VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 839
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 195
Еййй...видяхте детето за 3 минути и му направихте цял психологически портрет.Че било невазпитано,че Маги нямала авторитет пред него,че му угаждала ,че не знам си какво.Я се спрете малко  Naughty

# 196
какво му беше невъзпитаното на сина на Маги???

Почна да мрънка още като майка му тръгна да го целува. Тя толкова се зарадва а това малкото, още малко и щеше като, че ли да я блъсне  newsm78 После тя не можа да го догони за да застанат до Н.Кънчев, и пред цялото време "Боби не така, Боби ела тук"...  #Crazy И накрая Кънчев като започна да раздава подаръците, Боби търчеше по цялата сцена, скачаше по диваните и въобще.. възможно е да е превъзбудено, ама чак пък толкова... Май по-скоро е свикнало да командва парада и да му се угажда, за да не си дава сметка как трябва да се държи. Изглежда, че Маги няма никакъв авторитет прес него.   newsm78
Ами толкова контактува с него явно ..хвърля го сигурно на някоя баба и да се спасява.Пък тя да си гледа живота.Нищо чудно че толкова разлигавено и ги върти вероятно на малкия си пръст.

# 197
Забелязахте ли как Н.Кънчев казва всеки път щом оповестява временните резултати:Деси е на първо място Засега!
Искам да спечели Китаеца или Деси,ама все си мисля,че всичко е нагласено и парите ще отидат у здравкове в Приморско.

# 198
  • Въпрос на гледна точка...
Знам, но така си мисля. Много ми се иска Деса да спечели, ама нЪцки, йок. Хората са се зомбирали по Христина. Днес говорих с една жена от Варна и тя беше на мнение, че Христина е много хубав човек. Явно въобще не знаеше, че бие детето си... добрата майка.
Бие ли го ???Кога бе , къде го даваха тоя бой ..........Горкото дете .

Да, може и да го е ударила, но тя го гледаше все пак , за разлика от ДеситУ. То и мъжът ми не чупи чаши а аз чупя, защото само аз ги мия ВСЕ ПАК Naughty

# 199
Всяка сутрин го шамаросва, задето не яде.
Онлайн ги гледам, а там няма НОВА ТV ви манипулира в 20:00 часа

Май само ти си го видяла това.И аз гледах онлайн целият сезон и нито веднъж не видях Христина да си удря детето.

# 200
  • Варна
абе венета що не пуска смс-и сега за Ристето, бе  newsm78

# 201
Мярнах Венета в публиката току- що, все едно беше глътнала бастун Mr. Green

# 202
 Очакване съм на нервната криза на Катето  Joy. Има по-малко гласове от Китаеца  hahaha. Ура за Китайчето  Mr. Green

# 203
Еми с очите си видях как удари детето през ръката, то ревна, после погледна камерата, взе детето и отиде навън. Аз вярвам на очите си.
Беше го сложила на високо - на плот някакъв.

# 204
Вдигнаха ли  red за Христина

# 205
Еххх, Ристено, мъко моя, кога ще излезеш най- накрая?! #Cussing out

# 206
  • Въпрос на гледна точка...
Плюв за Гала Sick Mr. Green

# 207
Всяка сутрин го шамаросва, задето не яде.
Онлайн ги гледам, а там няма НОВА ТV ви манипулира в 20:00 часа
Аааа тъй ли било , аз пък си помислих че си им лична семейна приятелка и често си им гостувала .Та отам си вадиш такива изводи ..пък то кво било.

# 208
Еми с очите си видях как удари детето през ръката, то ревна, после погледна камерата, взе детето и отиде навън. Аз вярвам на очите си.
Беше го сложила на високо - на плот някакъв.

Аууууу....ама тя го е пребила направо  Shocked Тц тц тц ....

# 209
Еххх, Ристено, мъко моя, кога ще излезеш най- накрая?! #Cussing out
 hahaha  hahaha  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт