VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 625
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 125
  • София, в полите на Витоша
Само да уточня, че има разлика между СЕЛЯНИН и  СЕЛЯНДУР.
Нашата мома принадлежи към вторите и не можах да издържа самодоволната й физиономия от екрана.
Всъщност факт е ,тази вечер за пореден път триумфира негативният вот и за мен остава въпрос обаче дали ако ВИП-овете знаеха, че ще се сътезават с хриси, щяха да приемат да участват?
Въпросът е по-скоро риторичен.....
Измести се идеята на предаването, но така е с манипулативната телевизия.
Милен Цветков много хубаво й каза, че така и не е разбрал какво прави тя с тези хора в това шоу- перифразирам....

Aко всичко беше наред, и наистина смс бяха в полза на Христина, Зурлева нямаше да изглежда като препикано мушкато  newsm78 #Crazy

Точно казано, май се усетиха какъв гаф са направили.....

# 1 126
  Лелееее, не мога да повярвам, че има толкова вманиачени хора по тези Брадъри!С основание съм предубедена към зрителите на Риалити шоутата. LaughingА относно спечелилата, мисля, че повечето от оплюващите я тук си дават сметка, че по едно или друго приличат на нея, но не искат да го признаят дори пред себе си и подкрепят Десислава, с надеждата, че по този начин ще се отдалечат от своята същност.

Мисля, че си много, много права в това, което казваш Peace

Цитат
Милен Цветков много хубаво й каза, че така и не е разбрал какво прави тя с тези хора в това шоу- перифразирам....
Това е въпрос, който трябваше да зададе на продуцентите на предаването или на Ники Кънчев. Не е луд, който яде баницата, а който му я дава.
След като са й предложили да участва като равноправен участник, защо да е длъжна да отказва?
А някой от вас би ли се отказал от 100 бона, като каже: "Аз не съм достоен за тази награда"?

# 1 127
  • София
Сега се прибирам от форумския купон и наминавам само да изразя възмущение и съжаление  Sick  Sick  Sick

# 1 128
Aко всичко беше наред, и наистина смс бяха в полза на Христина, Зурлева нямаше да изглежда като препикано мушкато  newsm78 #Crazy

Тя направо си почна с големите обяснения, като си знаят миризливото дупенце какво им е... направо яко се изложиха  bowuu

# 1 129
  Лелееее, не мога да повярвам, че има толкова вманиачени хора по тези Брадъри!С основание съм предубедена към зрителите на Риалити шоутата. LaughingА относно спечелилата, мисля, че повечето от оплюващите я тук си дават сметка, че по едно или друго приличат на нея, но не искат да го признаят дори пред себе си и подкрепят Десислава, с надеждата, че по този начин ще се отдалечат от своята същност.
Бравос на теб! Абе как ни разкри само?Цт, цт,цт!

А ла Дако или а ла Юнг или може би Макс Фриш? Разясни на нас , моля, задълбочената си психоанализа.
 Ще се поправим, обещавам....да ...

# 1 130
На Здравко два пъти са му казвали, че напуска къщата завинаги, ама нищо - и за трети път го пуснаха да влезе да поздрави женичката.

# 1 131
Искате ли топла клюка, а?  Laughing eat

Връщам се от лайфа и по-точно от Къщата, където взимах интервюта с финалистите.

Не съм присъствала никога на толкова "горещо" място  Mr. Green Не знам дали се видя по телевизията, но веднага след като обявиха победителя, половината зала се изпразни - начело с всички изгонени вече участници - без Венета, Тишо и Роси (която и без това не знае къде се намира  #Crazy)
Катето и Маги бяха супер бясни, Азис си изведе мъжа и каза, че той няма да дава никакви интервюта, абе всички се ометоха.
Здравко беше видимо смутен - определено не е искал жена му да спечели, или поне не е очаквал.
Венетка пърхаше като пеперудка Close
А Христина беше настръхнала според мен от шок - едва ли го е очаквала наистина.

Хората "зад кадър" ми изглеждаха страшно разочаровани... Абе не мога да ви опиша каква атмосфера. Имам усещането, че само Венета беше щастлива  #Cussing out

Хайде, ще си пиша материала сега, но исках да споделя с вас първи впечатления.

# 1 132

Чакай, къде хукна! Кажи къде да го четем? Grinning

# 1 133
В крайна сметка кой печели от този позорен "избор" newsm78

# 1 134
Катето и Маги бяха супер бясни
Е, как бе... представям си сега, как обезумяло плюе Ката по Христина и по целия свят, който не е ВИП..., а Маги, вече спокойна, че не  я снимат, й приглася. Нищо чудно тази вечер инфаркта на Ката да не е инсцениран.

# 1 135

В "Хай клуб" идния четвъртък  Wink Макар че точно в този момент не знам как да започна, защото беше наистина бомбастична емоция  Laughing

# 1 136

В "Хай клуб" идния четвъртък  Wink Макар че точно в този момент не знам как да започна, защото беше наистина бомбастична емоция  Laughing

Деска как е, след първоначалния шок, се окопити момичето, излезе с достойнство според мене.

# 1 137
Извинявам се, но изпуснах как Здравко посрещна жена си.
За последно ми се стори че излиза от залата, като казаха че тя е победител. Thinking

# 1 138
  • София
Бравос на теб! Абе как ни разкри само?Цт, цт,цт!

А ла Дако или а ла Юнг или може би Макс Фриш? Разясни на нас , моля, задълбочената си психоанализа.
 Ще се поправим, обещавам....да ...

Тази "психоаналитичка" да не е психоложката на шООто Ани Владимирова, на която ученето на психология само и е помогнало да задълбочи посредством "научни" основания проблемите на собствената си личност? Ако не то е нейна колежка. Между това да си учил и да квалифицираш хората няма никаква връзка. Квалификациите ги можем всички, а истинските психоаналитици подхождат само с добрина и разбиране и помагат ако някой поиска помощта им.
Колкото до бягството от същността- и ти като повечето незрели хора все още съдиш за другите по себе си или си много слаба психоложка, или агресивна форумка? Не знам, ти кажи, май си по- добра в квалификациите.

# 1 139
Радвам се , че поддръжниците на Христина се осмелиха най- накрая, след нейната победа, да излязат на яве и да изкажат позиция. Поздравления! Може би сега придобиха смелост, незнам....

Това е като да кажеш:
Аз съм педал и няма нищо лошо в това.
Както каза управляващият Берлин.

Точно!!!!  Laughing
Аз с една друга думичка мога да сравня това поведение , но няма да я кажа, пък. Щот съм добра и възпитана, пък....

Общи условия

Активация на акаунт