Честита годишнина на Мила-па! Много хубава дата сте избрали за сватбата си

ЧЕСТИТО!
[/b][/color]

на всички бебчета! 
Вчера ходихме на екскурзиика до Отава и като се прибрахме нямах никакво време, за да ви пратя по една тортичка 
От тогава детето ми е много неспокойно. Реве като съдрана когато е гладна, вдигна ли я да се уригне, целия блок я чува, вечер заспива трудно
Какво й направиха тия хора, не знам. Дали заради това ненормално кърмене час и половина й се разшири коремчето, нямам идея
Дотогава ядеше по 20-30 мин, оттогава насам яде по 1 час че даже и повече. Докато се наяде, да се уригне, сменям памперс, малко кротува и пак почва да реве за манджа. Какво да правя, помогнете
Във вторник ще ходя при педиатъра, да видим колко е наддала за 4-5 дни, при това кърмене на всеки 2-2,5 часа, хранене по 1 час, трябва да има някакъв ефект

А пък не е бил гладен - просто си киселееше
И все искаше да го взимам на ръце
Сигурно му се схвана гръбчето постоянно да лежи
И като го напъне на консултация - после му е зачервено целия ден
И да ви кажа бая си го натиска - казва ми да го дърпам докато не усетя съпротивление. аз дърпам там нещо, ама не смея много силно
Та ако млякото междувременно изстине, докато стане време за хапване, го затоплям в нагревателя на Avent - наложи се и това приспособление да си закупя 
Кали не беше имала колики отдавна, а вчера се съдра да реве милото. Направо ме стресна, но вечерта след банята се успокои и си заспа най-после.
това ли е тъй наречената "стачка"