Гларус кряска, вълна пляска, БУРГАСКА мама сияйно бляска! (23)

• 17 850
  • 282
  •   1
Отговори
# 180
Момичета искам да ви питам какво трябва да е акото не бебо? Жълто? Зелено? Нашето по принцип е кехлибарено жълто,обаче ей сега като му сменях гащата и беше зеленикаво? Да не е изстинал?
По мнението на моята Л.Л това, че акото му е зелено не е критерий че детето е болно. И аз също мисля така. Според мен това са си чисти и просто бабини девитини! На нашия бебо, когато беше само на месец-два акото му често беше зелено, но отминаваше и пак идваше и си беше здрав.
Ако толкова те притеснява консултурай се с лекар

и да питам-на Никито главата му постоянно се поти а не е горещо в стаята и ръ цете му са студени.Нормално ли е това
А за ръчичките и крачетата - това се получава, защото още нямат "правилно" оросяване. Това дори го казват още в болницата, щото при нас всички майки бяха изпошашкани, а акушерките ги успокояваха, че не е страшно.
И ние бяхме и все още сме така с потенето, седи, лежи и все му е мокра главата.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 00:49 от Мамичка Яничка

# 181
  • у нас
Момичета искам да ви питам какво трябва да е акото не бебо? Жълто? Зелено? Нашето по принцип е кехлибарено жълто,обаче ей сега като му сменях гащата и беше зеленикаво? Да не е изстинал?

Когато изпражненията са зелени, означава че детето е имало колики. Има го и в книгата на Спок.

# 182
Sinara , съжалявам, че ще опонирам, ама не съм съгласна, Алекс нямаше изобщо колики, а акото му си беше зелено! И понякога се случваше често - да речем по 3-4 пъти в месеца за по ден. Не съм много веща, но не съм съгласна! А и доста материал съм изчела за коликите и това за колики и зелено ако никъде не го видях.

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 01:11 от Мамичка Яничка

# 183
  • Бургас
Добро утро!Хубав и слънчев ден ви желая

# 184
Добро утро и от мен. Heart Eyes

# 185
  • БУРГАС
Добро утро и от мен! Не съм писала доста време, но имах основателна причина - омъжих се! После и рожден ден имах, та ето ме сега на линия.
Благодаря за поздравленията! Страшно сте мили! Не очаквах да се сетите за мен просто защото не съм много редовна тук. Още веднъж благодаря!
Шушонче, радвам се че вече си добре и си у дома!  bouquet Пази се много и почивай повече! Hug
Хайде, хубав слънчев ден от мен!

# 186
Шушонче, marianamama, пазете се   bouquet как сте днес?

# 187
  • Бургас
Добро утро,
СтелаВ честито, пожелавам ти дълъг и щастлив семеен живот, изпълнен с разбирателство, много деца и пълен джоб!
Хубав ден на всички

# 188
  • вкъщи
как си 6u6on4e?надявам се,че се подобряваш.
аз засега съм добре,отивам на работа,дано там не ме ядосат.

# 189
  • Бургас
Благодаря ви момичета за окуражителните думи. Примирила съм се че ще стоя затворена в къщи, какво да се прави... Crazy
Мариана мама и там е за хора, малко е мизерничко и мръсничко, но пък акушерките и санитарките са много милички и добрички, е имаше една малко лоша ама нея я видях само един път  ooooh! И Лазарова не е лоша. Ноооооо най си е хубаво у дома, просто е супер в къщи. Чак си поплаках няколко пъти от радост че съм си в къщи.

# 190
  • На морето!
СтеллаБ,честито!Желая ви много щастие, приказни моменти,любов и няколко сладки дечица,които много да ви радват! bouquet
Покажи ни снимки,не бъди егоистка   Hug
Шушонче,и аз това чувам за Бургаската болница-положението се било подобрило,дори хлебарки нямало много  Peace,но все пак гледай следващото ти ходене да е за раждането  Hug
По всичко личи,че аз скоро няма да ходя нататък  ConfusedВъпреки ужасните контракции от уикенда,вече всичко е нормално и нямам никакви признаци,само една лека болка ниско в корема като при М,но и това си продължава вече няколко дни без видима причина  ConfusedМного ми се ражда вече!Нямам търпение да си видя мишока!да го целувам по ръчичките и да си мачкам пухкави крачета  Heart Eyes

# 191
Тъй като никой друг не се е обадил до сега, с Вери и Биляна решихме да си спретнем една lвечерна срещичка в четвъртък. Час и място не сме уточнили, но ако сме малко хора няма да е проблем да го измислим допълнително. Който е свободен и има желание да заповяда с нас Simple Smile
Координатите ми: icq: 299808008, skype: vania_ip или тук на лични Simple Smile

ПС Добавих вечерна, за да не става объркване. За сега не сме уточнили час, но ще е около 19 предполагам Simple Smile

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 12:57 от vania_ip

# 192
  • На морето!
А аз да напомня,че утре е поредната лекция на сп."9 месеца".9:30ч в бистро Джърси до нов БСУ.

# 193
Привет от мен!  55 С тези празници не мога да се вредя да драсна някой ред. Ама няма нищо де ще наваксвам, няма начин!
Стелла Б честито!  newsm51 Желая ви Щастлив семеен живот и малко палавниче да ви радва скоро!!!   newsm32
Шушонче радвам се че всичко ти се е разминало и дано следващото ходене там е за първата ти среща с бебо!
С тези лекции на 9 месеца съжалявам наистина че пак ще пропусна. От работа отърване няма. С нетърпение чакам да дойде време да изляза в майчинство, че да се шматкам и аз напред - назад с големия тумбак  smile3508
Айде слънчев и усмихнат ден на всички, а аз отивам уж да се трудя.  smile3511 А така искам на разходкаааааааа  smile3516

# 194
Благодаря за отговорите! Поразрових се тук-там явно няма нищо обезспокоително. Само ако има слуз или кръв - тогава е  Rolling Eyes страшно.
Стелла Б честито! Щастлив семеен живот и здраво бебче! Hug

Общи условия

Активация на акаунт