VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 593
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 720
  • Карлово
А украсата на къщата newsm78Може би са знаели, че така ще стане-Христина победител и освирквана...

# 721
ООООООООООООООоо
вкарват роднините за да не я изкарат и да я освиркат
умно сиа, умно
Ми то в залата сигурно не остана никой и за да не се излагат...

# 722
Май, май залата се опразни отдавна. Затова Ники влезе в Къщата.  Thinking

# 723
Абе вие не сте в ред Shocked Аз не съм от хората, които биха се обадили за такава глупост, но ако се бях обадила, щях да дам гласа си за Христина.

Проблемът не е в Десислава. Проблемът е в Катето Евро, коята раздели хората на випове и селяне. Виповете са те, селяните сме нея. Еми много логичен ми изглежда резулатат!

Hug Peace Peace Peace newsm10

По - добре не бих могла да го кажа !

Да..Абсолютно. Христина спечели много във всяко едно отношение от глупостта и несъобразителността на Катето Евро. Виповете дефакто могат да се сърдят само на нея( на Катето Евро)

Това разбира се, ако вотът не е манипулиран....

И все пак ако наистина има реални гласове за Христина се чудя кой аджеба е гласувал за нея..ЗА Деса са гласували хилядите и фенова, ами за Хриса?!  Thinking

# 724
  • София
ейййй, защо тази омраза, не бива така ooooh!

# 725
  • София
Кажети ми, че не можах да го видя моментът, в който се изнесоха другите, кой пръв тръгна да си ходи?

# 726
Ако СИА са манипулирали гласуването, то сами се набутват с доста кинти. Сега ще платят 100 бона, а ако беше спечелила Деси - само 50, другите 50 й бяха обещани за участието... А Деси ще си вземе 50-те

# 727
ожениха се, ядоха , пиха и се веселиха, взеха си и сватбения подарък.
пред очите на хората...  ooooh!

# 728
  • Be realistic - plan for a miracle.
Интересно защо Христина не излезе навън? Или по-точно защо не я изведоха навън? Simple Smile За да не чуе виковете 'мафия'? За да не я освиркат? Или за да не види, че всички се изнесоха при мисълта, че тя е победител?

# 729
Ще се накефя най-много утре на така споменаваното им ВИП парти да не присъства никой. Да си останат със Здравкови и змията Венетка и Тишко.
За мен ПОБЕДИТЕЛ Е ДЕСИ!!!!

# 730
  • София
Май, май залата се опразни отдавна. Затова Ники влезе в Къщата.  Thinking

Да замаже нещата, май...

# 731
Кажети ми, че не можах да го видя моментът, в който се изнесоха другите, кой пръв тръгна да си ходи?

калин, май.

Нова заслужават да им вземат лиценза за ББ

# 732
  • Варна
ами май катето, азис и калинко, поне аз това видях

# 733
следващия кастинг за ББ ще е за членовете от семейството на Здравко които не са участвали  Sick      
сега е ред на брат му

# 734
  • София
Абе вие не сте в ред Shocked Аз не съм от хората, които биха се обадили за такава глупост, но ако се бях обадила, щях да дам гласа си за Христина.

Проблемът не е в Десислава. Проблемът е в Катето Евро, коята раздели хората на випове и селяне. Виповете са те, селяните сме нея. Еми много логичен ми изглежда резулатат!

Hug Peace Peace Peace newsm10

По - добре не бих могла да го кажа !

Да..Абсолютно. Христина спечели много във всяко едно отношение от глупостта и несъобразителността на Катето Евро. Виповете дефакто могат да се сърдят само на нея( на Катето Евро)

Това разбира се, ако вотът не е манипулиран....

И все пак ако наистина има реални гласове за Христина се чудя кой аджеба е гласувал за нея..ЗА Деса са гласували хилядите и фенова, ами за Хриса?!
  Thinking

много жени, които се идентифицират с нея според мен
и в които е събудила съжаление
и които харесват малкото детенце Peace
и които да подразнени от класификацията на випове и селяндури

Общи условия

Активация на акаунт