
Честит празник и от нас на всички празнуващи на този ден!!!

Честито половин годинка на всички бебоци и техните семейства!Сериозна възраст Laughing

# 226
Здравейте мамчета, отдавна не съм се включвала, че все проблеми с тоя компютър.Вече съм на линия. Моята жабка расте сигурно е над 7 кг., сега реших да пробвам дали има алергия към белтъка на кравето мляко. Започнах да преминвам от Фризопеп на НАН НА, дано няма, обаче пък ми се запече, няма пълно щастие. Иначе сме добре вечер си ляга в 9ч. събужда се към 6 хапва и пак до 9ч.
Не можах да изчета какво сте изписали.
Честит празник на всички празнуващи. Някой знае ли дали Габриела има имен ден днес, че вчер ами казаха, че и тя празнувала, а пък аз знам за 26 март на Гаврилов ден.

# 227
Някой знае ли дали Габриела има имен ден днес, че вчер ами казаха, че и тя празнувала, а пък аз знам за 26 март на Гаврилов ден.
Аз мисля, че Габи няма днес имен ден. Всъщност съм почти сигурна. Имаше друг ден за Габриела и мисля, че е както си посочила ти 26-ти март. Знам, че в детската градина на сина ми едно момиченце Габи черпи преди време за имения си ден! Hug

# 228
Днес е Гьоргьовден ! Честит имен ден на Георги  на бебешок, EAspirit и на моя син естествено !   bouquet
Да са живи и здрави всички членове на семействата ви носещи това име и много да слушат и да ви тачат ! / Ние имаме 3 броя точно /   Grinning

Ставаме и на 5 месеца - с две думи двоен празник, не върви да не почерпим. Честито и на останалите порастващи днес!

Един поздрав от нас за вас с пожелания за добро настроение :

http://www.vbox7.com/play:21eeb8ac

Наздраве ! Бягам, че подготовка ме чака  Wink

Последна редакция: нд, 06 май 2007, 12:41 от Magesta

# 229
Честито на всички бебчета именници и техните майки и татковци!  bouquet

Майки привърженички на късното захранване,
Реших аз моята буболечка да я вземам с нас на масата да видя проявява ли интерес към храната......лелеееее момичета като ни гледа в устите мляска това дете.... Rolling Eyes #Crazy
Май ще захранвам по-рано, ама пак ще си изчакам да стане на 5 месеца. Много исках на 6, ама то детето си дава признаци вече, явно е готово. И зъби ни растат. Е, ако го плюе много пак ще изчакаме.....
И аз не знам какво да мисля и правя.....то има още 20сетина дена, ще видим....

Betty L., как започна с кашата? По 1 лъжичка ли? А кога ще увеличаваш и вкарваш нещо различно?
alex_shu и аз имам такава решетка  Peace и почти не варя, всичко на пара. И на малката там ще й правя пюретата.

А като се започва с един вид храна, без значение зеленчуково, плодово или каша, колко време се дава само то преди да се включи друга? Лелеее много ми е неясно всичко. Sad

# 230
Честито на всички бебчета именници и техните майки и татковци!

Аз нали к'ат прочетох тук за авокадото,много се зарибих Embarassed и днес му направих на малкия малко авокадо с картоф  chef То моето дете май обича всичко,само млякото не си иска Crossing Arms ,вече незнам какво да го правя.Пасирам му сутрин в млякото банан,но дали може да му давам пустия банан всеки ден? newsm78
Вчера купих готово пюре на ХИПП с картоф и спанак.Опитах го преди да го дам на бебока....ето такава гадост не бях яла никога Sick Той май не му се изкефи много,но го яде милия.
moonlady ,аз от кашата дадох веднага полвин порция Embarassed

Хора мнооооого почна да ми пада косата #Crazyда не оплешивея рано-рано newsm78

# 231
Liletka, взимай добавки ако не кърмиш, може рибено масло, калций...
Момичета, от три дена откак Кристиян иска да е все на ръце се срещат множество хора, които ме гледат разбиращо от типа на "  леле, ще го остави да й се качи на главата" даже един татко на две деца заяви тържественото си проникновение " нали знаеш че се опитва да те командори"  #Crazy. Понеже моя мозък и душа ми нашепват една простичка мисъл а именно че едно кърмаче не може да мисли за да ме " пързаля" така се заех по-сериозно с изследването на моето съвсем първично усещане а именно че детето ми ще бъде по-щастливо ако е по-близо до мен. Ето какво открих, смятам веднага да си поръчам книгите на Сиърс и Ледлофф  , ако ги има на български или английски. Някой ако ги има, моля да сподели  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=106744.0

# 232
  • Варна
Габриела има имен ден.... на 26 март на Гаврилов ден.

Gabriel=Гавраил Peace

# 233
  • Бургас
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА djumbeto и ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ НА ДНЕШНИЯ ДЕН. НА ВСИЧКИ ВАС ЖЕЛАЯ КЪСМЕТ И УСПЕХ В ЖИВОТА И НАЙ-ВЕЧЕ УСМИВКИ И ВЕДРО НАСТРОЕНИЕ. ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!!!

# 234
  • София
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ЖИЖИ НА MAGESTA, НА ГЕОРГИ НА БЕБЕШОК И НА ГЕОРГИ НА EAspirit!! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ ЮНАЦИТЕ!!!

ЧЕСТИТО И НА ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, КОИТО ПРАЗНУВАТ ДНЕС!!!

Дивна самка,  Joy
Айде ти не ми разправяй, че не се сецкате по цял ден или може би вашите дечица щъркела ги носи Wink
А зетя ще го докараме на крака...като няма друг начин Blush

# 235
Честит празник на най-многото рожденници и всички именници-желая на всички много радост,смях, повече да слушкат и папкат малчуганите! bdbaloni

Аз съм много нещастна,защото загазих с едната гърда и много ме боли.Колкото и да цедя и масажи да правя,болката не намалява  Sob  Sob  Sob

Жижи,е супер,много готин!!

Целувки от мен и Лорка и лека вечер.

# 236
Честит Имен Ден на всички с хубавото име Георги!
Честито и на всички бебенца, празнуващи днес 5 месеца!   bouquet
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА djumbeto!

# 237
ina_nk , четох мила още вчера за проблемите... Sad
Стискам палци и подкрепям pontes, кураж мила  Peace
А за гърдата, вземи някакви мерки, не отлагай преглед - дано всичко да е наред. Hug
alex_shu, бих препоръчала с две ръце моята педиатърка, стига да те устройва като дестинация. Тя е на щат в 29 п-ка , тоест - Ем. Марков. Аз самата не съм съвсем близко, но тя ме взе и пак казвам - за сега съм супер доволна, дай боже да продължи да е така. Ако се интересуваш, пиши на лични с удоволствие ще услужа.
Слаба активност днес, явно празнувате  Grinning
При нас минаха големите "галимации" и "героя" уморен заспа.
Лоша работа , обаче : от няколко дни почна да се буди нощем и защото ме хваща неподготвана / с шишето с вода/ се налага да го кърмя. Дано не развалим режима.. newsm78

Благодаря на всички ви за пожеланията, да ви се връщат стократно! Grinning
Наде / jumbeto/ , ЧРД !   bouquet

# 238
  • София
ina_nk аз преди време имах проблем с едната гърда - две запушени каналчета. Оправих се с топли душове и пих лецитин /това е хранителна добавка / на Walmark 1200 мг. Първоночално изпих 4 капсули на веднъж - ударна доза, а следващата 1 седмица сутрин и вечер по 1 капсула. Взимай и кърми бебето докато спи. Успех!

Бети, вие педагогическо захранване сте й организирали на бебата, а?!  Grinning И ние се кърмим доста на често, и за приспиване и през нощта, ама то на моята бебе си й личи - доста тлъстичка върви!

детелини гушкай си бебето - сега ти е паднало, и да не ти пука кой какво казал. След време и да искаш, то няма да иска! И аз много я харесвам тази статия.

# 239
Честито на всички които празнуват днес!

Дивна самка,  Joy
Айде ти не ми разправяй, че не се сецкате по цял ден или може би вашите дечица щъркела ги носи Wink

Па, ти - не знаеш ли?
Ина, пробвай под горещ душ...
Вече 2 дни ядем авокадо с плодовото пюре, решихме си проблемчето със запека!
На мен лично ми е странно като плод (или може би зеленчук newsm78), но на бебка и харесва!

Общи условия

Активация на акаунт