VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 593
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 735
Кажети ми, че не можах да го видя моментът, в който се изнесоха другите, кой пръв тръгна да си ходи?
Азис дадоха че си тръгва и спряха камерата  Flutter

# 736

Бъркаш Мондиня..Ако имаш вътрешна информация например..Сещаш ли се?

Сопранов и това ли знаеше? Че ще спечели селянията? Баси бързия нет.
[/quote]

Е да не съм си сложил надписа в лентичката днес?!

# 737
и в клипа отново Христина е представена перфектно.

# 738
Момичета , отдавна не бях плакала така........
.....от пълно разочарование.................
.............от пълно безсилие......................

# 739
Страшна песен! ...Колко си добричка ...

# 740
  • Стара Загора
Не мога да повярвам.Бясна съм и нямам думи #2gunfire #Cussing out.Тази жена спечели.За анкетата- Да, смятам, че гласуването е манипулирано.Христина е набутана на 1 място и не е там по желание на зрителите.

# 741
Най-ярките моменти на Христина са как подвиква на Здравко с този писклив глас...Добре, че беше детенцето й, та да придаде малко положителност на образа й.

# 742
"България, това е твоят победител"  Sick
Супер!

# 743
  • София
Кажети ми, че не можах да го видя моментът, в който се изнесоха другите, кой пръв тръгна да си ходи?
Азис дадоха че си тръгва и спряха камерата  Flutter

Видях как Калинко си маха микрофона и ходи, а веднага след това дадоха и Азис, че върви между публиката.

# 744
  • Варна
Бях голям фен на Биг брадър.Вече не.

Последна редакция: сб, 28 апр 2007, 01:29 от Vissi

# 745
Хайде дано утре Мартин Карбовски да ви обясни във vsekiden.com защо се случи това, което се случи тази вечер. Не ви ли писна 10 страници само А У Ужас Пфуу и т.н.?
Съжалявам за всички, които са се почувствали измамени тази вечер. Пуснете си Планета bowuu

Нямам нужда от Карбовски, за да имам очи да виждам и мозък да мисли защо се случва това  Peace

Мила моя мамо, сладка и добричка,
как да кажа, мамо, колко те обичам...

Хайде сега дружно да признаем Христина за майка-героиня и да й дадем тиквен медал. Явно от СИА са решили, че са организация, поддръжник на лицемерната майка, която дори това не умее да бъде. Twisted Evil

# 746

Бъркаш Мондиня..Ако имаш вътрешна информация например..Сещаш ли се?

Сопранов и това ли знаеше? Че ще спечели селянията? Баси бързия нет.

Е да не съм си сложил надписа в лентичката днес?!
[/quote]

Ми не те следя изкъсо Mr. Green

# 747
  • Бургас
Да не говориме, че едно 70% от феновете на Деси нямат 15 камо ли пари за СМСи.
Чесно казано се чувствам добре, за първи път не съм фрапирана от финала на ББ.
Катето да каже по едно "извинете", за дето обърна така нещата, защото да не забравяме, че за тях глсуват не кои да е, а същите ония прости селяни.

А моят победител е КАЛИН, за другите ще ме извиняват ама Stop

# 748
  • Бургас
Абе вие не сте в ред Shocked Аз не съм от хората, които биха се обадили за такава глупост, но ако се бях обадила, щях да дам гласа си за Христина.

Проблемът не е в Десислава. Проблемът е в Катето Евро, коята раздели хората на випове и селяне. Виповете са те, селяните сме нея. Еми много логичен ми изглежда резулатат!

Hug Peace Peace Peace newsm10
По - добре не бих могла да го кажа !

Да..Абсолютно. Христина спечели много във всяко едно отношение от глупостта и несъобразителността на Катето Евро. Виповете дефакто могат да се сърдят само на нея( на Катето Евро)

Това разбира се, ако вотът не е манипулиран....

И все пак ако наистина има реални гласове за Христина се чудя кой аджеба е гласувал за нея..ЗА Деса са гласували хилядите и фенова, ами за Хриса?!  Thinking
Ама как да гласуват като са по кръчмите пияни, заляни ,а пък ние селянките сме с ролките и халатите и се късаме да гласуваме,момичето си е много умно и спечели много дори и беше останала на второ място.

# 749
  • Варна
що не и задава въпроси н.кънчев, сигурно да не предизвиква публиката

Общи условия

Активация на акаунт