VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 558
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 140
Хайде, ще си пиша материала сега, но исках да споделя с вас първи впечатления.

Чакай, къде хукна! Кажи къде да го четем? Grinning

В "Хай клуб" идния четвъртък  Wink Макар че точно в този момент не знам как да започна, защото беше наистина бомбастична емоция  Laughing

Деска как е, след първоначалния шок, се окопити момичето, излезе с достойнство според мене.

Знаеш ли, тя също не знае къде е. Говоря й разне неща, тя - като в транс... Много е дълга темата, а и работа ме чака Confused, но за нея е най-якият шок - 1. излиза от една изключително странна, непривична, среда - изолация, 2. излиза на финала, след като вече й е минало в продължение на няколко часа през ума какво да каже като благодарност, като спечели , А НЕ ПЕЧЕЛИ 3. от малка среда с 10-тина души й се струпват десетки и й тикат микрофони и диктофони (колегите бяхме само от 3 медии, но със сигурност на нея й се струват десетки) 4. и най-важното: ВСЕКИ Й КАЗВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА
5. биг брадър е всеизвестне с изненадките си - бас ловя, че Деси си мисли, че нещата са нагласени, ей сега ще ги вкарат обратно и, щом всички тези мили хора й казват, че тя е победител, след малко ще го обявят и по Нова телевизия...

Наистина тя беше най-ошашавена.  Rolling Eyes

# 1 141
Извинявам се, но изпуснах как Здравко посрещна жена си.
За последно ми се стори че излиза от залата, като казаха че тя е победител. Thinking

И аз на това се учудих  Thinking

# 1 142
Никога не съм си падала по Брадърите, но наистина ми хареса, че Христина спечели (ако това не е просот поредният номер на Нова Телевизия), защото най-много ме дразнят хората, които в нашата малка България се мислят за звезди, випове или нещо подобно (аз затова бях за Китаица, че най-нормален ми се стори), а просто са първите на село, но последните в града, както се казва. Не мисля, че Христина е селяндурка, както доста тук я категоризират. Поне не по-малко от някой, който си показва гърдите нон стоп(вижте само как оплюват тези майки в една друга тема във форума тук!!!) или от Катето, която също ми е симпатична, дето само крещеше и обиждаше, и псуваше като каруцар. Няма ВИП в БГ, това е истината, а още по-ясно е, че и всички хора го знаят и дори не си харесват ВИПовете. Кой е най-разочарован днес - ами самите ВИПове, понеже наистина си вярваха, че ще излъжат някого, че са ВИП  Joy Joy Joy

# 1 143

В "Хай клуб" идния четвъртък  Wink Макар че точно в този момент не знам как да започна, защото беше наистина бомбастична емоция  Laughing

Деска как е, след първоначалния шок, се окопити момичето, излезе с достойнство според мене.

Знаеш ли, тя също не знае къде е. Говоря й разне неща, тя - като в транс... Много е дълга темата, а и работа ме чака Confused, но за нея е най-якият шок - 1. излиза от една изключително странна, непривична, среда - изолация, 2. излиза на финала, след като вече й е минало в продължение на няколко часа през ума какво да каже като благодарност, като спечели , А НЕ ПЕЧЕЛИ 3. от малка среда с 10-тина души й се струпват десетки и й тикат микрофони и диктофони (колегите бяхме само от 3 медии, но със сигурност на нея й се струват десетки) 4. и най-важното: ВСЕКИ Й КАЗВА, ЧЕ НЕ МОЖЕ ДА ПОВЯРВА, ЧЕ НЕ Е СПЕЧЕЛИЛА
5. биг брадър е всеизвестне с изненадките си - бас ловя, че Деси си мисли, че нещата са нагласени, ей сега ще ги вкарат обратно и, щом всички тези мили хора й казват, че тя е победител, след малко ще го обявят и по Нова телевизия...

о не мисля, те пиха някакви валериани с Катето, може и от това да е, знае че е загубила, то че не можеше да повярва се видя, ама кой ли би могъл.

# 1 144
Няма ВИП в БГ, това е истината, а още по-ясно е, че и всички хора го знаят и дори не си харесват ВИПовете. Кой е най-разочарован днес - ами самите ВИПове, понеже наистина си вярваха, че ще излъжат някого, че са ВИП  Joy Joy Joy

Ми то - стандартът ни е най-нисък в Европа, какво тогава да очакваме от ВИП?

# 1 145
# 1 146
  • София
 Не бях привърженик на Христина до момента, в който стана обект на толкова много незаслужена злоба от страна на големите "звезди". Включително и от благоверния си. Сега ако съм на нея ще си взема детето и стоте хиляди и ще го разкарам тоя с болните амбиции. Нито веднъж не я защити, само им се слагаше на ВИП-овете.
 А относно разделението на селяни - граждани, по- голяма простотия от това няма. Абсолютна комплексарщина! Това не е нормално. И точно за това спечели Христина. А тези, които напуснаха залата в знак на протест да благодарят за тези резултати на Катето Евро! Защото с непрестанната си злоба тя отблъсна много народ от тяхната групичка.
 Който е недоволен от резултатите да се обърне към нея  fight

# 1 147
  • София
Никога не съм си падала по Брадърите, но наистина ми хареса, че Христина спечели (ако това не е просот поредният номер на Нова Телевизия), защото най-много ме дразнят хората, които в нашата малка България се мислят за звезди, випове или нещо подобно (аз затова бях за Китаица, че най-нормален ми се стори), а просто са първите на село, но последните в града, както се казва. Не мисля, че Христина е селяндурка, както доста тук я категоризират. Поне не по-малко от някой, който си показва гърдите нон стоп(вижте само как оплюват тези майки в една друга тема във форума тук!!!) или от Катето, която също ми е симпатична, дето само крещеше и обиждаше, и псуваше като каруцар. Няма ВИП в БГ, това е истината, а още по-ясно е, че и всички хора го знаят и дори не си харесват ВИПовете. Кой е най-разочарован днес - ами самите ВИПове, понеже наистина си вярваха, че ще излъжат някого, че са ВИП  Joy Joy Joy
И на мен ми хареса  по тази причина че Христина спечели. Много са жалки ВИП-овете. Въпреки че Азис умее да се държи, изглежда умерен и обигран, стана ми симпатичен. Десислава просто е смешна.

# 1 148

Ииии Тити, яко си се разровила в нета  Laughing Давай, слагай сол в раната....

# 1 149

о не мисля, те пиха някакви валериани с Катето, може и от това да е, знае че е загубила, то че не можеше да повярва се видя, ама кой ли би могъл.

Гарантирам, че и Христина пи Валедол. Лично аз й казах да го държи под езика  Sick Явно и тя беше супер ошашавена, защото вече беше пила от една кутийка хапчета валериана, бяха й дали и цял нов блистер валидол и се чудеше какво се прави с това хапче  newsm78

# 1 150
Има печатна грешка - нали Венета не е излязла от залата! А доколкото разбрах, и Роси.

Пък и нали все ни навираха, че същото е станало в английския ВИП-брадър (спечелил е обикновен човек). Ние да не останем по-назад.

Съгласна съм с Катето Евро за победителката. Баш така си е. Единственото й предимство е че е образована.  Naughty

# 1 151
Има печатна грешка - нали Венета не е излязла от залата! А доколкото разбрах, и Роси.

Да, абсолютно. Венета, Тишо и Роси останаха. Здравко пък хукна да я посреща...

# 1 152
Забелязвам, обаче, че вече лошия имидж на Венета е изчистен, много бързо я забравихте. То верно всяко чудо за 3 дни. За всичко сега Катя е виновна. А за разделянето на лагери именно Венета беше главен инициатор.

# 1 153

Пък и нали все ни навираха, че същото е станало в английския ВИП-брадър (спечелил е обикновен човек). Ние да не останем по-назад.

Кога е спечелил 'обикновен' човек. newsm78 Не спечелили една индийка-- актриса от Боливууд?

# 1 154
58 страници, няма ли да мирясваме за тази вечер вече.. newsm78 или ще товарим сървъра още..

Общи условия

Активация на акаунт