АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 124
  • 292
  •   1
Отговори
# 90
Добро утро и от нас!
Ние сега се излюпихме и е време за закуска eat
velmar дано утре всичко да мине добре при лекарката. Ние също днес ще вземем резултатите на Лори и тръгваме по доктори  doh
Ставам, че малкия гладник мрънка!
Хубав  и слънчев ден на всички - днес май ще има разходки!

# 91
  • гр.София
 Привет!

Ами София като яде на ден по една попара с краве сирене и краве масло?!? Няма видими реакции,но пишете за анемия newsm78

Бубче, много съм зле с ръцете, мажа ги с немски крем GLYSOLID, метална плоска и кръгла( като на старите кремове Нивеа) кутия,червена с бели букви. Има го в повечето аптеки. Мазен и гъст е,по-скоро за нощно мазане. И за петите ми помага много.

Велмар,зарибила съм се с един руски криминален филм по вашата ТВ,вечер Peace

Мама Марго,първолаците са до 24май

Дриймс,как е първия работен ден Wink

# 92
  • София
Добър ден момичета!

Първо искам да честитя именния ден на Борисовците и всички производни на името /ако има такива сред мамите, татковците и каките и батковците Laughing/   bouquet

Моето голямо момче продължава да спи нощем без да яде. Снощи заспа в 22 часа и стана в 8 ч.  Laughing Затова кръщавайте децата, та поне да се наспите Joy

Сега пак спи, та успях да сготвя, просна и измия чиниите и като стане отиваме навън.  bouquet

# 93
  • варненка от София
Ха привет и от нас.

Ние се завърнахме на варненска земя, но тук ни посрещна мрак, студ и отново ветровете ни шибат ли шибат.
Иначе при нас нищо ново, няма зъби, още сме по капли. От вчера обаче въведох глутена с една каша на Милупа и днес смело й връчих една бисквитка на Хип. Мога да се оплача, че моята мома изобщо не спи. През деня спи максимум два пъти за по 15 минутки, а от две вечери се буди наспана в 3, готова за игри.  Tired Tired Tired. Не съм съгласна с това, но кой ли ме и пита.

Сега я приспах за първата 15 минутка и ще отивам да готвя супа топчета и пиле с корнфлекс.

Честито на именниците, честито на християнчето Калоян, рождения ден и годишнината на Обърквация и не на последно място честито на месечинковците.

Ние също вече скочихме в 10-тия месец и започваме да го катерим. Качих и аз малко снимки в албумчето.

Весел ден от нас!

# 94
Привет  Hug,

Много поводи за празнуване - едно голямо ЧЕСТИТО  bouquet за всички с повод да черпят!

Ние уж никъде нямаше да ходим, пък отскочихме до Пловдив да видим баба ми, на другия ден до някакво село до Ботевград на вилата на едни приятели, а вчера връчихме Ирма на наште и ходихме на кино - гледахме "Идеалната непозната" - малко банален, ама с Брус Уилис Wink

Бубче, аз се мажа вечер с Lipobase, купува се от аптеките. Аз, въпреки кърменето, пия по чаша бира или малко червено вино. А летния сезон открих с мартини битер с тоник и лед - става едно такова розово - Ирма много му се радва. Ха, наздраве! Laughing

# 95
  • софия
Хелоууууу,гърли  Hug!
Не съм писала и аз не знам от кога  newsm78 Embarassed...,ама той мързела не мори,а мъчи  Mr. Green!
На патерици и аз да се включа с честитките,за Обърквация по случай годишнината и рождения ден,на Коко по случай кръщенето,новите зъбки,колелото и здравия нощен сън-пу-пу,на днешните именници и на всички ни пожелавам да сме живи и здрави,по-малко ядове и повече  Grinning!
Аз ходих на лекар,за да видя онази моя болежка от къде идва и се оказа-жлъчка,сгъната,дебела,раздразнена,абе  ooooh!...та,сега пия три вида хапове  Tired!Лошото е,че трябва да се приемат по три пъти на ден,след хранене,което ме съсипва,защото много мразя да закусвам обядвам,"като хората" и в предвид на това най-лесно ми е да мушна две вафли "фокус",а целулита ми набъбва ли,набъбва.....
Душе,добре си ни дошла,мацка  Hug Hug Hug!Как е нашия левент?Забърза ли,някоя австрийска мадама  Laughing,или е верен на Найата?
Миленка,а ти,мацка к'во прави на турска земя?Подаръци,за Марти донесе ли?
Купих на Найа,първите и обувки с подметка  Wink.Розови "Адидас"-ки,много са готини  Peace!
Нещо ми се струва,че навън е много духливо и се чудя,дали да излизаме  newsm78?

# 96
  • София
Току що се връщаме от вън. Който си е намислил за разходка по-добре да си остане вкъщи или задължително с дъждобран. Страшно много духа. Ние направихме една бърза обиколка на езерото в Дружба за половин час и го прибрах, че не може да диша.
 Sad

# 97
Привет и от мен  Hug
След 2 дни с температура и с неспокоен сън вече си имаме второ зъбче  tooth  Party
Момичета,откакто родих мензиса ми стана много зле,като ми дойде ми тече като река и постоянно ми се вие свят  Cry,сега времето се оправи и искам да излезем на разходка,ама не се наемам сама /имам чувството че както си вървя и ще падна/  Sad,ако има други мами като мен в същото положение да кажат какво пият,че вече не се трае  #Cussing out
Дани дано мързела те хваща по рядко мацка  Naughty,че ако всички ни хване,няма да има какво да четем  hahaha
Марулка и ние спим по 15-20 минути и нищо немога да свърша,докато хапна и тя е станала  Mr. Green,но за сметка на това пък вечерта спи /като изключим вечерите,когато и излизаха зъбчетата/  Close
Разгледах снимките много сладки са станали всички бебоци  smile3534
Сега и аз ще се опитам да поспя малко и дано като стана да ми е по-добре и да ходим навън  Party

# 98
Здравейте, мили мами!
Искам да ви почерпя за нашата кака, Борислава, за именния й ден, но тъй като не знам от къде качвате тези хубави снимки с разни торти и питиета, ето ви такива   party023 beer
Лошото е само, че сме болни. Тя беше с ангина, вече е добре, само кашля, но успя да я лепне на малкия. А той вече е с бронхит  Sad  Днес решихме да ги качиме малко на Витоша, за да сменят въздуха и надморската височина, ама там ( на Златните мостове) беше такъв студ  cold ,хем се бяхме облекли. Все едно е януари месец, така че пихме по едно кафе и се прибрахме бързо, бързо.
Хубав ден желая на всички.

# 99
Здравейте и от нас с Маги!
Ние днес от спане няма да успеем да излезем навън. Нека си спи детето, няма да я бутам.
На Маги също й проби второ зъбче, слава на Бога няма никакви проблеми. И двете зъбчета се показаха без да разберем.
Миналия ден падна от леглото и й се подду челцето, показа се цицина, но бързо мина, на следващия ден нямаше и спомен.
Някое детенце спинка ли в чувалче? Маги като марда нощем и се отвива и аз по цяла нощ я дебна да не й е студено. И се сетих че една приятелка й беше подарила спално чувалче. То е без ръкави. Оказа се че тя се чуства страхотно в него. Не й пречи да се върти, и аз спя спокойно.
Гледам че сте коментирали храните пак. Аз вече не чета нищо по въпроса, реших че няма смисъл, само се обърквам и замотавам. Давам й да яде всичко, без да се притеснявам колко е маслеността в млякото или пък да избягвам маслото в пюретата.
Хайде, приятен и усмихнат ден на всички!

# 100
Ох, успокоявам се като ви чета.  ooooh! Не сме само ние на ръце, крещящи, ревящи... Ужасно се дере като ме вижда , че излизам от стаята.  Sob
Много почивни дни... Бяхме в къщи /с изключение на неделята, като зарязахме мъника при бабата и излязохме на пУкник сред природата/. Много готино...  newsm41
Виктор все още има 2 зъбчета. Ще вземе някой ден да си изгризе най- горната преграда на кошарата с тях  newsm78  С толкова кривотене напоследък очаквах и трети да избие, ама не.  Naughty
Пълзи със скоростта на светлината, изправя се по мебелите, пристъпва... Все още му е Тъмна Индия как, аджеба, се слиза от леглото  Thinking Паякът се използва за возене- прави две забързани крачки, т.е. засилва се и профучава покрай нас  newsm01
В столчето за хранене стоим крайно неохотно. Ядем... когато имаме муза Sick
В парка се люляхме на люлка и няколко пъти се пуснахме по пързалка. Определено му хареса!  Hug
Похвалих се, оплаках се... Спокойна вечер на всички ви!

Последна редакция: ср, 02 май 2007, 16:31 от elia_gg

# 101
Здравейте и от нас днес!

Наистина задуха гаден вятър и бързо-бързо се прибрахме. Сега е в проходилката и щъка наоколо. Май напълнихме памперса,но след малко ще го сменя. Снощи нещо не му беше добре. Буди се с рев и едвам го успокоявах. Накрая пратих мъжа ми до аптеката за капки за уши,че нямах в къщи. Та сложих му капки,намазах венците с калгел, дадох му и Нурофен. А иначе няма температура. Накрая спа сгушен до мен. Днес му няма нищо и се надявам довечера да спи спокойно.

Кристианна виждам те! Grinning Я кажи как сте вие. Отдавна не си писала.

# 102
blanc мерси за отговора,ние сме до 30 ти май и затова се чудех с толкова почивни дни около 24 ти дали аджеба ще си доучват 3 дни  newsm78
Дани и аз имам прегъната жлъчка и мен така ме прорязва като се натоваря повече така че давай я по лежерно пий хаповете и се оправяй че моренце иде  Sunglasses
elia_gg  уф ние сме същите то не е рев ,а чудо, щом обърна гръб и се дере през три етажа се чува! ooooh! Днес бях до до обед на френски и е ревала през цялото време,баща и как ли не я носил какво ли не я правил реве та се къса!А аз бях с нея следобед и ако ме вижда е спокойна,аба луда работа  Whistling
Марулка я си идвай на завет при дружките,тук днес духаше но като излязохме към 17ч вече беше поносимо и топло.На обед даже горещо.
adrianska честита ви именничка!   bouquet Да е жива и здрава и много радост да ви носи!
miss_74 честит ви зъб!
Ммария26 аз съм израсла в Ботевград,какво става в наше село? Mr. GreenМного е красива планината сега с тези разлистени букове!

# 103
  • у дома
Ха добър вечер Hug
Честит Имен Ден на всички малки и големи   bouquet Честити зъбчета  tooth
Ние с Ния-та си направихме страхотна разходка в Св.Троица  Peace дори се засякохме с по-малката Ния и въобще вятъра не беше толкова страшен, имаше слънчице, подухваше леко и беше много приятно  Mr. Green
И аз съвсем спрях да се заглеждам много, много какво пише по кутиите  Whistling колкото повече се чете, толкова повече се объркваш  Whistling освен на фотосинтеза да оставиш бебето, друго не ти остава  Laughing
Dreams-че, как мина първия работен ден  Laughing поздравления за фитнесчето  Hug а чудо-то заряза ли  newsm78 лелееее като те видим след някой и друг ден, няма да те познаем  Mr. Green Aila дано избият зъбките бързо, бързо на Ваня  Praynig то и при Ния май вече нещата напредват  Party но все още не съм напълно сигурна. Белее ми се нещо, ама не съвсем, а и диването не ми показва и само език плези, та не е ясно  Crazy vst_80 за минералната вода, може би след годинка, знам ли  newsm78 val_stef искаш, ама няма  smile3534 bubche да те успокоя, докато не спреш да си мокриш ръцете през 15 минути, с каквото и да се мажеш, файда никаква  Grinning И при мен положението е същото  Crazy dusheto до кога си тук  newsm78 ще можеш ли да отскочиш до св.троица евентуално утре, другиден  Thinking velmar това с ремонтите ми е познато  #Crazy при нас е така от година вече и най-интересното, че не спряха да ремонтират и през зимата  Shocked Имам чувството, че стени бутат и после градят и пак бутат  Joy nana77 поздравления за спането  Hug сега при вас, скоро и при другите неспящи бебета  Joy Ммария26 искам и аз на кинооооооо  Wink dani, честити адидаски на Найа-та Hug що не доде да ги покажеш  Mr. Green уф, дано да ти се оправи пустата му и жлъчка по-бързо Praynig  Praynig  Praynig

рапорт даден  Mr. Green

# 104
  • варненка от София
Влизам само да споделя най-кошмарния си ден в живота. Днес шушето беше за първи път в болницата, успя да хапне отрова за хлебарки, докато я видя и беше грабнала тубата и я ядеше. Първо се паникьосах, но после й бръкнах в устата да повръща, после дадох водичка да пие и веднага в спешното. Там беше ад и кошмар, опитаха се да й направят промивки. Вкарваха й сонда в стомахчето, но през ноздрата. Носленцето й е мъничко и помпата се гънеше, започна да й тече кръв от носа, за това колко плака, пищя и страдаше не мога да опиша. Тя плачеше, плачех и аз. Вкараха й 200 мл активен въглен, но общо взето не искаше да повръща. След което дойде мъката със системата и поставянето на абоката. Надупчиха й ръцете и двете, сега е синя посиняла. Детенцето ми плачеше и аз не можех да го успокоя. Заспа, но на сън се събуждаше с писък и започваше да плаче. Най-накрая абоката се оказа, че се е изместил и ръчичката й се наду ужасно и не може да се махне дрешката. Едва тогава докторът, каза, че системата е глюкоза и да сме пробвали да й го дадем от шишето  #Cussing out тогава побеснях! Та шушето беше пила глюкоза още новородена за жълтеницата. Накрая се успокои и започна да се смее. Пълната кръвна картина е добре, най-вероятно не е успяла да хапне нищо от отровата.
Тази вечер трябваше да сме там, но си прибрах детето на своя отговорност вкъщи и утре ще ходим на ЕКГ и пак да ни дупчат и да ни изпишат.
Не пожелавам на никой да изживява подобно нещо, аз сега съм на ръба на силите си, но слава богу шушето е весела и си играе и пее.

Общи условия

Активация на акаунт