АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 112
  • 292
  •   1
Отговори
# 255
Да попитам само тези които са родили с операция - ползвате ли Контратубекс и ако не, какво друго(за белега)?

# 256
Тук днес беше ад - голяма жега и никакъв вятър, изпържихме се, чак сега разбрах що на доста от снимките сте по къси ръкави и бебоците като за плаж наконтени.
Бебонке, чакаме те и гледай да се обадиш този път!
Моят белег ми харесва много - почти не си личи - като седефен косъм е и е късичък, но коремището отгоре му е потресаващо.  Joy Моята докторица каза да не го мажа с абсолютно нищо и така и направих. Тази сутрин си припомних всичко около раждането, тъй като говорихме с една мама, на която това предстои. Много мило ми стана. А и гинеколожката, при която раждах също е бременна, абе коремчета от всякъде щърчат. Супер щастие за мен е и, че кръстницата ми забременя и чакат бебчето през септември. Много се отплеснах аз - слагам си временен бан. Искаше ми се да слагам емотикони, но нета е под всякаква критика.
Чакам тв изявите на августинките, ама винаги по това време съм по улицата, така че май ще разчитам на вашите коментари.
Блу, изневеряваш на стила си, аз тъкмо реших да го прилагам и сега няма еталон  Joy vst_80 , освен кремчета продават и едни лепенки, с които се заличавал белега от секцио. Скоро имаше тема в Красива мама. Аз евентуално след второ такова ще се замисля, но и този си харесвам. Май съм лепена, знам ли? Dreams , ай честито ви зъбченце. Ти не почна ли сега работа? Умори се и хоп отпуска - ей такава работа искам и аз!  Grinning

леле, на проверка правопис думата бебоци искат да я заменят с чибуци, билюци и щипоци  Joy Joy Joy

# 257
  • София
Ползвах още един антибиотичен крем в началото но в момента забравих името Embarassed

# 258
Ехеййй, Мадона, как искам и аз край морския бряг... Blush

Ммария26, и при нас имаше такъв период и просто беше ад, но сега (пу-пу) започна по-лесно да заспива. А днес, о, чудо, заспа и навън, но с нахлупена шапка над очите, за да симулираме, че е нощ. Mr. Green

Pepper отново успява кратко и ясно да формулира и моите виждания по темата за бабите и подаръците. bowuu Помисли дали не си сбъркала професията си?! Grinning

Вкъщи още е като, че е ли е паднала бомба, а в средата на хола има огромна баварска маса, която таткото ни не намира време да премести. Rolling Eyes

Хайде лека и спокойна нощ от нас!

# 259
Анди, нарамвай масата баварска и идвай насам, вземи и подкрепление, ама край морския бряг не е добре, най-добре си е НА морския бряг. Аз пък искам на планина. То без това морето освен от терасата да си го гледам, не съм го доближавала тази и предната година, за плажуване иде реч. Утре ако има наминаващи насам да свирнат, ще мааме бири с цаца на капанчетата. То направо си е лято веч. Искам да питам бубчето, какво й стана с ръцете й, намери ли лек? Лилавото писмо не съм мяркала сякаш страниците назад?

# 260
хАЙДЕ ДА СЕ РАЗПИША И АЗ НАЙ-НАКРАЯ ЗА ДНЕШНИЯ ДЕН. чЕ ДОКАТО СЕ НАКАНЯ, ТОЙ ЩЕ МИНЕ ooooh!Днес беше много интензиван ден за нас.Сутринта ходихме на преглед при дерматоложкат аи за щастие всик4ко ве4е е ОК Hug.Поговорихме си за храните и козметиката, които следват от тък нататък, и си тръгнахме поживо поздраво..От там- вкъши за обяд, в паузата- простирам една пералня Crazy, после на консултация при педито. Та- ето и нашия от4ет Grinning 9500/70см. 300 гр е ка4ила и вероятно 1 см( не можахме да я измерим добре за ръста, тъй като тя легнала не иска да седи и запо4на да мрънка. Та- следващия път ще я мерим права ве4е.АБе- важното е 4е е добре детенце. Спират ни вигантола, тъй като идват слън4евите дни, а и ние по цял ден не с е спираме и ще си набавим нужния вит Д.Демонстрирахме на педито "президентската походка" , казахме, здравей,4ао, браво и въобще- целия репертоар.После обикаляхме парка до 18ч ooooh!и аз сега съм гроги Crazy.За финал изгубихме една жълта шапка, която й купих сутринта  и толкова се ядосах, 4е се върнах  и купих вотра същата #Cussing out.За една седмица ве4е 3=та шапка купувам и ми писна.А най ме е яд на това, 4е се усещам в рамките на 50 метра , а като се върна не я намирам. Явно някоя прибрана майка или баба ги събира.Е- как може такова нещо  #2gunfire- опитвам се да се поставя на тяхно място и ..не мога Rolling Eyes.Аз ако намеря изпаднала обув4ица или шапка, догонвам мамата ( ако съм я видяла)  да й я дам, или ако няма мам на хоризонта я слагам на пейката в съседство да ре4ем, за да не минават вси4ки през нея , и си мисля 4 еще се върнат да си я потърсят.Ох- стига съм писала ве4е,  4е прекалих Embarassed.Дари ве4е спи, а аз 4акам сестра ми , зет ми и децата й да се върнат от цирк.Ще ни гостуват днес и утре, та отивам да вадя 4аршафи
Лека ве4ер ви желая

# 261
Здравейте, мили маи!
Не съм писала отдавна, но не смогвам, само успявам да изчитам почти всичко. Да не забравя да честитя на всички приятните поводи за празнуване. АндиБ, много е готин твоя син, ама такава жална физиономия е на едната снимка с тия сълзички на очи. Да го нацелуваш много.
Ние сме гаре долу добре, надявам се скоро да успея да кача нови снимки да видите моята мома колко е порастнала, макар все още да ни бъркат за момче, въпреки розовия цвят на дрехите - макар да го мразя този цвят.
Имаме и ние проблем с урината, две проби са с много левоцити и ни пратиха в София в болница Токуда. Там колко готино е направено направо се омаях. Лекарката я прегледа и на ехограф и каза че нищо й няма, не може такова живо и весело дете да има болки в бъбреците. Каза да направим две проби но със стерилна урина, така че другата седмица ще я направим . Дано всичко е ОК.
Имахме гости от Англия - зълва ми, Елена получи мнооого подаръци - и аз като Дани77 да се изфукам с фирмени екстри, много бенетонски дрехи, маратонки Найк, балерински обувки Некст абе много джиджани работи, които аз не бих купила никога, просто не мисля, че си заслужава да дадеш такива пари за дрехи, които ще носи 2-3 месеца. Както и да е, вече си отидоха.
Елена вече става ама наистина мнооого контактна, само чака някой да я заговори. Познат или не, хили мусе, свива рамене много смешно, веднага подава бибероната си да си поцокаш, черпи от неиното зрънчо, много е смешна.
Кайли, мерси много че ме "виждаш". Оценявам го.
Лека нощ на всички.

# 262
  • гр.София
 Мадона,както си запретнала ръкави,ще ни изпишеш темата за нула време Joy

Дриймс се наработи и хайде,хоп,отпуска.( Людмил се казва вече младежът).

Това Горчиво доста го засичам и водещият ми е много свеж,от вътре ли му идват лафовете или чете от,а де,как се казваше,аутокю ли newsm78 ( щях да напиша ICQ).
Така съм сбъркала също,marulka, Глен Хюс с Гари Мур ooooh!

А как така,днес като кликнах на снимките на Cvetyab ми се появиха много снимки на августинчета,които не съм виждала в алумчетата,откъде изскочиха?!

Мама Марго,днес ли е била операцията на Ники на Кабив? Как са?

Vst_80, в кой край на София си,защо не се присъединиш на някоя среща?   А ми прави впечатление,че твоята Лори има кожа като порцелан,така поне изглежда на снимките.

Didka и Andy, честити христианчета, а вие сте супер усмихнати на снимките.

Elwing,ако имаше зъболекари сред нас,отдавна да са се върнали на работа, с такава доходоносна професия седи ли се вкъщи Grinning
 balloon

# 263
И ние днес цял ден скитосвахме.
Браво на телевизионните мами-ще ви гледаме с интерес.
Моят белег от секциото много си го харесвам и обичам и по този повод не го мазах с нищо.Ама той доста е поизбледнял от самосебе си.
Мами помогнете -от къде мого да си купя басейн подобен или същият ,като на Блу.Виждали ли сте в някои магазини? Днес обиколих тук-там ,ама не намерих.
Моята свекърва утре ще дойде да види детето.От 2-3 месеца насам  е идвала 1път.И то като се скарам аз с мъжо,че не се интересуват от внучето си-той им се накарва и идват веднага,и дори им е неудобно да си тръгнат и седят докато заспи детето!!А за подаръци не се сещам да са носили.Е на погачата оставиха 50 евро   #Crazy в кърпата.Инъче нонстоп ми пращат, стари дрехи(от първото внуче- момче ,което сега е на 9 години) ,завивки,и торби със стари плюшени играчки.Направо няма къде да ги слагам-и повечето дрешки са за 3-4 годишно дете,а като не ги харесам или кажа,че ще са големи ми се сърдят-.Спирам.
Лека нощ на всички

# 264
  • гр.София
 Специално за Ивчовата мама-да си здрава,много да те радват и глезят вкъщи!

# 265
Чъ Ръ Дъ, Еlwing! Бъди здрава, щастлива и мнооого обичана    bouquet Heart Eyes  Hug!

Последна редакция: ср, 09 май 2007, 01:39 от Ralka Balka

# 266
  • София
Еlwing, Честит рожден ден! Много любов и здраве у дома!

# 267
Добро утро!
Аз тази нощ спах непробудно  Crazy - въобще не съм чула детето ако се е будило - татито е ставал. Това не ми се беше случвало от много време насам, а и да стана толкова рано  #Crazy, но се чувствам доста отпочинала  Laughing
Наистина има доста болнички - да се оправят по-бързо, че да се наслаждават на хубавите разходки  Praynig
velmar радвам се, че всичко с Дари е  newsm10
blanc за съжаление се намирам в едно доста отдалечено и забутано местенце на което няма много къде да се разхождаме и кръстосваме прашните улици с Лори - не вярвам да има някоя мама наблизо - живея в Орландовци  Sad А само ако знаете как ми липсва стария квартал  с хубавия парк, многото хора и близките магазини...Все се каня да отида до Света Троица и да се запозная с тамошните майки, но на Лори хич не й е удобно да спинка в количката ни за път и не се наемам да тръгна, че ще падне голямо мрънкане и ще им надуем главата.
А относно кожичката - надяваме се да няма болен вид  Laughing Но ако съм те разбрала правилно това го дължим на зехтинчето - изпробвахме различни бебешки мазила, но само с него кожичката и е мекичка и мнооооого гладка.  Peace
mmilena аз такъв басейн гледах в Хит струваше към 20 и няколко лв, но беше преди няколко месеца така че незнам дали ти давам актуална информация. А сега се сещам, че съм го виждала и в Комсед. Дано съм ти била полезна и да не съм те заблудила.
Честит рожден ден и от наса на  Elwing - бъди здрава и много усмихната и обичана мама  newsm51
А моето детенце още не се събудило за закуска, май ще я пропусне днес  Thinking

# 268
  • софия
ЕЛФЧЕ,ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
В кутията има самолетен билет за да отидеш да отмориш ето тук
Весело изкарване довечера,мацка   bouquet!

# 269
ЧЕСТИТ Рожден Ден,Елфче!!Да си много,много здрава,обичана и обичаща жена и майка!!

vst_80-мерси за инфото   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт