VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 726
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 930
Христина не реагира емоционално,защото е лишена от чувства Sick

# 931
  • Варна
В стил ДесиСлава - Хора, успокойте се!
Честито на всички Христинки! Sunglasses

# 932
Защо ви се струва странно, че си събуди детето в последния момент? И аз бих постъпила така вместо детето да кибичи няколко часа.
тоест ако си сигурна че ти остават няколко часа  Peace

# 933

[/quote]
е ч как- те изнесоха цялото шоу...Азис, Деса ..всъщност..имайки предвид,че Деса е взела хонорар, логично е ,че не може да вземе и наградата, но сега се сетих за това. Просто я оставиха, за да  я противопоставят на христина и да бичи народеца СМСи
[/quote]
    Много точно, казано!! Wink

# 934
Вижте,ако става въпрос,аз не бях нито за Хриситина,Нито за Десислава,но ако трябваше да избирам бих избрала Хриситина.Да се обоснова:
Чувствам се лично засегната от отношението на т.н."випове".които демонстрираха с поведението си,че,ние обикновените хора от народа сме измет в сравнение с тях;
-Второ;Десислава не заслужава да спечели,защото разполага с дост.пари,не е типичен модел за жена,нито като визия,нито като модел на поведение-става въпрос за средностат.бълг.жена,не е добра майка,
трето:Не харесвам чалга и не искам чалгата да побеждава

ти па как разбра, че не е добра майка?
в час ли си изобщо?

Честито и от мен на всички Христинки, почувствали се обидени на селянки.
лека нощ, за последно Wink

# 935
е ч как- те изнесоха цялото шоу...Азис, Деса ..всъщност..имайки предвид,че Деса е взела хонорар, логично е ,че не може да вземе и наградата, но сега се сетих за това. Просто я оставиха, за да  я противопоставят на христина и да бичи народеца СМСи

В началото се каза,че ако победител стане човек, на когото вече е платено, той се задължава да върне хонорара и да остане само с 100 хил.

# 936
  • Варна
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

МИслите каквото ви отърва!
А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.
да де, ама като не си сигурен, че напускаш последен би следвало да го събудиш в началото, нали?

ами детето си има нужда да поспи поне малко, аз не виждам нищо лошо, че го е оставила да си поспи до последният момент
иначе щеше да е изнервено и да рипа и обикаля в кръг като хлапето на Маги Mr. Green
да де, за последния момент говорим

# 937
Селска пръчка означава ХРИСТИНА!
Joy Joy Joy Joy

# 938
Ти познаваш ли я лично? Много сте ми странни хора като започнете да раздавате квалификации за хора, с които дори не се познавате. И те не са никакви ВИП-ове! Те са хора спечелили слава от сцената или на гърба на някого, това ги прави известни, но не и ВИП.

# 939
От самото начало ми беше супер интересно защо вкараха Здравко във Вип брадър?
И аз това се чудех... а  то си е изпипано отвсякъде!

Peace Peace Peace

# 940
Ксилометазолин.
Извинете за оффа

# 941
  • Варна
Защо ви се струва странно, че си събуди детето в последния момент? И аз бих постъпила така вместо детето да кибичи няколко часа.

И аз - ако знам кой е последния момент обаче...даваха им по 60 секунди да напуснат.

# 942
  • София
Сега ще й предложат да стане
водеща на някое тъпо токшоу,
ще видите. Ще се овълчи и тя.
Тази Христина.

е тя щом Зара води шоу, не бих се учудила Joy

# 943
Аз имам познати,които се държат с мъжете си като Тина и бяха за нея.Мога да си представя как сега се кефят и как са заклучили мъжете си да не гледат Деси.Нещастници!Тормоз за всеки мъж!!!!!!!!!!!!!!!! Laughing

# 944
И аз гласувах за Христина. Нека да им е като обица на ухото на т.нар. вип-ове. И дано си направят съответните изводи за себе си.

Какви изводи трябва да си направят?

Общи условия

Активация на акаунт