VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 764
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 945
Христинка им сипа много яко на всички Вип персони. Евала  Joy
Не че исках тя да спечели, бях за Маги, но и пожелавам да си харчи парите със здраве и да придобие малко повече самочувствие и увереност  Peace

# 946
Ех,ще замре  и тази тема!....

# 947
  • Варна
Вижте,ако става въпрос,аз не бях нито за Хриситина,Нито за Десислава,но ако трябваше да избирам бих избрала Хриситина.Да се обоснова:
Чувствам се лично засегната от отношението на т.н."випове".които демонстрираха с поведението си,че,ние обикновените хора от народа сме измет в сравнение с тях;
-Второ;Десислава не заслужава да спечели,защото разполага с дост.пари,не е типичен модел за жена,нито като визия,нито като модел на поведение-става въпрос за средностат.бълг.жена,не е добра майка,
трето:Не харесвам чалга и не искам чалгата да побеждава

незнам дали е добра майка или не, обаче детето като се гушна в нея и ме разплака, така Христина не е гушкала Яница никога

# 948
Аз си бях за Маги, но като останаха Хриси и Деси на финала се хванахме на бас с мъжа.....аз заложих на Хриси, той на Деси. Яд ме е, че сега не иска да ми даде спечеления облог, а се прави на 2 и половина- вота бил манипулиран  #Cussing out За мен лично не беше манипулиран! Писала съм и преди - Хриси е една обикновенна жена, не ме е дразнила, не ми е харесвала кой знае колко, но я предпочитах пред Деси Слава.

# 949
  • Въпрос на гледна точка...
ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ В КУРНИК ТУКА.
кУДКУДЯЯЯЯЯЯК Crazy

# 950
Азис, Десислава, Катето и Калинко направиха шоуто толкова гледано. От НТ не трябваше да вкарват Христина, след като познават българската народопсихология. Другото лято ще се чудят кой ВИП да навият за участие.

# 951
  • Sf
От самото начало ми беше супер интересно защо вкараха Здравко във Вип брадър?
И аз това се чудех... а  то си е изпипано отвсякъде!

Здравко беше кандидатствал и за Сървайвър БГ, но не го взеха. Да не мислиш, че не се е обадил профилактично в СИА да пита дали биха го поканили?!

Ей такива хора, с лактите напред, май трябва и поука да си вземем. Давай, нахалствай, пък може и да стане. А то и става, видяхме, нали  Laughing

# 952
Напротив. Идея да си нямам кога ще тябва да изляза, ще си оставя детето да спи до последния момент.

# 953
  • Някъде там...
Peace Peace Peace

Сега като налее силикона и в Плейбой като се снима няма да може да слезе на земята  #2gunfire. Толкова злобно човече тцтццт.

# 954
вие, Христинки, от кои храсти наскачахте изведнъж? Досега къде се крихте? М? Simple Smile

ох, радвам се, че в обкръжението ми няма Христинки.

# 955
ИМАМ ЧУВСТВОТО, ЧЕ СЪМ В КУРНИК ТУКА.
кУДКУДЯЯЯЯЯЯК Crazy
кудкудяк  Whistling
кудкудяк  Joy

# 956
Не че исках тя да спечели, бях за Маги, но и пожелавам да си харчи парите със здраве и да придобие малко повече самочувствие и увереност  Peace
Това никога няма да стане ,не виждате ли ,че е вързана за Здравко .

# 957
Аз се чудя дали е възможно напускането им да се изтълкува като неспазване на някоя си точка от договора и да не им платят уговорените хонорари.

Те отдавна са си ги взели хонорарите  Mr. Green Повече няма да гледам Нова ТВ  bowuu

# 958
  • София
Селска пръчка означава ХРИСТИНА!

вие като гледам сте си от един и същи град Joy
и ти ли се определяш с епитета "селска"?

# 959
  • Варна
само да уточня, че не Христина им сипа много яко, а Нова и сипнаха наградата на Христина щото я съжаляват. И аз я съжалявам вече милата, жалка е

Общи условия

Активация на акаунт