VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 519
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 855
Това беше ебати подигравката!!! Не стига че Здравко печели веднъж 200 000, направиха им супер  сватба, ами сега и тя да спечели  newsm11 smile3512 smile3512 Плюс това Христина изобщо не може да се нарече звезда или ВИП  smile3515 И се видя как цялата зала викаше за  ДЕСИ и как всички нея подкрепяха, как стана така изведнъж не разбрах  newsm12 НАГЛАСЕНА РАБОТА  smile3515 smile3515 smile3515

# 856
МАФИЯ
МАФИЯ
МАФИЯ
МАФИЯ
и 100 пъти да го напиша няма да ми олекне...................................

# 857
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!
И аз така го виждам!

# 858
  • Шотландия

Бъркаш Мондиня..Ако имаш вътрешна информация например..Сещаш ли се?
Само се питам, с какво Здравкови надскочиха тези, дето бяха зад Десислава... Не може да е пари... Или може... newsm78

Трафик, баце, трафик на смс..Ако се сещаш..
[/quote]Ми то не е ли пак пари? Ще рече, Здравкови са ги надплюли?  newsm78

# 859
Според мен и Ники  Кьнчев не знаеше кой печели и беше изненадан от резулатата.

# 860
С право се изнесоха виповете, напълно ги разбирам и евала им правя. Използваха ги и се подиграха с тях. Дано никой вип не се навие да участва в следващия сезон.

# 861
Аз гласувах за Хриси.

# 862
Абе много сте негативни бре..Що така..Христина е жана като жена. Аз лично не мисля, че е проста! И избщо много внимавам като наричам някого така...Напротив..МНого на място си се изказва жената, а че била говорила меко, това не е критерий за умственият багаж на човек..

Аз лично харесвам Христина(но съм изумена,че спечели въпреки това..)Добре изглежда(въобще не на място ви са сравненията с Пеньо  Stop), поддържана жена е и изобщо не мога да кажа, че ме дразни или нещо подобно...

Мен лично много малко неща така или иначе могат да ме подразнят де...  Wink  Peace

# 863
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!

Важното е, че не пелтечи като пее и не ссссссссъска като говори  Sick
Марче,това не е "Мusic idol"  Тук се избират модели на поведение...

# 864
  • София
МАМЕ, не мога да седна да чета, а утре ми е изпитът .

А аз МАМИНОТО на кого казвах - Учи, стига с тоз форум? А той ми отговаряше - Гониш ли ме...

Е, сега ти дойде датата...на изпита.

Моля се утре всичко да е наред Praynig, успех на изпита и те чакам да почерпиш после!

Мерси Simple Smile Дайте си положителния вот за мен Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 865
Току що в "Господари на ефира" показват тъпите изцепки на Деса. Ами тя няма елементарна обща култура. Изцепи се, че столицата на Италия е Милано hahaha, а на Канада - Калгари, пък на Швейцария - Хага, а Манхатан също е столица hahaha Joy
Сега, ако не ви е хванало срам, няма кога да е.

# 866
  • София
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

е ще го събуди много ясно, тя така и така излиза, независимо първа или не
няма да го остави само я Naughty

# 867
Кажете за Зурлева де Praynig

# 868
Аз се чудя дали е възможно напускането им да се изтълкува като неспазване на някоя си точка от договора и да не им платят уговорените хонорари.

# 869
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!

Важното е, че не пелтечи като пее и не ссссссссъска като говори  Sick
Марче,това не е "Мusic idol"  Тук се избират модели на поведение...

Не е Мusic idol но не е и Кънтри Брадър или още Село Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт