VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 711
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 915
Сега ще й предложат да стане
водеща на някое тъпо токшоу,
ще видите. Ще се овълчи и тя.
Тази Христина.

# 916
  • out of space
Защо всички ЧАК СЕГА си признават , че са гласували и подкрепяли Христина. Къде бяхте до сега?

На работа.

Радвам се, че спечели най-естествения човек като държание.  Grinning

Грам не ща да влизам в некви филми за конспирация, аре бе- във всеки брадър нещо е нагласено. Е, нема нужда (не съм от Перник).

# 917
  • Варна
Супер се изкефих,че Христина спечели. Не толкова защото я харесвах, а защото имах щастието да видя физиономиите на всичките " VIP "- ове , след като окапваха един по един , а тя не мръдваше.
Те пак ще си останат ВИП - ове, а Христина пак ще си остане една проста селянка с мъж, който не я бръсне за слива. Извинявам се за циничния език, ама аман от посредственост и простотия

# 918
Ох, мина ми вече и ми е смешно!
Важното е да сме живи и здрави. Всичко друго е мижи да те лажем.
Ай наздраве и лека!

# 919
Супер се изкефих,че Христина спечели. Не толкова защото я харесвах, а защото имах щастието да видя физиономиите на всичките " VIP "- ове , след като окапваха един по един , а тя не мръдваше.
Peace

# 920
събуди го в ,когато  останаха само с деси

# 921
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...

Съгласна  Peace
Аз пък мисля, че голът им го вкараха още с влизането на здравко и христина и определено мисля, че е нагласено...

# 922
не харесвах Христина, но ДесиСлива ми беше искрено отвратителна...
Добре ,че малко ме вълнуваше кой ще спечели, та съм пускала СМС-и само за Светльо...ЗАТОВА НЕ СЪЖАЛЯВАМ И ГРАМ ЗА СВОЯ ВОТ...

Учудвам се на хората, които са вярвали, че чалгата ще спечели, както и на тези които са вярвали, че нещата НЕ Са нагласени...
Е,...успокояващо за цицоманите, е че Христина поне ще има пари да си спретне едно по нищо не отстъпващо  на Десиното ...виме..

# 923
И аз гласувах за Христина. Нека да им е като обица на ухото на т.нар. вип-ове. И дано си направят съответните изводи за себе си.

# 924
 Защо ви се струва странно, че си събуди детето в последния момент? И аз бих постъпила така вместо детето да кибичи няколко часа.

# 925
  • Шотландия
А може би си събуди детето, за да има кого да гушка, понеже стана много изнервена ситуацията. Така или иначе щеше да е или втора, или първа...

# 926

е ще го събуди много ясно, тя така и така излиза, независимо първа или не
няма да го остави само я Naughty

а защо не го подготвя при всяко излизане, ако не знаеше, че излиза последна???
сети ли се?

хммм
може първо да си е помислила да го изнесе спящо, но после да се е разубедила Mr. Green
или то само да се е събудило newsm78
[/quote]

говорим все пак и за обличане за излизане. бялото костюмче, шапчица Wink
айде да не се правим на луди какво се случи.

# 927
  • София
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

МИслите каквото ви отърва!
А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.
да де, ама като не си сигурен, че напускаш последен би следвало да го събудиш в началото, нали?

ами детето си има нужда да поспи поне малко, аз не виждам нищо лошо, че го е оставила да си поспи до последният момент
иначе щеше да е изнервено и да рипа и обикаля в кръг като хлапето на Маги Mr. Green

# 928
От самото начало ми беше супер интересно защо вкараха Здравко във Вип брадър?
И аз това се чудех... а  то си е изпипано отвсякъде!

# 929
Вижте,ако става въпрос,аз не бях нито за Хриситина,Нито за Десислава,но ако трябваше да избирам бих избрала Хриситина.Да се обоснова:
Чувствам се лично засегната от отношението на т.н."випове".които демонстрираха с поведението си,че,ние обикновените хора от народа сме измет в сравнение с тях;
-Второ;Десислава не заслужава да спечели,защото разполага с дост.пари,не е типичен модел за жена,нито като визия,нито като модел на поведение-става въпрос за средностат.бълг.жена,не е добра майка,
трето:Не харесвам чалга и не искам чалгата да побеждава

Общи условия

Активация на акаунт