АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 118
  • 292
  •   1
Отговори
# 240
Бланк, и ние сме към прозрачнозъбите. Какво ли значи това? Дали ще са нездрави? newsm78

Бързо, бързо да си избиеш тези черни мисли от главата, нищо им няма на хлапетата. Всичко си е индивидуално. Аз предполагах да не би да им липсва калций, но надали.

# 241
  • София
Бланк, и ние сме към прозрачнозъбите. Какво ли значи това? Дали ще са нездрави? newsm78

Бързо, бързо да си избиеш тези черни мисли от главата, нищо им няма на хлапетата. Всичко си е индивидуално. Аз предполагах да не би да им липсва калций, но надали.
Я бързо някой зъболекар да се включи и да ни успокои!  Crossing Arms Wink

# 242
  • гр.София
 Само да поздравя "новопоявилите се" Wink  ,но най-вече Ивчо и останалите месечинковци Tada !

Лъвът не ще да стои в клетката си и негодува,а аз трябва да я стягам да я прехвърля на бабата. За роднините-и за ще с е изкажа,ама по-натам, ако не заглъхне темата
                                                                   Hug Hug

# 243
Здравейте  Hug,

Пожелавам на болничките бързо да оздравяват! Praynig И честито на празнуващите!  bouquet

Блан, да ти е жива и здрава племенничката!  bouquet

Ирма никаква зъби няма още - дори прозрачни.... Mr. Green

Анди, вече не мога да я приспивам на терасата - опитвам да я приспивам в леглото й и резултатът е 30 мин. приспиване и 30 мин. сън  ooooh!

Да питам момичетата със секцио - как ви е белегът? Мене все едно вчера са ме рязали - много е грозен ....Не, че е чак проблем, ама съм се зачудила само при мен ли е така... newsm78

# 244
  • София
 Ммария26 , и моя белег е доста грозен  Rolling Eyes Не знам дали всичко е наред. Което ме подсеща, че е време да ида на д-р

# 245
  • софия
Ммария26 , и моя белег е доста грозен  Rolling Eyes Не знам дали всичко е наред. Което ме подсеща, че е време да ида на д-р
И при мен е така и скоро се чудих дали съм само аз  Mr. Green

# 246
Включвам се само за малко да кажа че ми стана много мило да видя познати муцунки сред нас!
Валка бързо да се оправяте!
Цвети и ти също!
Пепър може и да се познаваме знам ли? newsm78 Много е хубаво че намирам още един човек от нашия красив балкански град! Hug

Опа Елица сдъвка на Ники програмата!Оставям ви преди да е изяла още някоя тетрадка! ooooh!

# 247
Здравейте и от нас!
Искам да ви се похваля, че на 19 май с мъжа ми ще участваме в предаването "Горчиво". Аз по принцип много го харесвам и ми е доста забавно. Дано само да си целиме отговорите. Трябва предварително да се разбереме, че мъж ми е със страшно развито чувство за хумор и досега колкото пъти сме отговаряли паралелно с участниците, толкова пъти неговия отговор е най-различния от моя  Joy . Като направиме записа ще ви кажа кога ще ни дават по БТВ, за да ни гледате.
А иначе Саши спи и го чакам да се събуди, за да излезнеме да ни подуха малко вятъра.
На всички болнички пожелавам бързо оздравяване  Hug

# 248
  • у дома
Здравейте и от нас!
Искам да ви се похваля, че на 19 май с мъжа ми ще участваме в предаването "Горчиво". Аз по принцип много го харесвам и ми е доста забавно. Дано само да си целиме отговорите. Трябва предварително да се разбереме, че мъж ми е със страшно развито чувство за хумор и досега колкото пъти сме отговаряли паралелно с участниците, толкова пъти неговия отговор е най-различния от моя  Joy . Като направиме записа ще ви кажа кога ще ни дават по БТВ, за да ни гледате.

хахаха нашия запис мина в събота (за втори път ни е, този път се изложихме по-малко  Mr. Green ама аз съм патка, щяхме да ги разбием, както и да е  Joy ) и предаването ще е на 4 юни  Blush може да ни поканят и 3-ти път, тогава няма да имам оправдание за блондинското в мен  hahaha Joy стискам ви палци, важното е да се забавлявате и да не го мислите много, много  Mr. Green поне купон става, ако не друго  Peace

ние с Ния днес ще отскочим до парка Оборище, който иска да заповяда Simple Smile  Hug довечера ще има писане повече, предполагам и се надявам, че напоследък изневерявам на стила си  Joy

# 249
Здравейте и от нас!
Лори придремва и аз използвам да драсна някой ред  Joy
Честито на месечинковците! Да са ни живи и здравички   bouquet
Някой питаше за комарите - незнам от къде ги намираме, но вече нямаме разходка без да сме точкувани  Crazy
А относно белега от операцията - и моя е грозилище. Аз скоро се сетих, че бях виждала някакви кремове за заличаване на белези - то че няма да се заличи ми е ясно, ама поне няма ли да стане по-добре положението  Thinking
Разгледах новите снимчици - наистина са прекрасни бебоците, а и мамите също - аз вече не се снимам често, щото не мога да се похваля с такъв хубав външен вид като на мамите тук - има много да се работи по мен, ама няма кой да се захване  Sad
Еми май това е за сега от нас - аз още се чудя за днешната ни разходка. Нещо ми е много духливо и малко ме мързи а и още съм по пижама Embarassed Embarassed Embarassed, ама трябва да се оправя  по някое време да изведа детенце, че ще се побъркаме тук  Crazy
Хайде до после. Хубав ден на всички  Hug

# 250
  • София
Отчет - 10.6кг и 77см. Странно как е качил 300гр с 2 пъти разстройство този месец Thinking И само 1см нагоре Rolling Eyes Както и да е. Каза, че може да ми даде бележка за детска кухня, но се въздържах. И ми е много интересно - ако разчитахме само на нея какво ли щеше да стане - за стомашните неволи - явно било вирус и толкоз.  Confused
Блу, добре че този път ни каза, миналия ви изпуснахме!  Hug Брата на мъжа ми също ходи с жена си там, спечелиха, но се бяха разбрали да си подсказват - да отговарят както първата двойка (интересно какво щеше да стане ако те са 1ви Rolling Eyes , не ми е много ясен регламента Blush ) Аз мисля че е по-добре да видиш до каква степен се познаваш с партньора, но... те така си решиха.  Tired  adrianska , вас на 19ти ще ви дават, или тогава ще се снима?
За белега - д-ра ми беше изписал две мазила - Контрактубекс и Мадеказол, ама аз не ги ползвам.  Embarassed Добре че е ниско, в окосмената част и не се вижда от бельото. Това не ми е такъв проблем, но стриите... Sick

# 251
  • София
Добър ден и от нас!

Ние се прибрахме от тричасова разходка, макар че доста духа навън, Калоян дори успя да поспи 1 час в количката. Laughing Нещо, което не му се е случвало отдавна.

За белега - моят отдясно почти не се вижда, отляво все още е забележим. Но аз съм лепена, а не шита, ако това има значение. Отделно след раждането около месец го мазах първо с Контратубекс и още едно мазило, ама нали съм още с бременен мозък Mr. Green му забравих заглавието. Ехххххххх старост, нерадост са казали хората Joy

# 252
Привет!!!

Честити християнчета! Както и на именниците- здрави и весели!

Мадонка, радвам се, че си тук! Ние идваме към22-23 Май за 1 седмица. Има ли място в Морската градина за нас?

Днес бяхме на консулт. - 9.500кг и 75см.не ще проходилки, и го боцка явно като стпо по дупе. Само вървим след топката в къщи, кръста да ми е здрав!

Преси има 4-ти зъб. 2 са отдолу, а другите са вампирски- горни и странични( до кучешките).Като първокласник е в усмивката
А предните 2 и те са на път, но били големички.

Хайде много усмивки от нас!!!!

# 253
Здрасти мацки!  Hug
Успявам да чета, но нямам много време да драсна няколко реда.
И аз да се похваля, че вече си имаме зъбче - 1 засега, прозрачно.  Mr. Green
Белега ми от секциото е много готин - почти не се забелязва вече, но и аз съм лепена. И веднага след изписването се мазах с Контрактубекс. Но корема над секциото е   Sick.
blanc честит ти племенник   bouquet - а как се казва?
На болничките пожелавам бързо оздравяване.  Praynig  Peace
От 14.05 излизам в отпуск до 1.06. и се надявам да се видим с доста мами. Ние мислим до края да обрежем малкия и сега търся лекар.
Хайде чао!  Heart Eyes

# 254
Здравейте момичета  Hug
Марго вече съм добре   love001
Бланк незнам мила дали това ставане е от преумора,но все още продължава  Cry,другата седмица сме на консултация и ще питам педито  Wink
Валка дано малката сладуранка се оправи по-бързо  Peace
ММария моя белег изглежда добре,но и аз съм лепена,само където още не съм намерила време да отида на преглед  Twisted Evil
Дани аз вече спрях да се ядосвам за такива глупости,мисля че бях писала колко се обичаме със "свекито"  Mr. Green,досега на Даяна са подарили само една блузка за 8лв.,но да са живи и здрави,ние се оправяме и без тях  Party
Пепър и Мадона включвайте се по-често,винаги е много забавно с Вас  hahaha
Стига съм филосоствала,отивам да готвя  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт