VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 698
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 885
  • София
С право се изнесоха виповете, напълно ги разбирам и евала им правя. Използваха ги и се подиграха с тях. Дано никой вип не се навие да участва в следващия сезон.

е кво са ги използвали?
нали са си получили хонорара за участието? newsm78
или те като са випове, не могат да губят?

# 886
  • Sofia
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

МИслите каквото ви отърва!
А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.

# 887
Срам ли ви беше????????????????Или какво???????????????? Досега при коментарите на всички анкети малко хора защитиха позициите си ЗА Христина.

# 888
  • София
Зурлева каза, че ние сме си избрали победителя!

# 889
Благодаря ви за снимката.
Ми хубаво е момичето.
Средностатистическо едно такова.
А мангизи трябват за гледане на дете.
ББ е преди всичко хуманно предаване.
Народът също. Гласуване е имало.
Дете гладно да не остане.
Всички останали смешници имат хонорари.

Права е Лиска! Нали не мислите, че някой ще рискува "златната кокошка" биг брадър с манипулирани гласове Naughty. Има си разпечатки и следене от Ендемол. Мисля, че ССФ идея си няма колко жени в Бг са се разпознали в Христина, която между впрочем нито е толкова грозна, нито е толкова глупава...

и аз се опитвах това да кажа Peace

На същото мнение съм..Малко по-горе го казах  Peace

Христина е толкова грозна и глупава, колкото и аз съм  Wink Mr. Green

# 890
И аз бях за Христина!
Не си представям "звезда" от ранга на Десилава да пелтечи така!
Евала на момичето-как се защитава!

Важното е, че не пелтечи като пее и не ссссссссъска като говори  Sick
Марче,това не е "Мusic idol"  Тук се избират модели на поведение...

Не е Мusic idol но не е и Кънтри Брадър или още Село Брадър.
Именно

# 891
Голяма простащина!!!!!!!!!!!!!!!!!Не бярвях че толкова нагло може да манипулират хората.Предлагам заглавие за пресата:"СЕЛЯНИТЕ ПОБЕДИХА ЧАЛГАТА".

# 892
Току що в "Господари на ефира" показват тъпите изцепки на Деса. Ами тя няма елементарна обща култура. Изцепи се, че столицата на Италия е Милано hahaha, а на Канада - Калгари, пък на Швейцария - Хага, а Манхатан също е столица hahaha Joy
Сега, ако не ви е хванало срам, няма кога да е.
аз съм се изучила, от какво  да ме е срам? от хорското невежество ли? Важното е да разбира от това, с което се занимава. Нито преподава на децата ви, нито има  амбиции да става  нобелов  лауреат.

# 893
Христина до такава степен беше наясно с нещата, че дори отиде да си събуди детето, като останаха само двете. ooooh!

А може би е събудила детето, за да са готови да напуснат къщата, еднакво логично е.

Не ми се щеше парите да отидат пак у  Здравкови, но поне натриха носа на празноглавата фръцла.

А защо не го събуди още в началото,когато започнаха да гонят? А? От къде знаеше че ще остане последна,а не първата излязла например?

# 894
Моят извод е: не 100 000, а и 1 000 000 лв. няма да направят Христина щастлива.
Просто ще има още 100 000 причини да бъде нещастна.

Жалко за нея.

# 895
  • Варна

да де, ама като не си сигурен, че напускаш последен би следвало да го събудиш в началото, нали?

# 896
  • София
Какво каза Зурлева,че не хванах?

Че Вип-а било като изборите- ако искаш да спечели този, който харесваш трябва да гласуваш. Зрителите били избрали Христина.
А защо не зададоха никакви въпроси на Хриси, като излезна, а направо й дадоха подаръците? Между другото, аз очаквах да я освиркат, след като преди това викаха "Мафия".

# 897

Карен, въпросът е в това, че Риста събуди детето едва след като останаха двете с Деса... Преди това, когато изкарваха другите, не го будеше... Защо? Ами ако тя беше на пето, четвърто, трето място? Как щеше да се изнесе за 2 минути с несъбудено дете? Но със сигурност е знаела, че ще излезе последна...

# 898
  • Шотландия
Мария,
приятелката ти очевадно е лишена от доста качества.
достоинство, реална самооценка и тн.

да ти призная на края бях доволна и на Венета да вземе наградата , но не и Христина.
И не заради Христина, тя е просто, селско момиче, а заради това, че тя, семейството й, и кръстника на детето й се подиграха а/ с хората, които бяха в къщата и играха и б/ на нас, които следихме тази игра.

Много  се надявам , на Нова да им вземат лиценза за ББ.
А Христина дано с парите ( които мъжа й ще й вземе още утре) направи нещо полезно за произношението си и детето си.
Не съм фен на никоя от двете, ама защо смятате, че има подигравка? Според мене става въпрос за пари и то доста пари. Не е нужно да има мушенгия. СМСите са си пари, в крайна сметка - който влага повече, печели повече, нали?

Апропо, не й го видях на Венета достойнството също, съскаше и плюеше непрестанно. Пък за реалната й самооценка хич да не отваряме дума  Joy

аз съм най-малко фенка на Венета, но в случая поне има някаква кариера и популярност, която да оправдава присъствието й в тази игра.

Така де, но ти смяташ кариерата й и популярността й за постижение, а аз мисля, че човек, който с удоволствие и хъс рови в коша с мръсното бельо на звездите, не е достоен. За ВИП - хич да не говорим. По-скоро се приближава до асенизаторите.... в моите очи. Аку мъ ръзбираш къкво искъм дъ ти рикЪ Joy

# 899

Е, да го беше събудила в началото...когато започнаха да излизат един по един, а не накрая...като останаха сами с Деси

Общи условия

Активация на акаунт