VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 692
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 900
 Супер се изкефих,че Христина спечели. Не толкова защото я харесвах, а защото имах щастието да видя физиономиите на всичките " VIP "- ове , след като окапваха един по един , а тя не мръдваше.

# 901
Мога само да кажа, че Катето вкара този автогол на останалите и всъщност поднесе наградата на Христина на тепсия...

Съгласна  Peace

И аз съм съгласна. Те сами си подритнаха чека към Христина с тяхното "ВИП" поведение

# 902
  • София

е ще го събуди много ясно, тя така и така излиза, независимо първа или не
няма да го остави само я Naughty

а защо не го подготвя при всяко излизане, ако не знаеше, че излиза последна???
сети ли се?
[/quote]

хммм
може първо да си е помислила да го изнесе спящо, но после да се е разубедила Mr. Green
или то само да се е събудило newsm78

# 903
  • София
Много тъпо се изнесоха тъпите випове! Зурлева пък толкова ниско да падне не съм очаквала, ебаси тъпотията...
hahaha hahaha hahahaМного се изкефих на физиономийките на Азис и Деси Слава Joy Аз бях за Христина и тя спечели Hug Браво Хриси   bouquet показа им къде е мястото на селяните и кой е ВИП newsm10 Жалко,че не успях да отида и да занеса на Катето една опаковка валериан smile3532

newsm10 newsm10 newsm10
Е кво, Десислава е една фльорца с хубав глас, а повечето другите се изложиха много.
Аз бях за Христина.

# 904
  • Sofia
От самото начало ми беше супер интересно защо вкараха Здравко във Вип брадър?

# 905
  • София
Каквото и да си говорим, факта е факт - изборът на зрителите е за Христина. Малко ме съмнява да са манипулирали  вота, не че не възможно . Но все пак продуцентите на са прости хора и  сигурно си дават сметка  от риска от подобна  шашма. да не говорим , че ако се докаже подобно нещо могат да ги съдят.  
 А по отношение на  "селяните", кои според вас е гражданин, защото аз един не видях да има вътре?!

# 906
Хриси, според мен не реагира бурно и емоционално, защото не можеше да повярва, че тя е победител. Аз също си помислих, че от Вип Брадър се гаврят с момичето, както много пъти са правили подобни щуротии. Тя просто не смееше да повярва. Не смеех и аз.
А може ли някой да ми обясни какво означава "селска пръчка" (по-грозен израз май не съм чувала)? Това, че всички ние не сме ВИП персони, значи ли, че сме "селски пръчки"? newsm78 Уж не съм блондинка, ама нещо не схващам, и география уж съм учила... hahaha

# 907
С право се изнесоха виповете, напълно ги разбирам и евала им правя. Използваха ги и се подиграха с тях. Дано никой вип не се навие да участва в следващия сезон.

Съгласна  Crossing Arms

Да се включа и аз с един постинг, относно темата ви... С право явно писаха по вестниците че Христина ще спечели... до дупка не вярвах, но всичко е нагласено, само се питам защо...  newsm78 Повече никакво доверие на Биг Брадър особено на ВИП... Христина е умна и точна и т.н. но не е ВИП... Тук става дума за ВИП Брадър, ако беше нормален Биг Брадър да, но тук... Ужассс  Sick Sick Sick

# 908
и аз казвам--жалко за христина---

# 909
  • Шотландия
Току що в "Господари на ефира" показват тъпите изцепки на Деса. Ами тя няма елементарна обща култура. Изцепи се, че столицата на Италия е Милано hahaha, а на Канада - Калгари, пък на Швейцария - Хага, а Манхатан също е столица hahaha Joy
Сега, ако не ви е хванало срам, няма кога да е.
аз съм се изучила, от какво  да ме е срам? от хорското невежество ли? Важното е да разбира от това, с което се занимава. Нито преподава на децата ви, нито има  амбиции да става  нобелов  лауреат.
Точно така. Затова и на концертите си пее, а не си показва интелекта. Ама ББ май не беше Мюзик Айдъл, а?  Wink

# 910
Честито на всички жени,които се виждат в образа на Тинка и са гласували за нея.ДЕСИ Е ИСТИНСКИЯ ПОБЕДИТЕЛ<ИДИОТИ ОТ "СИА" #2gunfire #Cussing out

# 911
С право се изнесоха виповете, напълно ги разбирам и евала им правя. Използваха ги и се подиграха с тях. Дано никой вип не се навие да участва в следващия сезон.

е кво са ги използвали?
нали са си получили хонорара за участието? newsm78
или те като са випове, не могат да губят?
е ч как- те изнесоха цялото шоу...Азис, Деса ..всъщност..имайки предвид,че Деса е взела хонорар, логично е ,че не може да вземе и наградата, но сега се сетих за това. Просто я оставиха, за да  я противопоставят на христина и да бичи народеца СМСи

# 912
Според мен и Ники  Кьнчев не знаеше кой печели и беше изненадан от резулатата.
не, беше изненадан от това, че ВИПовете напуснаха ложето. А Христина беше докрая сигурна /както и всички от НОВА/, че тя ще спечели, иначе щеше да събуди детето още в началото като почнаха да излизат един по един, за да е готова и да чака реда си, а тя го събуди в последния момент
И аз така смятам.

# 913
  • Sofia
Не съм гледала точно кога го е събудила.
Нямам симпатии нито към Христина, нито към Десислава.

# 914
  • Sf
В защита на Деси ще кажа, че аз, примерно, зная много повече неща от едни световни столици, но нямам нейния неповторим глас! Народните й песни бяха брилянтни!!!

Не одобрявам стила, който сега пее, но това й носи прехрана, така че всеки за себе си!

Общи условия

Активация на акаунт