АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 133
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • София
 ooooh! Embarassed Забравих, че днес е Гергьовден!  Blush Честито на всички празнуващи! На Гого, Жорко, Гери, таткото на Марти и всички останали, които пропускам! Много щастие и здраве!  bouquet  Heart Eyes
А на малък Ники - стискаме палци за операцията! Peace
Нана, аз имах предвид, че секциото не е чак толкова страшно, колкото го мислят повечето хора. Поне при мен възстановяването беше бързо и нямах проблеми.  Peace
Дани, много ме хваща яд като чуя такива неща. Но хора всякакви. Въпросът не е колко струва, а че изобщо се коментира. А иначе аз се сещам за други песни - Всичко се връща или пък Justin Timberlake - What Goes Around...Comes Around
Wink

# 196
Честит Имен Ден на всички именници!
Да са живи и здрави и мноооого щастливи
  bouquet

# 197
  • София
Милички, извинявайте за темата, но - какво значеше слуз в акото  Cry Sad

# 198
Честит имен ден на Жорко на Tony_M, Гого на AndyB/там май бяха повече именици/, на Kabiv! Да сте живи и здрави!  bouquet
Честито и на всички празнуващи в семействата ви! Нека Господ и Свети Георги ви закрилят!
Нашият татко пък има професионален празник, нали е празник и на армията. Само че той на този ден не празнува, а е на работа.
Blank, честит ти племеник и братовчед на София и Пепи! Да е жив и здрав и всички покрай него! smile3504 stork-boy
Dani, наистина няма активна гимнастика на Чико за 200 лв. Нашата е 2 в 1 и струва между 75 и 85 лв, а на сестра ми е 3 в 1 и беше към 115 лв., зависи от магазините. Съжалявам, че свекърите ти така се отнасят с внучето си. От такива хора, дето все натякват по-дорбе нищо да не получаваш.
Дано денят да става за разходки, че не знам как ще изкараме в къщи цял ден. Но като се замисля, не помня Гергьовден без дъжд. Мисля да отскочим с децата до църквата да запалим по свещичка за здраве bishop, нищо че нямаме именици у дома.
Това е засега. Приятен ден и наздраве на празнуващите cheers Drunk eat

# 199
Привет и от нас!
Аз сега се  kyllmg  Embarassed - нашто тати е гледкал Лори до сега и ме оставиха да си помързелувам  Laughing
Честит празник на всички празнуващи днес!
dani777k е на теб човек направо да ти завиди - аз се оплаквам и направо изтрещявам от една, а ти душа направо незнам как се справяш не с една, а с две - това си направо наказание. За съжаление не мога да се сетя точната сума на активната гимнастика, защото я купихме когато Лори беше на 2 месеца, но със сигурност е между 90-100 лв, и в никакъв случай не е повече от 100 лв.
Ако искаш имам каталог на Чико /но и в него снимката е с тези пластмасовите, не че има някаква друга разлика/ и с удоволствие ще ти го предоставя за тряскане в главата на свекитата, но преди това трябва да измислим нещо да го подсилим, с някоя тухличка например, не че от това ще им дойде акъла в главата. Такива хора нямат оправяне. И моите свекита до този момент не са направили нищо за Лори, а от 6-7 месеца дори не са я виждали, а живеем врата до врата. Ама аз вече спрях да се ядосвам и просто не им обръщам внимание. Аз знам че моето детенце е едно невероятно слънчице и който не го обича губи той, а не аз. Найа е прекрасна и в случая губещата не е тя.
Днес май няма да е много хубаво времето, но аз си мисля да се разходим малко, а и на мен ми се иска да минем през църквата.
Хубав ден на всички!

# 200
Здравейте,момичета! HugИскам да 4еститя именния ден на вси4ки празнуващи  bouquet Да сте ви живи и здрави ви желая от сърце !!!Моята сестра също днес празнува, та отивам да й звънна ,докато не съм забравила:oops:Ина4е аз съм, на работа, и преди малко се ядосах с моя мъж и цялата му рода #Cussing out. Май ще раздавам 4ервени картони Twisted Evil.Дани- не се ядосвай Peace.Такива хора не подлежат на корекция - не с еи опитвай. Само те губят Wink
По-късно ще пиша пак, 4е трябва да поработя малко между другото BlushЖелая ви все пак хубав неделен ден! Grinning

# 201
Дани не се коси,такива хора не оценяват важните неща в живота.Моята свекърва и свекър ми още и едно копче не са подарили на Елица,но не им се сърдя, нямат пари хората,иначе започнаха поне да и се радват,защото в началото за тях това беше лоша новина.Баба му на мъжа ми също няма пукнат лев ,но ни додаде пари за  да и купим количката,но това е отделен въпрос. Wink Всичко си е до човека,щом не чувстват вътрешна необходимост  да и подарят нещо ,значи няма смисъл въобще да се коментира.Но както казаха и другите те губят! Peace Обожавам да правя подаръци и винаги когато имам някой лев го правя!Лошото е че напоследък сме все на червено ,но това е друга тема.
Така де не се ядосвай,тегли им една и ги пускай по нанадолнището! Hug
Още веднъж ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ!   bouquetМного ми се искаше днес да се разходим в Южния но Ники пил ледено мляко от хладилника и сега е с червено гърло  Twisted Evil,а мен ме наваля дъжда онзи ден и леко покашлям,даже преди малко не можах да се сдържа изкашлях се и събудих Елица #Cussing out

# 202
Честит Имен Ден на всички!

Бъдете много здрави и много щастливи.

# 203

Честито на всички именници,да са здрави и много щастливи

Честит племеник на Blank-да бъде щастливо и обичано дете

# 204
Честит имен ден на всички малки и големи именници! Много здраве и любов! newsm51

Честит племенник на Blank! Да е жив и здрав и много да слушка и радва мама и тати!  bouquet

Ние се прибрахме от гостуването при нашите. Прекарахме приятно,макар и набързо. Сега братята ми са ни на гости и си пийват ракийка с мъжа ми. Тони заспа и аз седнах набързо пред компютъра. На отване Тони си спа в столчето през целия път, но днес въпреки че много му се спеше ми скъса нервичките от мрънкане. Спирахме да му дам да суче с надеждата да заспи на гърда, да ама не. Накрая извадих кашата / макар че беше малко рано за нея / и след това заспа. Май  му дойдоха в повече емоциите.
Лека вечер на всички! Hug

# 205
  • варненка от София
Хващам последния влак да честитя именния ден на празнуващите днес!
Искам и да честитя месечинката и на нашите сладки приятелки Ваня и Ники на Айла  Hug Heart Eyes

Днес беше свръх емоционален ден за шушето, ходихме, както писах вчера на мидена ферма близо до нос Калиакра, после я водихме на плажа в месността Болата и най-накрая хванахме панаира в Каварна. Пропуснахме концерта на Глен Хюс, но пък се помотахме из Каварна. Припомних си детството като близах захарно петле, изобщо не е вкусно, но пък е заредено с мили спомени и емоции.

Вечерта беше адски превъзбудена и заспа преди малко. Сега аз отивам да поспя, че снощи беше тежка нощ и за двете ни. Не мога да преценя дали сънуваше кошмари и се стряскаше или пак зъби я мъчиха, но почти цяла нощ не спа, плака с глас и се гушкаше в мен. Дано тази нощ е по-спокойна.

Лека нощ на всички ви и да се обичате  Heart Eyes

P.S. Момичета, направо съм потресена от наплива на румънци из Варна и по курортите. Все със скъпи коли са, цели семейства и групи по заведенията. Днес на мидената ферма почти не се чуваше българска реч. Направо са ни задминали пустите му румънци след като на Златните и Дружба им се струва достъпно и евтинко. Много ме е яд!

# 206
  • София
Здравейте и от мен, в този нощен час успявам чак да ви пиша! Ние сме болни, аз бях вчера много зле, оказа се и от носния секрет на Лъчко, че има обилно стафилококи, а Мишлето и стафилококи и стрептококи, и всички из къщи май си въртим една и съща гадост цяла зима. Направо съм потресена вече, пием АБ и двамата, а всички си мажем нослетата с Бактробан.
Честит имен ден и от мен, ние днес нито празнувахме, нито се радвахме, даже се поскарахме с моя мъж и то доста....
Целувам ви за лека нощ и дано Лъчо не плаче, а спинка цяла нощ и да излизат тия зъби, че го измъчиха милия ми малък мъж!

# 207
Ей много пиете бе!
Никой не влиза да сложи и тука по едно...
И Pepper се загуби...и Елиона вече не черпи,какъв беше тоя имен ден как един именник не наля  Mr. Green
Анди пиши как мина кръщенето!
Марулка вие за един ден сте направили неща дето някои хора за цял живот не могът  Laughing Браво!Сигурно кошмари сънува милото Шуше,дано тази нощ е спокойна! Hug
Кайли колко братя имаш?  Rolling Eyes
Mama Igi съжалявам че пак сте болни,но поне има някаква яснота вече !Успешно лечение!
Дани какво стана с дерматоложката ходихте ли?
Ми то вие като не слагате да взема аз да налея по едно:

Наздраве!

# 208
  • гр.София
 Ами,наздраве!  Аз изпуснах последния влак Simple Smile с честитките,та ги пускам с днешния- да ви е живо и честито името,на всички Георгиевци и Гергани  bouquet
Благодаря мно-ого за поздравите Hug
Мамо Иги,мислех,дали пък не е синузит,както ги описвашсополите. Дано лечението подейства.

# 209
Добро утро от нас с Тони!

Вече закусихме и сега Тони щъка с проходилката докато съм на компютъра. Днес се очертава да е топло и смятам да изляза преди обяд на разходка,а следобед да спим в къщи и да излезем отново след 4 часа. Тони все още няма зъбче,но много го сърбят венците, защото пръстите са все в устата и то не да ги смучи, а се чеше с тях. Мажа с Калгел и има някакъв временен ефект.
MamaMargo имам двама братя.
Mama Igi дано по-бързо оздравеете всички, че се намъчихте с тези болести.

Става да пооправя малко в къщи преди да излезем на разходка. После ако остане време ще разгледам малко снимки в албумчетата. Simple Smile
Лек ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт