VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 659
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 110
Радвам се , че поддръжниците на Христина се осмелиха най- накрая, след нейната победа, да излязат на яве и да изкажат позиция. Поздравления! Може би сега придобиха смелост, незнам....

Това е като да кажеш:
Аз съм педал и няма нищо лошо в това.
Както каза управляващият Берлин.

След като стана управляващ обаче  Peace

# 1 111
на мен ми се струва че въпросът 'кой е селянин' заприличва на дилемата 'кое е първо яйцето или кокошката'.....

# 1 112
  • България Сливен
newsm45
Момичета реве ми се.Няма да спя цяла нощ сега от яд. smile3537
Няма сми. да се  ядосваш! За простотията и селянията почивен ден няма!

# 1 113
Който си е защитавал Христина, той го е правил винаги.
Това, че някой сега откриват, че има и такива подръжници, докато са се чудили с какво да очернят Христина - това си е техен проблем.

БРАВО на Хриси!!!! Супер много се радвам, че спечели точно тя! Peace Peace Peace

# 1 114

Не дей спа бе, да переш, чистиш нещо нямаш ли.. Joy
Как бе нас на маймуни ни правят,най много да счупя някоя чиния #Cussing out

мм да.. имаш право..

# 1 115
  • България Сливен
Това, че някой сега откриват, че има и такива подръжници, докато са се чудили с какво да очернят Христина - това си е техен проблем.

БРАВО на Хриси!!!! Супер много се радвам, че спечели точно тя! Peace Peace Peace
Lourdes, моля те измери си температурата!

# 1 116
  Лелееее, не мога да повярвам, че има толкова вманиачени хора по тези Брадъри!С основание съм предубедена към зрителите на Риалити шоутата. LaughingА относно спечелилата, мисля, че повечето от оплюващите я тук си дават сметка, че по едно или друго приличат на нея, но не искат да го признаят дори пред себе си и подкрепят Десислава, с надеждата, че по този начин ще се отдалечат от своята същност.

# 1 117

Lourdes, моля те измери си температурата!

Верче, ходи си лягай, че ти се е доспало явно  Thinking. И ако обичаш поне ми отговори на постинга, а не ми изписвай какъв сигнал си получила.  Sick Sick

# 1 118
newsm45
Момичета реве ми се.Няма да спя цяла нощ сега от яд. smile3537
Няма сми. да се  ядосваш! За простотията и селянията почивен ден няма!

Нищо, от мен да мине, утре можеш да си починеш. Peace

# 1 119
  Лелееее, не мога да повярвам, че има толкова вманиачени хора по тези Брадъри!С основание съм предубедена към зрителите на Риалити шоутата. LaughingА относно спечелилата, мисля, че повечето от оплюващите я тук си дават сметка, че по едно или друго приличат на нея, но не искат да го признаят дори пред себе си и подкрепят Десислава, с надеждата, че по този начин ще се отдалечат от своята същност.
Това,което написа е лишено от смисъл.Надявам се разбираш това Rolling Eyes

# 1 120
  • България Сливен
Бравос на теб! Абе как ни разкри само?Цт, цт,цт!

# 1 121
Не мога да разбера само, защо сте толкова учудени, че спечели Христина? Това се знаеше много отдавна и беше написано в някоя от предните теми  newsm78

# 1 122

Айде ако ако някой се чувства и се оприличава като даден човек, не слага всички под общ знаментаел. Моля, моля....

# 1 123
Няма смисъл от такива тежки думи които някой хора изписаха тази вечер срещу всички които подкрепяха Христина Tired Всеки разбира нещата по свой си начин,но някой хора дори не приемат хората които имат различно мнение от тяхното.Успокойте се бе хора кви са тея глупости които изписахте ooooh!Я не се ядосвайте Хриситу ще си вземе паричките и ще се оправи,онези селски пръчки които напуснаха залата също.Кво ги мислим тея я лягайте Hug
Лека нощ на всички smile3507

# 1 124
  • E-CLM & CH-VD
Aко всичко беше наред, и наистина смс бяха в полза на Христина, Зурлева нямаше да изглежда като препикано мушкато  newsm78 #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт