VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 558
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 840
  • у нас
Много тъпо се изнесоха тъпите випове!
М, много хубаво направиха.
К'во да седят и да й се мазнят ли?!

Peace МНого хубаво направиха.

КАк не ги е срам да дадат наградата на Христина в ВИП брадър.#2gunfire #2gunfire #2gunfire

сигурно следващия сезон - ще спечели детето им.

# 841
Е, добре че не гледах изобщо предаването  Grinning Цялото.

# 842
  • София
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...
Така си е. А вие какво се чудите толкова... Същите, които гласуваха за Здравко и за тризначките, гласуваха и сега. Беше напълно очаквано.
Обаче евала на Роската, че не тръгна след стадото. Туй момиче е или голям сладур или ич не е в час Mr. Green

# 843
  • София
Ебати Вип Брадъра, ебати Нова Телевия....ебати селянката Христина  #2gunfire Как може бе свинщина голяма....мисля, че това ще е последния Вип Брадър в БГ.

Долу Нико Топарев  #2gunfire

Валка недей така бе злато! Не си троши нервите за глупости, че ще ти трябват.  Laughing Ще видиш, че всяко чудо е за три дни. А ТУпарев си е направил добре сметката и кошничката му отдавна е изплетена Wink

# 844

Бъркаш Мондиня..Ако имаш вътрешна информация например..Сещаш ли се?
Само се питам, с какво Здравкови надскочиха тези, дето бяха зад Десислава... Не може да е пари... Или може... newsm78
[/quote]

Трафик, баце, трафик на смс..Ако се сещаш..

# 845
Абе кво е прецакала Катето, вие на ударени ли се правите...
Отдавна е ясно, че вотът е манипулиран...

Ами да! Даже по-добре че спечели тая, че да е ясно защо и Калинко излезе по никое време и Маги и т.н...

# 846
  • София
Много тъпо се изнесоха тъпите випове! Зурлева пък толкова ниско да падне не съм очаквала, ебаси тъпотията. Не бях за Христина, ама това е просто ужасно

Много правилно си се изнесоха...след тая подигравка.

изнесоха се, защото не ги изкефи развоя на събитията
как една селянка ще спечели сред толкова випове?!
много насериозно се взимат тези хора, много Thinking
според мен това беше "селска проява", не проявиха достойнство
от калин и маги специално не очаквах да реагират така Sad

# 847
  • Шотландия
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Мария,
приятелката ти очевадно е лишена от доста качества.
достоинство, реална самооценка и тн.

да ти призная на края бях доволна и на Венета да вземе наградата , но не и Христина.
И не заради Христина, тя е просто, селско момиче, а заради това, че тя, семейството й, и кръстника на детето й се подиграха а/ с хората, които бяха в къщата и играха и б/ на нас, които следихме тази игра.

Много  се надявам , на Нова да им вземат лиценза за ББ.
А Христина дано с парите ( които мъжа й ще й вземе още утре) направи нещо полезно за произношението си и детето си.
Не съм фен на никоя от двете, ама защо смятате, че има подигравка? Според мене става въпрос за пари и то доста пари. Не е нужно да има мушенгия. СМСите са си пари, в крайна сметка - който влага повече, печели повече, нали?

Апропо, не й го видях на Венета достойнството също, съскаше и плюеше непрестанно. Пък за реалната й самооценка хич да не отваряме дума  Joy

# 848
поне да се беше зарадвала,за мен тя не е победител просто я използваха за да гласуват хората за деси докрая, и аз на местото на вип-те щях да си изляза е не съм на тяхно място и смених канала #2gunfire

# 849
  • България Сливен
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария
Алоо, Марче, що не си провери гениалното писание  за правописни грешки, мари? newsm78

# 850
Абе кво е прецакала Катето, вие на ударени ли се правите...
Отдавна е ясно, че вотът е манипулиран...

И аз не разбирам защо се отдава такова голямо значение на думите на Катето - голямо чудо, че съвсем резонно е нарекла някого селянин... Едно семейство вече два пъти печели големите кинти - ясна е работата, какво търсим под вола теле, че и Катето била виновна... Айде бе...

# 851
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Мария,
приятелката ти очевадно е лишена от доста качества.
достоинство, реална самооценка и тн.
да ти призная на края бях доволна и на Венета да вземе наградата , но не и Христина.
И не заради Христина, тя е просто, селско момиче, а заради това, че тя, семейството й, и кръстника на детето й се подиграха а/ с хората, които бяха в къщата и играха и б/ на нас, които следихме тази игра.

Много  се надявам , на Нова да им вземат лиценза за ББ.
А Христина дано с парите ( които мъжа й ще й вземе още утре) направи нещо полезно за произношението си и детето си.

smile3501 smile3525
Ако Хриси е лишена от емоций какво да кажем за Десилсава или за Катерина Евро.

# 852
Maрия, няма как да промениш мнението на 90% от хората тук с този пост Wink

Аз лично харесвам Христина - тук казват, че е защото тези, които нямаме денонощен канал виждаме само това което показват в редовната емисия. Но аз я харесвам, по-точно нямам проблем с нея - не ме дразни убийствено много, както дразни майките тук. Аз познавам хора, които са като нея и с тях съм в прекрасни отношения, никога не са ме подразнили с нищо!

Мен ме дразни друго - шуробаджанащината !!!

Гледах този ВипБрадър, нещо което обикновено не бих си позволила, защото в него участваха двама човека, които познавам лично. Единият от тях е барабанистът Калин Вельов с който се запознах и известно време поддържах връзка покрай музиката. Все още се чуваме чат пат с имейли.

Другият човек, който познавам лично е Деси Слава.
Една от най-добрите ми приятелки работи за нея като лична асистенка, двама мои приятели дълги години работиха за нея като шофьори и озвучители.Не мога да кажа, че съм близка с нея, но познавам Деси като изключително силен, борбен, смел човек. Моментите, в които си позволява да е слаба са единствено когато е далеч от семейството си - пред тях е твърда като камък, голяма опора и помощ. Тя се грижи за тях и ги издържа. Тя е изключително близка със сина си въпреки факта, че не може, няма физическата възможност да е до него и да го гледа всеки ден. Детето я обича безкрайно много, а тя го води с нея когато е на турне или на участия по морето. Иначе синът й расте в много здрава семейна среда, ходи си на детска градина, има приятели... Десислава е изградила прекрасен живот за детето си. Работи адски много, лишава се от много неща в името на добрия живот на Майки. Достоен човек е, макар че маниера й е малко дразнещ - това го признават всички... Но тя е човекът, който заслужаваше да победи тук!

ЗА МЕН ДЕСИСЛАВА Е ПОБЕДИТЕЛЯТ ВЪВ ВИП БРАДЪР 2!

Мога да подтвърдя думите ти за Деси Слава. Както и да добавя, че доста родители биха завидяли на силната връзка, която е изградила с Майки!  Peace

# 853
  • Варна
Благодаря ви за снимката.
Ми хубаво е момичето.
Средностатистическо едно такова.
А мангизи трябват за гледане на дете.
ББ е преди всичко хуманно предаване.
Народът също. Гласуване е имало.
Дете гладно да не остане.
Всички останали смешници имат хонорари.

Права е Лиска! Нали не мислите, че някой ще рискува "златната кокошка" биг брадър с манипулирани гласове Naughty. Има си разпечатки и следене от Ендемол. Мисля, че ССФ идея си няма колко жени в Бг са се разпознали в Христина, която между впрочем нито е толкова грозна, нито е толкова глупава...

# 854
  • Варна
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!
щото е първосигнална, това е присъщо на животните

Общи условия

Активация на акаунт