АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 135
  • 292
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
 marulka_s Rolling Eyes Rolling Eyes-дано наистина всичко е наред

# 106
  • софия
Марулка, Weary  action032,радвам се,че всичко е свършило добре  Praynig!

# 107
Marulka милата какво сте преживели само!  Sick Cry Cry Cry Милото ми Стефанче! Hug Hug HugЩе се оправи всичко ще видиш!МНОГО ЦЕЛУВКИ НА МАЛКОТО ШОШЕНЦЕ!

# 108
Ауууу marulka_s настръхнах и ми се разхлопа сърцето от кошмара миличка който си изживяла  Cry Cry Cry
Слава Богу, че всичко е наред  Praynig
Гушки за сладурката и теб   bouquet

# 109
  • София
marulka_s много прегръдки от нас с Калоян. Дано това е единственият случай да влизате в болница със Шушето Hug Hug Hug

# 110
  • у дома
marulka, милото шуше, ужасно нещо сте преживяли  Cry прегръдка от нас  Hug дано всичко е наред и да не се случват повече такива неща  Praynig  Praynig  Praynig

# 111
marulka_s дано повече не преживяваш такъв кошмарен ден. Praynig Наистина е ужасно да гледаш как детето ти се мъчи и да не можеш да го успокоиш. Sad  Прегърни силно малката шушка. Hug

# 112
Много ми е мъчно за детето!Сега си плача заради това,което е преживяло.Представям си и ти през какъв ад премина.Дано милото спи тази нощ,а ти пий нещо за успокоение.Тя си ми е любимка  bouquet.

# 113
Момичета вижте това.
http://endjo.gnetbg.net/

# 114
  • гр.София
 Кайли,трябваше да налееш по едно, да си оправя вкуса в устата след предпоследната картинка. Тоя плаче за тревокосачка Mr. Green

# 115
Марулка, ще я мисля Стефани цяла нощ. Стискам палци утре всичко да е наред. Да пишеш за резултатите от утрешните прегледи.

Иначе при нас всичко е наред. Посетихме вилите на приятелите и за нашата не остана време, ама то на гости е по-хубаво. В петък тръгвайки към Драгоман, купихме на Стефан столче за кола от Прасешкия магазин. Ето такова http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=2419. Спа с голямо удоволствие през целия път в него.
Утре по кое време сте в Св.Троица?

# 116
Добра нощ!
marulka  Hug Hug Hug spoko да нацелуваш и нагушкаш силно от нас малкото мишле. Стискам палци всичко утре да е ок.
Kaili наистина последната снимка е  Sick
Ralka Balka честито столче - със здраве да си го ползва малкия сладур, супер е - и столчето и бебчето дето ще се вози в него Peace. И ние си имаме вече столче като за големи  Wink, нашто е това http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=1280  , ама аз още съм в чуденка дали ще й е удобно в него - аз като я сложа тя цялата се губи в него, много е смешна. А в кошницата определено вече трудно стои - иска все да е седнала и да зяпа навън - ама ще се опитаме да издържим още малко Thinking,
 Много странно тук сега като гледам в страницата на пакостник пише че столчето е от 7 месеца, а пък на самото столче което ние взехме и е абсолютно същото пише от годинка Thinking
Ние днес нищо не направихме с резултатите на Лори - оказа се че урината е нещо замърсена и утре ни очаква пак събиране на пико doh и чакане няколко дни за резултат. Ама на мен вече ми писна да се притеснявам и да го мисля - моето мишле въобще не изглежда болно, весела е и много жизнена, има си добър апетит, така че съм си казала че няма да се притеснявам предварително - ще чакам резултатите и тогава ще го мисля.
Ех, как ви заблазявам за хубавите срещички - ние сега пак си се разхождаме сами с Лори и ни е доста скучно  Sad
Стига съм писала /за сега/. Желая ви от сърце лека и спокойна нощ, изпълнена с приказни и сладки сънища за всички прекрасни мами и техните още по-прекрасни бебоци  love001

# 117
marulka_s, само какъв ужас сте изживяли!!!  Cry
Дано да няма други такива изпълнения, ама като гледам нашите бесчета, май това предстои  ooooh!
Пиши какво са ви казали на прегледа, моля!
Ralka Balka, честит ви трон! Ние не бяхме купули кошница и имах ужасни угризения за начина, по който развявам малкия човек с колата, но от около 2 месеца си имаме подобно столче- родих се направо  Hug
Кой от вас прави планове за ясла скоро? Защото на нашия жокер /майка ми/ и свършват отпуските и ще се наложи дори преди годинката да се огледаме и ослушаме за алтернативни варианти. Единият е яслата, но е доста препоръчително да можем да вървим  newsm78
Ако не проходим до края на бабината отпуска ще ни погледа за известно време една баболеля /бивша лелка от яслата, вече пенсионирана/. Как са нещата при вас?

# 118
  • софия
Добро утро!
Днес след два в С.Т?
Айде по една ябълка,за да заредим и нашите батерии,маааааалко,за поредния ден с нашите бесовици  Wink

# 119
  • София
Привет!  Hug
Ние вчера все пак ходихме до зоологическата градина. Времето беше чудесно, а нямаше хора поради работния ден. Ивчо къде спа, къде гледа животни... 
Дани, мерси за ябълките!  Simple Smile
Марулка, какво сте преживели Sad Важното е, че всичко е завършило добре! Praynig
vst_80 , успех на вас с изследванията! Peace
 elia_gg , не мога да помогна със съвет, защото няма скоро да се връщам на работа и да търся алтернативи, но тук доста мами ползват услугите на бавачка. Или не искаш чужд човек вкъщи?

Общи условия

Активация на акаунт