VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 533
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 825
Благодаря ви за снимката.
Ми хубаво е момичето.
Средностатистическо едно такова.
А мангизи трябват за гледане на дете.
ББ е преди всичко хуманно предаване.
Народът също. Гласуване е имало.
Дете гладно да не остане.
Всички останали смешници имат хонорари.

# 826
МАМЕ, не мога да седна да чета, а утре ми е изпитът .

А аз МАМИНОТО на кого казвах - Учи, стига с тоз форум? А той ми отговаряше - Гониш ли ме...

Е, сега ти дойде датата...на изпита.

Моля се утре всичко да е наред Praynig, успех на изпита и те чакам да почерпиш после!

Допълвам...
Отровата, valeria1, Катюша, mama Barba, rosiza, mari6a77, nellyani, Slavakis, Millla, fioleta, shushi7777, ilang-ilang, victoria secret, molestosa, kati_v, Zhivko, Юци, tanito81, Gabinova, Янич, Viki i mama, mama66, malkata86, lynxx, Dennica, Sinara, munky, KissTheRain, Ashanti, Tedito_799, eleonor@, Noah, криста, една, berni, НуНа-МамУНа, Sisssi, mirence, Mila84, maple leaf, Cash, margi_peceva, Meliss@, МериДжей, Diora, eti_31, Dragon's Bride, ar4ela, Nevana, само за снимка, pina, RK, wiara, desita76, source, Vesela- az, nush, bella-dani, mama any, m i, anie3, брънврънтолейка, val_stef, mimi_82, desi_2, Sesana, guess who, mama007, geleva, nana77, Jes, GERBER, stefiton, megata, daniboy, ЗлаВещица, Isa, tasia, lili28, edm11, Xylometazolin, Persia, Бебина, skarida, Ангелина, ianita, nina84, Bonita, Mishi76, cvete_m, ДИМИКА, марианна, kremena, rangelova, darla, А н и, tanya.d, elia1, danaia, Radost, boyiana, dimgo, sneji_, dudu, ansy, mimonti, angel 2, dian4e, AIR, Ted_cat, labrex, baileys, мацка, Nassy Z, Ji, Sbruny, zelenokosata, Bec, Fresh, galito, galaxy, bora, Iggiberry, mdan2000, микки, svetlaa, maiaaa, Steli_Meli, Марияна, zelena iguana, УФСЪ, Benera, zzigi, diamond, DeepRed, Magrat, nenepygka, meleean, usmivchitsa, gery_to, Юка, Bambinkamalinka, ofi, Angeliha, mari_anka, foti, Аpv, villie, floriana, zigizagi, jujolinka, krassenka, СиАтъЛ, Luminary, Nusha, miki3, Дания, slavina, mimim, poliwoli, mi_sy, **цветенце**, Уникат, evelin, pirinka, natalia-krisi, dobito, Mira(vatan1919), V & G, kurkana, Kris_ko, Гита Ог, Nadejdica, inchetoto, elli78, Amar, lily_b, Sway, Dazy, izku6enie, rodi_rodi, krasi5, Vqra_81, Shonny, mimka1, Villy_Ch, Ilenia, maya50, honey, mama Ursa, ani_doncheva, soniavaseva, gal79, tinata, хихи, weinacht, cvet 123, miroslav3s, slstoianova, WomanitKa, elen@, pacific90, dida, maya_coheleach, danibaby (+ 99 Скрит/и) и 89 Гости преглежда(т) тази тема.

# 827
  • СОФИЯ
Щаслива съм че Хриси спечели защото тя е униклен човек. Познавам я лично и знам че тя е човек който никога не би излъгал. Никога не би направила нещо за да навреди на детето си  и семейството си. Ако мислите че някой би усвиркал Хриси лъжете се ако я опознаете ще разберете че мнението ви е било грешно за нея. Който познава Хриси би потвърдила мнението ми. Опознайте някой и полсе говорете за него?Искам да ви питам вие искахте ли елитната п---------а Десилсава  да спечли. Вие видяхтеци някога Десислава да е облечена повреме на Вип-а.Помислете си  и ми  кажете вие бихте ли дали на децат си да глдат Десислава???
                                                                                                                                                                               Мария

Мария,
приятелката ти очевадно е лишена от доста качества.
достоинство, реална самооценка и тн.
да ти призная на края бях доволна и на Венета да вземе наградата , но не и Христина.
И не заради Христина, тя е просто, селско момиче, а заради това, че тя, семейството й, и кръстника на детето й се подиграха а/ с хората, които бяха в къщата и играха и б/ на нас, които следихме тази игра.

Много  се надявам , на Нова да им вземат лиценза за ББ.
А Христина дано с парите ( които мъжа й ще й вземе още утре) направи нещо полезно за произношението си и детето си.

smile3501 smile3525

# 828
Пепеляшки, Ристи и Випове - дрън дрън  #Cussing out
Тарикатлъка и простаците с големите лакти (незнам кой го каза това в тоя форум ама ми хареса много  Grinning) спечелиха пак и за това ми е много криво, ако наистина бяха пуснали една обикновено момиче, щях да се радвам от сърце за победата й, ама това не знам как да го нарека - кой каквото и да ми приказва не може продуцентът да ти е кръстника на детето, да ти почива в хотела, да ти се вози на яхтата и после жена ти като спечели да ми обясняват, че това бил избора на България, избор - друг път  ooooh!

# 829
Абе кво е прецакала Катето, вие на ударени ли се правите...
Отдавна е ясно, че вотът е манипулиран...

# 830
  • Be realistic - plan for a miracle.
Maрия, няма как да промениш мнението на 90% от хората тук с този пост Wink

Аз лично харесвам Христина - тук казват, че е защото тези, които нямаме денонощен канал виждаме само това което показват в редовната емисия. Но аз я харесвам, по-точно нямам проблем с нея - не ме дразни убийствено много, както дразни майките тук. Аз познавам хора, които са като нея и с тях съм в прекрасни отношения, никога не са ме подразнили с нищо!

Мен ме дразни друго - шуробаджанащината !!!

Гледах този ВипБрадър, нещо което обикновено не бих си позволила, защото в него участваха двама човека, които познавам лично. Единият от тях е барабанистът Калин Вельов с който се запознах и известно време поддържах връзка покрай музиката. Все още се чуваме чат пат с имейли.

Другият човек, който познавам лично е Деси Слава.
Една от най-добрите ми приятелки работи за нея като лична асистенка, двама мои приятели дълги години работиха за нея като шофьори и озвучители.Не мога да кажа, че съм близка с нея, но познавам Деси като изключително силен, борбен, смел човек. Моментите, в които си позволява да е слаба са единствено когато е далеч от семейството си - пред тях е твърда като камък, голяма опора и помощ. Тя се грижи за тях и ги издържа. Тя е изключително близка със сина си въпреки факта, че не може, няма физическата възможност да е до него и да го гледа всеки ден. Детето я обича безкрайно много, а тя го води с нея когато е на турне или на участия по морето. Иначе синът й расте в много здрава семейна среда, ходи си на детска градина, има приятели... Десислава е изградила прекрасен живот за детето си. Работи адски много, лишава се от много неща в името на добрия живот на Майки. Достоен човек е, макар че маниера й е малко дразнещ - това го признават всички... Но тя е човекът, който заслужаваше да победи тук!

ЗА МЕН ДЕСИСЛАВА Е ПОБЕДИТЕЛЯТ ВЪВ ВИП БРАДЪР 2!

# 831
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!

# 832
Какво каза Зурлева,че не хванах?

И аз, кажете де. Още ме държи шока и не можах да чуя.

# 833
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...
Съгласна съм на 100 %
Вместо да й извади очите-изписа й веждите...

# 834
  • София
добре де ,не съм гледала детайлно предавенето ,но пък погледнето то друга страна десислава има всичко ,което може да пожелае една жена ,няма да го изреждам и може да си позволи всякакви стъпки да се разделя от съпруг и да прави какво то прецени за нея угодно ,
а защо да не СИА да дават парите на Христина ,за да й дадът тласък да излезе от сянката и зависимостта на мъжа си ,пък защо не и да го разкара в пълния смисъл на думата ,

Христина диша заради Здравко, живее заради него...Личи си, че не си гледала шоуто. Парите отиват в него, в "семейния" му бизнес. Христина пари за едно кафе няма да получи от тая награда.

мен ей затова най-ме е яд, не че е спечелила
 #Cussing out

# 835

ами ако вярно не е ,тогава даването на наградата на едната тризначка миналия сезон ,също няма логика ,защо я избрана

Е, а да - и ние досега се чудим.

# 836
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

# 837
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!

Важното е, че не пелтечи като пее и не ссссссссъска като говори  Sick

# 838
  • София
САЙТА НА ВИПА БЛОКИРА ИЛИ ГО СПРЯХА, ЗАЩОТО НЕ ИМ ХАРЕСВАТ ОТЗИВИТЕ!

# 839
Определено вече съм на мнение , че ако по някакъв начин имам шанс да участвам в ББ и ако не ми обещаят предварително наградата, няма смисъл да се боря за загубена кауза!

Общи условия

Активация на акаунт