АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 129
  • 292
  •   1
Отговори
# 210
Ха добро утро и от нас HugСипвам по едно...кафе за събуждане.Днес Дари става на 9 месеца и потози повод реши да се събуди в ...7 ч Tired.АМи - така е- ве4е се има за голяма и проявява характер ,защото е прекарала живота си наравно - 9 месеца в мен, и 9 месеца навън Laughing

честито и на останалите набори ,празнуващи днес Hug

# 211
  • у дома
ха добър ден  Hug хич не ми остава време да пиша, поне успявам да изчета повечето неща  Blush
Честит имен ден на всички малки и големи на патерица! Да са живи и здрави имената ви, та и вие покрай тях bouquet

чакаме отчет за двете кръщенета на 5-ти, ама нещо мамите са се покрили  Crossing Arms и в събота и в неделя ходихме в южния на концерта цвете за Гошо  Party вчера извадихме късмет с дъжда, т.е. тръгнахме тъкмо като заваля и докато стигнем нямаше и помен от дъжда  Mr. Green а в събота видяхме и Нори с малката Яна ВИЖ тя не спря да се усмихва, за разлика от Ния, която беше кисела заради гадните зъби  #Cussing out ако не се появят до няколко дни ще откачим всички вкупом  Crazy а вчера видяхме и други фенове на рокендрола - Kabiv с двамата Ники-та, но толкова ме е яд, че просто не успях да реагирам и се разминахме без да успеем да им се обадим Crazy просто една минута, ако се бяхме забавили  ooooh!
adrianska  ние сме били най-вероятно  Peace Дори си спомням, че отидохме по-късно в парка и то взе, че ни заваля и се прибрахме бързо-бързо  Confused ама как може да не се обадиш, следващия път да свирнеш  Twisted Evil  Mr. Green ние напоследък ходим по-рядко в южния и супер изневиделица се получава, та няма много време за срещи и да звъня на други мами, а съм обещала и на bebon да се обадя като ходим семейно, да не говорим и за velmar, че само се разминаваме  Mr. Green Laughing
MamaIgi, дано се излекувате по-бързо  Praynig

уф стига съм ви занимавала с глупости  Mr. Green отивам да правя пюрета, ще се опитам скоро пак да пиша Laughing ааааааа днес може да отскочим до св.тр. по някое време  Mr. Green 

# 212
Здравейте мами Laughing
  Хич не ми остава време вече да седна на компютъра Sad Включвам се да честитя,а после ще видя какво сте писали докато зверчето не ме е задърпало за крачола да го взема Crazy
            Честит имен ден на всички празнували вчера![/color] Честито и на кръстените!
    blanc Да е живо и здраво бебчето smile3525 и много да ви радва.
   Mama Igiнамъчихте се с тези болести Tired,бързо оздравяване на теб и малките мишоци Hug
         Лек ден от мен и приятни разходки,макар че тук е отвратително Close времето.

# 213
Здравейте и от нас!
Честито племенниче на blanc, да е живо и здраво!
Velmar много бих се радвала да се запозная и с теб и с всички августинки, но ако наистина ходиш в Южния парк с удоволствие бих споделила с вас някоя разходка. И честита месечинка на твоята сладуранка. И знаеш ли сега разглеждах календара за м.май и се оказа, че с теб сме родени на една и съща дата в една и съща година. Е, това ако не е съвпадение Simple Smile)))))))
Blueeye, обещавам другия път да се обадя  Grinning
А пък на моя малък-голям мъж му растат три зъба едновременно отгоре. Просто е един малък ад. Досега не беше мрънкал като му излизаха предишните зъби. Има два отдолу и един отгоре. С този отгоре беше много смешен, защото е от четирите най-крайния  tooth . Но сега вече ще си имаме шест зъба  Grinning. Само трябва да издържиме на мрънкането.
Приятен и слънчев ден на всички  sun

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 11:36 от adrianska

# 214
  • гр.София
 Здравейте,много ми е хубаво,че успях да си пийна кафенцето преди София да ми заскача в ръцете.
Поздрави за месечковците и мерси на Велмар за гледката към морето Hug

Марулка,ела до София за концерта на Глен Хюз.

Какъв цвят са новите зъбчета на хлапетата ви? Това ,което й никне на София е е абсолютно прозрачно-сигурно ще мога да виждам през него . А аз аз очаквах наниз от бели бисери Simple Smile

# 215
  • софия
Днес Найа става на 9 месеца!
Яжте и пийте на воля,за здравето на всичките ни бебчета  Grinning!

# 216
Мами, благодаря ви за поздравленията - много хубаво ми стана, когато ги прочетох! Heart Eyes

Elwing, Dreams, Eliona,  Heart Eyes Heart Eyes

blanc, да ти е живо и здраво племенничето! Hug

Кръщенето мина много добре, а малкият мъж разглеждаше с интерес докато не го извадиха от водата, когато явно му стана скучно вече и започна една мрънкааннее. Е, разбира се, се оказа, че таткото е забравил касета за камерата, а батериите за фотоапарата не бяха заредени  Sick, но все пак направихме малко снимки.
По-веселата част беше вчера с 20 човека (още немога да оправя къщата Rolling Eyes) и много хапваннеее и пийваанне. Гого се представи достойно и въпреки, че не беше спал цял ден, дори не започна да мрънка (и как като беше само от ръце на ръце Mr. Green). Вечерта бяхме на имен ден и на един приятел, но не успяхме да стигнем дотам, защото просто бях каталясала.

Нана, явно не сме успели да изгоним злите духове, защото продължава да се буди много често, но все пак тази нощ беше само 3-4 пъти, така че знаеш ли... Grinning

dani777k, незнам нашата гимнастика какъв модел е точно, но беше 120 лв. Peace Незнам, но аз лично не мисля, че някой е длъжен да купува нещо на детето ми, все пак вече сме възрастни  Mr. Green хора.

Mama Igi , айде стига вече с тези болести! #2gunfire Дано се оправят бързо! Praynig

# 217
Здравейте и от нас с Ники!
Честито на всички именници на патерици!!! Да ви е живо и здраво името и да имате много успехи!!!

Вече и ние сме кръстени и то точно в деня на 9-тата месечинка на Ники:D
Кръщенето мина страхотно, Ники се смееше, разглеждаше с интерес църквата, свещеника, свещичките. Е разбира се, не мина и без малко рев, поплака след като го извадиха от купела и му рязаха от косичката Grinning До края беше спокоен. После бяхме в ресторанта в парка Кайлъка, Ники поспа на въздух, а ние хапнахме, пийнахме и се повеселихме. Наистина изкарахме страхотно. Ето и снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=130204

АндиБ и Ники не е спрял да се буди през нощта, поне по 1-2 пъти ставам, дано с времето се успокои наистина!

Хубав ден на всички и приятни разходки със слънчицата!

# 218
  • София
Честито на днешните сладки месечковци! Много целувки от нас!   bouquet Heart Eyes Да са здрави и щастливи!
Честито и на кръстените! Hug

# 219
Честити месечинки!  bouquet 7-мото число май беше най-продуктивно през август.
Честито и на кръстените бебчета! Всички да са живи и здрави!
По повод кръщенетата някой питаше дали трябва да е събота или неделя. Вчера питах в нашата църква и ми казаха, че няма никакво значение. Аз съм решила да правим кръщенето на 15.08 - Голяма Богородица /сряда май се пада/. Само ми казаха да си запиша час 15-20 дни по-рано и за наше спокойствие да е след празничната литургия.
Нашият татко от днес е в отпуск, обаче не знам да се радвам ли или не. Thinking Той не се задържа много в къщи, камо ли да ми помогне нещо. Та май ще имам още едно дете и домашната организация ще почне да ми куца.
МамаМарго, чакай поща Peace
Ами това е за сега. Ще посвърша нещо малко, докато Деница спи, че и тя е станала едно диване ooooh!, а беше най-доброто бебе на света.

# 220
Ей, мамчета, честито за хубавите поводи на много от вас, изтървах му края вече аз, но ще се наваксва няма как.
Много пораснали сладури има из албума ни.
Ние сме добре, Елеонора вече има три зъба и половина, бесней през повечето време и въобще не иска да спи, ходи на кухня от около 10 дни и страшно много й харесва, но тя си е всеядно така или иначе. Днес ходи на проба Манту и сега очаквам реакции - някакви. Друго не се сещам за сега за отчитане при нас. Единствено на бланк си спомням въпроса за зъбчетата - и при нас са такива тънички, сравнявах ги с другите варненчета-наборчета, та тяхните са по-белички и плътни, така че със София са от една порода.  Heart Eyes Отивам да наваксам с четене и да отговарям в стил Блу  Grinning

# 221
Добър вечер,от нас.
Ние си дойдохме от село.Марти изкара 10 дена.Ама там и беше супер-бънджи,люлка,от 9.00 до 19.00 ч е все навън.
Тази вечер и свалихме нивото на леглото и тя от  раз се изправи.За първи път!!!Много  се радва и пищя от кеф и гордост,че е права.
Инъче още си нямаме зъбче.
Дани777,то вече другите момичета ти казаха,ама и ние сме с тази активна гимнастика и я взехме за 95лв.
Честито на кръстените бебоци-Калоян и Гого! Да са винаги здрави и много щастливи,умни и добри деца!
Честито на Бланк за малката племенниче!Да расте здравичко и усмихнато!
Марти вече няколко дни яде,така да се каже обща храна и много и харесва.А аз съм супер щастлива,че детето прояде.Ще видим само как ще се справям с готвенето.За утре съм и направила нещо ,като мусака-без сол,домат,мазнина,запръжванки  и подправки.Само мъничко зехтин,картофчета,морковчета,лук и каймица и общо взето я варих.
В тази връзка ,знаете ли дали има и къде детска кухня в Слатина.Замислям се дали да не я запиша да пробвам.
Лека вечер на всички!! Heart Eyes

# 222
  • София
Здравейте момичета!

Влизам набързо на път за леглото, че ми е много зле Sick Втори ден съм с високо кръвно и няма сваляне.
Освен всичко друго днес Калоян скочи още в 6 часа и ме съсипа от ходене цял ден. Грам не иска да седи вече нито в кревата, нито в проходилката.  Само да ходи и да рита топка. В резултат на което вечер съм като прегазена от валяк #Crazy

Лека нощ на всички!

# 223
mmilena, виж тук за детски кухни, няма Слатина, но ти си знаеш кое ти е близичко: Детски кухни в София

# 224
Здравейте и от нас!
Честито на сладките месечинковци и на кръстените бебоци - да са живи, здрави и много игриви дечица   love001 newsm51
didka25 снимките са страхотни, а най-вече Ники - много е готин.
Ще чакаме снимките и на Гого.
При нас няма нищо ново, освен че пак сме нахапани порядъчно от комарите - май наистина трябва да се хвана в ръце и да потърся нещо за мазане newsm78
Ми това е за сега. Желая ви лека и спокойна нощ  Hug

Общи условия

Активация на акаунт