АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 121
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте и от нас!
Ние днес също сме от месечинките и имаме повод да почерпим! Mr. Green

albena_vlady много благодаря! Hug

Мадона радвам се че се разписа и че сте добре!Какво значи 3 зъба и половина! Mr. Green
mmilena много се радвам за Марти!А ти се притесняваше  Hug
AndyB друго си е да чуем разказ ,а сега и ако снимки видим...
Днес Еличка бе захранена с баница от баща си,аз кърма им оставих, а те баница яли  #Crazy Опитала с удоволствие, че и за още се наредила  LaughingДано не се изрине, че аз още не съм въвела сиренето.

Ами освен да ви пожелая омайваща майска вечер друго  не ми остава! Hug

# 226
Леле, каква съм редовна, на 12 страница само мои писания  Embarassed
Марго, мерси за почерпката и честито и на вас, ама ще се въздържа от това шоколадово изкушение, установих че и няколко глътки кола да изпия и край на моя нощен покой. А днес взех, че и две кафета люснах на Макдоналдс така, че явно няма да се спи. Половин зъб е, в смисъл, че не се е показал в целия си блясък горния ляв. Снимки на кръстено бебоче има в албумчето с име "Кръщене", някоя предвидлива мама го е създала, намеквайки да слагаме и ний. Аз смятах да я кръщавам на 21 май, но явно няма да е тази година. Моля Нори и Елиона да споделят кога празнуват имен ден, че нали са ни адашки.
Какви са тези комари, бре, не е ли рано още? Мен по ме е страх от кърлежи!

# 227
  • София
А ние ви казваме чао и забегваме към Сандански.
До скоро!

# 228
Здравейте,мацки! Отдавна не съм се влкючвала,затова Честито на всички именници,рожденници,кръщелници и всички, които скоро са празнували!  bouquet
Ние сме добре растем и беснеем,за секунда не се спира това дете не може 1 минута да стои в едно положение, най-кофти за мен е, че навън не иска в количката, а да ходи,но  не може  ooooh!  Имахме годишнина от сватбата и излязохме на ресторант с кръстниците, и същата вечер се разболях и пак същия вирус като преди с 40градуса температаура, и нищо друго ми няма. Вече съм добре, но пия антибиотик, незнам какво е това чудо,през живота си не помня някога да съм боледувала освен хрема, откакто съм родила се скъсах от болести, добре че малкия поне не се е разболявал досега. Все още нямаме зъби, но целия ни долен венец е бял, сигурно ще ни излязат всичките наведнъж, спим много добре с изключение, когато ни дойдат в повечко емоциите. Все още се кърмим,но само вечер преди лягане и сутрин в 6, опитвам се да го приучвам да спи следобед вкъщи, тъй като навън не иска от любопитство а и вече е доста топло, и да не казвам голяма дума спи по 2часа, което не му се е случвало от три месеца. Качих малко снимки в 8 месечните да не ни забравите  Mr. Green  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100232&photo=134  Хайде да не ви оттегчавам лека и спокойна нощ Heart Eyes

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 02:26 от cvetyab

# 229
  • софия
Добро утро,мамита  Hug!
Найа снощи реши,че ще стои будна до 12 и сега още спи,но виж аз се събудих  Sick и много ме е яд  Close!
Значи,за обривчето се оказа,че просто била с атопична кожа и щяла да си и бъде такава по-чувствителна да съм продължавала да мажа с А-дерма-та и само това.Не е от храна,заек,прахове...Казали на мъжа ми,че няма място за безпокойство и да не я мажа с никакви лекарствени кремове...Ама ме много ме дразнят тези бели пъпчици....та,вече се успокоих че не е нищо страшно,но сега естетически ми бърка в очите  Blush...,защо не са му дали крем,за премахване  newsm78..
Благодаря,за инфото. за активната гимнастика   bouquet!Въпреки,че в неделя татито отиде на гости с Найа в свекитата.Та там пак се повдигнал въпроса,колко аджеба струва тъпата гимнастика и се оказало ,че свекър ми УЖ не бил разбрал правилно  Twisted Evil!
Найа се прибра с една торба от mothercare,а вътре нещата оставени с етикетите,НО не за нещо друго,ами ако не ми харесвали да заменя,за нещо друго  Wink.И такива изхвърляници сега..пола-73лв  #Crazy!Абе луда работа.Най-лошото е,че аз много мразя някой да ми "извива ръцете" по този начин...Защото сега приличието изисква да се обадя и да благодаря,за подаръците,а аз не искам  Confused....К'во да правя  Tired...,за една пола и три тениски да забравя,че са правили сметка,колко пари са похарчили за подарък за детето ми за КОЛЕДА  #Cussing out???!!!
Анди,и аз бях писала,че никой не ми е длъжен да ми купува,за детето,но няма начин да не ми направи впечатление,как други мами казват"Ейййй тази баба и не може да се спре с тези подаръци!!!"и то баби и дядовци,които има мноооого по-малки фин.възможности.Въпроса не е в това,колко ще струва въпросното "нещо",но да ми се покаже,че са се сетили за нея и видиш ли,като минат покрай някой магазин са видяли нещо и не можели да се удържат да не го вземат .И два лева да е това е отношение!!!!След като са големите бизнесмени и не можели,като другите баби и дядовци,да ми помогнат с неееещичко,без значение какво,а все работят и разпускат в събота и неделя,я извън БГ,я тук някъде по курортите,ТО нека се отсрамват по друг начин  Crossing Arms!!!!
Пак нещо се позабравих...  afwitch
Стига с това...да ви кажа,че и аз взех на Найа вече слънце защитен крем на Eucerin-40фактор пък ще видим как ще ни понесе  newsm78...
Поръчах си и   количка на Maclaren  Grinning и ще ми е тук на 24 май  newsm44 newsm44!Нямам търпение вече !!!
Такаааа поФалих се  Mr. Green ,оплаках се  Embarassed,а сега е ваш ред!
Лек ден на всички и Честито на днешните месечинковци !
Цвети
,мого сте хубави на снимката двамата с Марио  Grinning!

# 230
Мадона, е хайде добре дошла! Я хвани таткото с големите мускули да ти помага повече, че да имаш време за нас! Mr. Green
dani777k, аз пък съм научила всички да ми дават пари, за да си избирам сама подаръците за Гого. Единствено майка ми има специално разрешение да купува дрехи, защото имаме почти енакъв вкус и дори повечето от дрехите му са от нея, защото тя обикаля всеки ден из центъра. Mr. Green Имах предвид, че Найа си им е внуче и със сигурност много я обичат и това дали купуват или не няма нищо общо с отношението им. Може 100 лв да са много според тях за играчка, но след време да й купят нова кола например...тоест не се знае дали нямат да ти помогнат с нещо много по-голямо от една дрешка или играчка сега! Mr. Green Просто се опитай да не обръщаш внимание! Peace Hug

Снимки на кръстено бебоче има в албумчето с име "Кръщене", някоя предвидлива мама го е създала, намеквайки да слагаме и ний.

Признавам си....аз бях! Embarassed

# 231
Добро утро от мен!

Тази вечер Тони спа пт 20ч. до 6,30 само с две събуждания преди 24 ч. И сега съответно вече ни се спи. Тъкмо заспиваше преди малко и майка го събуди като се обади по телефона,защото мислела че сега закусва. Сега го оставих да щъка с проходилката и да се умори преди да се приспиваме отново. Ето къде го открих преди малко:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=100232&photo=137

Ставам че много мрънка. После ще пиша отново.

# 232
Привет и от мен  Heart Eyes
Аз само да ви се оплача  Confused
Малката е много болничка, лепнали сме някакъв вирус и сме с много висока Т. Поддържа я постояно около 38 и вечер вдига 39 градуса  Cry и хрема. Много се мъчи миличката все едно не е тя. Така сме вече от два дни. Слава Богу вчера ходихме на педи и тя каза, че не е слязло на долу и няма АБ, за наша голяма радост. Дано по скоро ми се оправи детенцето, че голяма мъка е тва да си го гледаш болничко  Praynig

Мадонка
, злато радвам се че ти остана време за нас  Heart Eyes

AndyB, да ви е живо и здраво малкото християнче, и нека Бог да го пази!  Heart Eyes

.....и всички бебоци на снимките са прекрасни просто, нали са си наши - Августински   love001

Хубав ден и много здраве на бебоците ви желая    bouquet

Последна редакция: вт, 08 май 2007, 09:21 от val_stef

# 233
  • В ЛЮтеницата
Привет, момичета!
Много е трудно да се включиш отново след като си изтървал да се изкажеш две-три теми, защото има толкова пропуснати хубави празници, ама ще гледам да не ми се случва повече, колкото и да не ме оставя Инфантата. Ще се опитам и да не се оплаквам непрекъснато, а това ми е още по-трудно.
Лора е все така препълнена с енергия и инат - ама нали е рак - та няма да го приемам лично. Много е изобретателна и упорита, но само когато си е наумила да направи някоя беля. Почти непрекъснато повтарям - не късай цветето!, остави кучето на мира!, не си събувай обувките!
Мрази да стои в проходилката, мрази да си седи на дупето и само се развеждаме из апартамента, който е толкова малък, че правим по 555 обиколки на ден - вече съм на буквата Г.
И на разходки не е лесно - бори се до последно да не заспи - реве и след 1час и половина обиколки, за да заспи, се чувствам - все едно работя към пътното и асфалтирам "Люлин"...
За бабите, парите и подаръците - мисля, че просто си личи, кога има "отношение" и кога не. И когато го няма е много трудно да им намериш оправдание, особено, когато твърдят, че не си прав. А най-тъпо е, когато се опитват да се "изкупят" с купуване.... Аз лично - предпочитам да не ми се месят в нищо, и стоически изтърпявам приказките "колко много се е затъжила и щяла да се пръсне, ако не го види", а като го види - не може и за една минута да го заиграе и да му се порадва и погушка. На 10 месеца и 4 зъба - ни подари чесалка за зъби  Joy.  Ами тя не си е гледала нейното дете (гледала го е баба му) и хабер си няма какво правят децата... Но на мен ми е смешно и даже злорадствам тайно Twisted Evil, защото мъжът ми се усеща, макар и да мълчи.
Мама Марго, аз като една ботевградчанка не те ли познавам?
Варненската Мадона и тя се появи най-накрая - не изчезвай така, не е прилично  Laughing!
Честито и на Леля Blanc!
Малкото сладко Марулче забрави ли вече одисеите си? Много мъчно ми е станало... ( а сега се чудя къде да прибера нещата от долните шкафове  Thinking)
И аз мажа Лора със слънцезащитен, ама като я намажа и изглежда като гейша и е много смешна...
Бубче, проходи ли Инчето?
val_stef, стискам палци да мине бързо!

# 234
Привет момичета!    bouquet
Отдавна не съм влизала май, но с това шило в къщи все не остава време. Времето се оправи и постоянно сме навън. Даниел опитва да ходи, но още не пази равновесие добре и залита. Като пиян е. Ама пусти мерак, обикалям масата с него като седнем на кафе.
И аз купих слънцезащитно мляко Eucerin, но фактор 25. Дерматоложката, от която съм най-доволна ми препоръча него като най-качествен. Обясни ми че по-силните фактори колкото предпазват, толкова и правят кожата по изнежена и лесно ранима, когато забравим да сложим крем. Препоръча ми да слагам тънък филм върху кожата и все повече да намалям количеството. Даниел вече има тен, а и той не търпи шапка на главата си, постоянно ги хвърля. Не е напълнял защото не се спира...няма такова шило наистина. 8 кг е и 72,5 см.

val_stef , и в Бургас върлува някакъв странен вирус и чух като ходих до кухнята че някои мами и децата им вдигат зверска температура и не я свалят с дни.
dani777k, на мъжа ми родителите и те са купили един анцунг на дребния и някой друг лигавник. Хората си гледат живота и въобще не им е до подаръци. Радват му се, гледат го понякога, но.... на мен ми остава само да се нервирам. Ама не мога да им кажа "Вие няма ли да се сетите". А ми идва да им го изкрещя. Както и да е...
Ставам, че да имам време и за едно лакиране докато малкия спи. Незнам за вас, но аз опитвам вече да вляза във форма. Не съм отслабнала и умирам от комплекси и отчаяние на моменти, но...прическа, маникюр, солариум...опитвам да пооправя недостатъците.
Хубав ден!

# 235
  • София
Привет! Hug
Станахме и ние на 9м  Heart Eyes Ето и почерпката
Тези черешки са брани от мен и Ивчо (той беше на топло в коремчето по това време Wink)

Отивам да ви чета.

# 236
  • софия
Валка,дано Али бързо се оправя  Praynig!

# 237
Ха здравейте и от нас! HugДари спинка, та аз се  възползвам от "намалението" Wink.Днес денят ще е посветен на лекари Crazy ПРеди обед ще ходим до дерматоложката, а следобед на консултация.ПЕпър, радвам се 4е се разписа Grinning.Абе- сетила съм се за Лорекса- някой има ли идея къде се изгуби newsm78 То и други мами липсват, но...сигурно си имат при4ини.... Rolling Eyes
Анди, ДИдка, още веднъж 4естити ви християн4ета  bouquet.ВИдях сн имките - абе= много хубави синеоки мъже ,бе WinkКъде ги криете- не е 4естно. Crossing ArmsНие в компанията в квартала  сме с дефицит на мъже- само 2-ма , и те рядкосе появяват.
Velmar много бих се радвала да се запозная и с теб и с всички августинки, но ако наистина ходиш в Южния парк с удоволствие бих споделила с вас някоя разходка. И честита месечинка на твоята сладуранка. И знаеш ли сега разглеждах календара за м.май и се оказа, че с теб сме родени на една и съща дата в една и съща година. Е, това ако не е съвпадение Simple Smile)))))))
Ами  аз всеки ден съм в парка.Ще се радвам да се видим някой път и да се запознаем Hug.(Ще ти пратя телефон на ли4ни Peace)
Мамо ИГи, хайде стига с тия болести при вас....Дано си по4инете на Сандански Hug и смяната на климата повлияе благоприятно на малките мом4енца!
val_stef , наистина има някакъв гаден вирус Sick.Ве4е от няколко мами 4увам за него
dani777k , не се ядосвай за глупости Naughty.НЕ си заслужава.Мисли си за коли4ката, която ще пристигне , и която НЕ Е купена от роднините Wink А за дерматита- не може да се  премахнат въпросните пъпки ако е АД, за това не са изписали медикамент за това. Просто трябва да се  поддържа кожата със специална козметика, за да се овладее положението и в един момент да го израсне( т.е.- да няма прояви).Ина4е, за съжаление ще си останат с такзва 4увствителна кожа Rolling Eyes
И не на последно място- 4естито на днешните месе4инковци Heart Eyes

# 238
cvetyab, големи сладури сте станали, пу-пу, ама русенките хич да не се разболяват - лято идва, стига вече болести. Валка, оправяйте се с малкото златенце. dani777k, не се тревожи за глупости, приеми че има и такива баби и дядовци, не им се вързвай и само напред. Kaili , Елеонора снощи се набута точно като Тони под масата и не можеше да излезе без да си тресне около ---найсет пъти главичката в дъската. Уж баща й я гледа  #Cussing out . Така, че Анди отпада варианта с помагането. Той е за забавление, скача, пълзи, подхвърля я абе прави я на луда и горкото дете вече като го види почва да си върти главата наляво и надясно адски бързо, нещо прави асоциации с него, тъй като той я върти с бясна скорост на проходилката. В къщи са две децата и едвам спасявам малката от големия.
Привет, момичета!
Много е трудно да се включиш отново след като си изтървал да се изкажеш две-три теми, защото има толкова пропуснати хубави празници, ама ще гледам да не ми се случва повече, колкото и да не ме оставя Инфантата.
....
Варненската Мадона и тя се появи най-накрая - не изчезвай така, не е прилично  Laughing!

Напълно съм съгласна с горното, а за последното си взимам бележка и не може да ме мръднете с топ от тук. Надявам се да се появяваш и ти често-често.

# 239
  • София
Валка, да се оправяте бързо! Praynig Ние също сме болни, както писах, но плюс разстройство.  Tired Имаше и висока Т , но успяхме да я овладеем. А като спи - от косичката му тече вода направо Rolling Eyes Днес пак сме на д-р, да видим какво ще ни каже.
Pepper, виждам те аз почти всеки ден да минаваш пред блока ни - много рано излизате - ние ако успеем преди 1-2ч е чудо  Rolling Eyes
Мадона , добре дошла! Hug
Karim, аз съм си дебела, без прическа, дори веждите не мога да си оправя като хората, какво остава за солариум и маникюр Crazy
Бланк, и ние сме към прозрачнозъбите. Какво ли значи това? Дали ще са нездрави? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт