VIP Brother 2 - 14 ГОЛЕМИЯТ ФИНАЛ!!!

• 44 519
  • 1 415
  •   1
Отговори
# 1 155
 Може и да съдя понякога за другите по себе си, но в случая не.Най-малкото защото не симпатизирам на никоя от бившите претендентки.Искам да ви попитам, тогава защо изливате гнева си към спечелилото момиче?Не бил честен вота, ами хулете организаторите!Винаги когато някой постигне нещо повече веднага бива принизяван до под морското равнище!Агресивна форумка не съм, както и психоаналитичка,мисля че не е много трудно да се направят някои елементарни изводи!Та, сдържайте си нервите!За успокоение посете някой от следващите концерти на фаворитката ви! Grinning

# 1 156
Забелязвам, обаче, че вече лошия имидж на Венета е изчистен, много бързо я забравихте. То верно всяко чудо за 3 дни. За всичко сега Катя е виновна. А за разделянето на лагери именно Венета беше главен инициатор.

така, така!  Peace и аз се чудя що натовариха толкова Катето?! тя просто говореше неща, които толкова други хора си мислят! не я оправдавам, но не може да се сравни със злото Венета  Naughty

# 1 157
  • София
Може и да съдя понякога за другите по себе си, но в случая не.Най-малкото защото не симпатизирам на никоя от бившите претендентки.Искам да ви попитам, тогава защо изливате гнева си към спечелилото момиче?Не бил честен вота, ами хулете организаторите!Винаги когато някой постигне нещо повече веднага бива принизяван до под морското равнище!Агресивна форумка не съм, както и психоаналитичка,мисля че не е много трудно да се направят някои елементарни изводи!Та, сдържайте си нервите!За успокоение посете някой от следващите концерти на фаворитката ви! Grinning
newsm10

# 1 158
Сега Венета ще има кой да покани в шоуто си.
Хриса,Здравко и родата им...

# 1 159

Ако ще й вдигнат рейтинга  hahaha

# 1 160
Аз Нова ТВ вече няма да гледам.
Не мога да понеса тази несправедливост. Cry

# 1 161
  • ES

Нали вече ги кани

# 1 162

Нали вече ги кани

Е сега са по известни от всякога...

# 1 163

Нали вече ги кани

Е сега са по известни от всякога...
пак бе хора, те докато не сринат окончателно нова няма да мирясат, или по-скоро да стане тяхна newsm78

# 1 164
  • София

Не съм те квалифицирала, а просто попитах откъде идват "елементарните изводи", които си правиш. Христина не я нападам като "спечелилото момиче", а от седмици пиша единствено, че не е никак редно да си бие (според някои пошляпва) детето, да бъде постоянно груба с него и да го плаши. Това е модел на поведение, който отхвърлям от все сърце. Не са ме били никога докато бях дете, никой не ме бие и сега, аз също нямам намерение да упражнявам насилие върху когото и да е, защото всяка личност (била тя и на годинка и нещо( заслужава уважение. Всеки, който иска детето му да порасне здраво психически, според мен, е хубаво да се въздържа от подобни прояви. Както казаха някои майки тук никой не е съвършен и всеки може да си изпусне нервите, но за мен Христина е с изпуснати нерви по 24 часа и е опасна за детето си. В друга държава щяха да и го вземат.
Продуцентите, пък покриха пиянските изцепки на победителката, покриха и всички епизоди на агресия към детето и това манипулира вота. Не се нервирам от нищо, знаех кой ще спечели и знаех и какви ще са коментарите.  Не се идентифицирам с никого, защото знам коя съм.
Изводите са елементарни само за идиотите, а това не е обида- идиотът е обратното на философът- идиотът пребивава във безвъпросна яснота.

ПС слушам всичко от Моцарт до Металика, но без чалга. Изводите ти наистина са елементарни.

# 1 165
само за снимка да те почерпя виртуално  bouquet
Мненията ти ме радват и се припокриват с всичко,което мисля и аз. smile3521

# 1 166
  • София
само за снимка да те почерпя виртуално  bouquet
Мненията ти ме радват и се припокриват с всичко,което мисля и аз. smile3521

Благодаря подобно   bouquet  Hug

# 1 167
само за снимка,сега видях, че си бременна, това обяснява отчасти поведението ти на агресивен субект.Предполагам, че си учила психология.Затова си толкова докачлива на тази тема.Сигурно и две висши имаш.

# 1 168
Аз Нова ТВ вече няма да гледам.
Не мога да понеса тази несправедливост. Cry

Хм, ами тогава недей вече да живееш и на Земята, защото доста по-съществуни несправедливости виждам по света от някакъв си Брадър, в който не е спечелила някаква си фолк певица, дето след 5 години никой няма да я помни, както и Христина ще се забрави бързо. Споко, нищо кой знае какво не е станало. Ами, като виждате какво става във форума, я си представете от тук да изберат 10 майки с децата им и да ги вкарат в Брадъра! Ще се избием кой по-правило разбира възпитанието, храната, ваксините, денската ясла, работещата майка ит.н...

# 1 169
  • София
само за снимка,сега видях, че си бременна, това обяснява отчасти поведението ти на агресивен субект.Предполагам, че си учила психология.Затова си толкова докачлива на тази тема.Сигурно и две висши имаш.

Какво агресивно виждаш в поведението ми? Че не съм съгласна с твоето мнение? Бременността няма нищо общо с агресията, както и месечния цикъл. Не съм учила психология (казвам ти, че не всичко е така елементарно, ама..), не съм докачлива. Просто изказвам мнение. Не искам да се караме и квалифицираме. Участвам във форума, за да видя други гледни точки и да общувам с хора, които иначе може и да не срещна. Много често, за съжаление, хората с различно мнение искат да се карат, а не да спорят. Това няма да ме спре да опитвам просто да споря, защото на мен света не ми е така ясен, в него ясна съм си донякъде аз, а всеки друг човек е една безкрайност, която ми е интересна.   bouquet на всички обидени. Лека нощ и приятни, спокойни и щастливи сънища на всички.
ПС Висшите не правят човека. Учила съм, уча и ще уча цял живот.

Общи условия

Активация на акаунт