АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 109
  • 292
  •   1
Отговори
# 15
blanc, злато, не се чуди ами ако имаш нещо за пращане на сам давай докато приемаме всичко  Mr. Green
а мами и татковци на гости приемате ли Mr. Green

Приемаме как да не приемаме  Laughing в комплект с кучета даже   Mr. Green  Hug

# 16
Здравейте момичета  Hug
Бубче много готина тема си направила "набързо"  Laughing smile3501
Относно Биг Брадър не съм пускала смс-и,иначе бях за Калин  Party
Душето  welcome,пиши по-често ако можеш  Hug
Момичета има ли бебета,които вече пият от чаша  newsm78,аз преди 5 дни взех една чаша на "Нуби" с три дупки,с дръжки,ама нашата хубавица я ползва за играчка или да си чеши венците  Mr. Green
Ставам да поизчистя малко,после ако имам време пак ще се включа  Joy Joy

# 17
Честита нова темичка! Бубче, браво за оформлението!  bouquet
Нашият батко беше на РД. По този повод такъв фитнес направих днес, че ще имам мускулна треска.
 runningНие сме от пътуващите, чакаме татито да си дойде от курс и заминаваме. travel Така че до сряда Hug
Лек път и на другите пътуващи, а на оставащите - приятни разходки и хубаво време  Nature Sunny

# 18
Здравейте отново!
Ние си направихме една хубава разходка с нашто тати Grinning. Сега ще хапваме и вкупом се запътваме към креватите, щото нашия мързел не ни пуска Embarassed а май заразихме и татито - тази сутрин не можа да стане и си пропусна фитнеса Mr. Green.
Добре дошли на странстващите майчета! Hug
miss_74 Лори пие от чашка, но не с накрайник, а най-обикновенна детска пластмасова чашка. От малка се отнася с голямо пренебрежение към шишето с биберон - много странно, защото залъгалка обожава, но шишето го плюе и въобще не иска и да го вижда Thinking. Купих й и чашка с накрайник, именно на Нуби, но и от нея не иска да пие, а само я оглежда. Та ние не искаме да ходим да лазим и такива неща, но пък искаме да се пишем от големите и направо полудява от кеф като види на масата чашка #Crazy - това е единствения начин да я накарам да пие малко течности.
Хайде ние се отдаваме на мързела отново Embarassed
До после!

# 19
  • Sofia
Привет и от нас! Вече толкова рядко смогвам да пиша, че направо ще ме забравите!
Димана е наддала 0.500 кг, но за ръста не стана много ясно, щото я изкараха с 1 см. надолу.
Нана, тази докторка Ангелова, при която ходихте алерголог или дерматолог е, че искам да водя Димана? Появиха й се лишей на бедрото на 4-5 места и са едни като корички. Педито каза, че ще го израстне и най-вероятно е от храна и за това отлагам въвеждането на глутен, жълтък и всичко останало. 
Ей, тъкмо да излезнем и почна да пръска. Много ме е яд!

# 20
Здравейте от нас с Тони!

Тези дни не успявах да пиша, че четох за изпит. Днес мина, но резултата ще разберем другата седмица. Беше някаква луда седмица. Ходя на лекции и после да уча за изпит. Бяхме на консултация / мисля че писах колко сме пораснали  newsm78/,направихме Манту,защото ни няма  белега от БЦЖ-то от родилния и вчера направихме и ново БЦЖ, защото пробата беше отицателна.
Днес купихме и столче за кола на Тони. Утре смятаме да го пробваме като се разходим до Бачково. Надявам се на хубаво време.
Elwing честит рожден ден на баба ти!  bouquet
И на мен ми се иска да се похваля с цяла нощ без да се събуждаме, ама не става. Тони вече заспива около 8-8,30 вечерта, но си имаме поне 2-3 събуждания за цокване и гушкане. Кофтито е че вече не иска да суче легнал, а трябва да го вземам на ръце. Но се унася бързо и аз продължавам да спа.

Ставам да се разходим семейно из квартала. 1stroller
Лек ден на всички! Hug

# 21
  • гр.София
 Привет! Мадамата я отведоха на автомобилна разходка-поне няма да ми виси на ръцете. Това време щеше уж да е подходящо за море newsm78 , пък вали
 Кайли, и нашите нощни събуждания са такива,целеви, дори не го броя за будене-подпирам си главата с ръка да не клюмне,ама си спя,само полагам известно усилие да не изтърва София
 Елиона, и да искаш,няма да ви забравиме.
 Лек път на заминаващите
 А,да,децата ви стоят ли мирно в столчетата в колата? Моята се извърта по корем и трябва някой да въдворява ред непрекъснато. Коланите не я спират.

# 22
  • София
Хоп - прибрахме се. И си имаме колело-триколка от кръстницата. Умря си от радост това дете. Вози се и вика Бъъъъъъъъъърррррррр Joy

Елионче - д-р Ангелова е дерматолог и то много добър. Телефонът й е 0899 41 91 81 и приема в 29-та поликлиника в ж.к Гоце Делчев.

# 23
  • София
Мъжа ми беше много доволен от това, че Христина спечели - затова че беше квалифицирана като селянка и неВИП той прати няколко смс-а.

Тя затова спечели. Хриси трябва да почерпи Катето!
Аз съм доволна, въпреки че не харесвам Христина. Много ми хареса физиономията на Деси като разбра, тя беше сигурна, че ще спечели и , че "селянката" не й е конкуренция. А останалите "Very Important Persons " защо така демонстративно напуснаха залата ? Много е светско, няма що   Naughty
Напълно подкрепям мнението на Нана  Peace

Elwing честит рожден ден на баба ти!

И Марти пие вода от обикновена чаша, не желае шишета, биберони, накрайници и т.н.
А в столчето за кола стои само когато е спокоен, понякога такъв рев му дръпва, че направо ми проглушава ушите  ooooh!
blanc , как така не я спират коланите?

# 24
  • варненка от София
Да се запиша и аз в новата темичка и отивам да подготвям шушелия за баня.

# 25
Днес тъкмо тръгнахме на разходка и започна да превалява. Накрая се качихме на колата и отидохме да пазаруваме в Кауфланд. Сложихме тони да се вози в количката и му беше много интерено да разглежда.
blanc,elen@ почвате да ме отчайвате за столчето. Много се надявам Тони да свикне да се вози в него. Praynig

Относно Брадъра - изобщо не го гледах. Много ме дразнят всички. Гледам Idol-а и то повече слушам, защото точно тогава се къпем и приспиваме.

Бубче страхотна темичка си спретнала на бързо!  bouquet

Лека вечер на всички!

# 26
Здравейте Laughing Такава хубава темичка,много свежо с тези рози Peace  bouquet
  Ммария26 приеми и моите съболезнувания Flowers Rose Flowers Rose
   Ели честита племеничка.Много радост да носи.
  Elwing честит рожден ден на баба ти! Flowers Bouquet
       Добре завърнали се на странстващите Laughing и леко пътуване на заминаващите Peace
  Хич нямам време вече за писане ,но се опитвам да прочитам поне.Моето дете се е лепнало за мен и нищо не мога да свърша Close дори вчера се къпах с него в банята Crazy той на столчето за хранене а аз под душа.Нито с баща си стои нито в паяк само по мен се катери ooooh!Дано скоро мине този период Praynig ;че да си отдъхна малко Mr. Green
 Пък като се заговори за зъби Mr. Green и мен ми се счупи един вчера Twisted Evil та се чудя как да отида на зъболекар. newsm78 Май щеи трябва майка ми да дойде с ревльото и да стоят до мен,че иначе ще има рев Cry
  За брадърите аз хич не харесвам Христина,то стана семейно предаване само тяхните проблеми въртят.А и другите участнички бяха майки,не мисля че са по лоши от нея,защо това толкова го изтъкват.Това си е моето мнение де и да си го кажа Mr. Green
      Ох,дългичко стана EmbarassedЛека и спокойна вечер Hug

# 27
Душеее  Hug, много се радвам да те чуя на българска земя. Другата седмица трябва да измислим нещо да се видим.
Елвинг, честит рожден ден на баба ти   bouquet. Пожелавам и да иляди.
Елиона, и Стефчо има лишей на бедрото. Честно казано не ми мина през ум, че може да е от храна.

По темата нощен сън усилията на мъжа ми да го отучи се увенчаха с траен успех. Сега заспива към 21,30 и се буди към 7-7,30 ч. Голям кеф.
А относно Брадъра, аз почти не го гледах не ме кефят тези риалити шоута ама на финала бях за Деси, защото ми се видя много деликатен и чувствителен човек, а и не понасям ревността. Аз обаче си мислех, че процентите са брой гласували хора, а не брой изпратени смс-а. То така не е честно.

# 28
Обръщам се към вас с молба да помогнем на Vivi за новата тема за асортимента и състава на кашите на българския пазар - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=186199.0.
На мен тези справочници са ми много полезни и донякъде аз съм виновна за създаването на тази тема и ми е неудобно, че не мога да и помогна с достатъчно инфо. Доколкото разбрах информацията за пюретата в другата тема се събира доста бавно. Затова ви моля да препишете по 1-2 каши в темата.

# 29
  • София
Добро утро момичета!

Ние днес сме ранобудни и започваме да се приготвяме за кръщенето. Надявам се Калоян да не е много кисел и да не ореве църквата, ама ще видим, отсега се е размрънкал нещо, което не ми дава допълнителна надежда Mr. Green

Ralka Balka честно е, защото иначе се правят големи шмекерии от сорта на закупуване на Н-броя прима карти, раздаването им на близки, роднини или просто на платени наемници, за да се гласува за съответната личност. Справка - Евровизия и група "Кафе" Mr. Green

Хайде усмихнат ден на всички!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт