АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 109
  • 292
  •   1
Отговори
# 45
  • гр.София
 Flowers Bouquet- за големия малък мъж Калоян. Дано като истински християнин да оставя майка си да спи и работи нощем спокойно Simple Smile

# 46
Е все хубави поводи има днес Wink
Обърквация честита годишнина,и още много за напред Two Hearts
nana77 Браво на юнака,една детелинка от мен за късмет Flowers Four Leaf CloverНашият поп каза,че след кръщенето на сина му всичко се променило Wink станал спокоен и спинкал по цяла нощ,иначе хич не спяло детето,даже и през деня.Затова ме навива колкото по рано толкова по добре Peace май ще се позамисля и ние да я свършим тази работа Simple Smile
Блу ама голяма сладурка е  Ния Hug
  blanc ами то Дунава до нас,че и панаир има сега Laughing хайде заповядайте на тарлата,пък и на първи ни е сбора Wink бирка с Цацка,кебапчета,кюфтета Laughing
  Kaili и Тони голям мъж станал,че и послушен Heart Eyes
     Хайде лека вечер Partyотивам да се гушкаме с малкият ми мъж,че големия е на работа Simple Smile

# 47
Нана честито ти християнче!  bouquet

Блу наистина е много сладка Ния. Но този басейн май заема доста място, а?

И аз се замислям вече за кръщенето. Умувам дали да не го направим на рожденния му ден,но още не съм погледнала в календара какъв ден се пада. Така поне наведнъж ще събера всички баби,дядовци,лели и буйчовци. Thinking

Сега и аз ще ида да разгледам малко снимки и може да кача и на Тони.
Лека и спокойна нощ! Hug

elli78 и Насето е голям мъж. А Тони е послушен когато реши.  Wink И той ми показва ината си като реши, че понякога бутам празна количка и го нося на ръце. Tired

# 48
Хайде да се вклю4а най-сетне. Из4етох ви, но не съм сигурна какво запомних от из4етеното ooooh!
Честита годишнина на Обърквация  bouquetЖелая ви дълъг и щастлив семеен живот ,изпълнен с много любов  Hug
Честито ти Християнче ,Нана.Ве4е си има свой ангел-хранител, който ще бди над него ,заедно с мама и тате...
Елиона, и аз се доверявам основно на кашите на ХУмана, въпреки 4е и мен първона4ално ме смути този превод Thinking.А и с тези кожни проблеми на ДАри- гледам да внимавам. СПоред мен наистина става дума за грешен превод.И ние имаме забрана да даваме нови храни, и аз не смея дори нова каша с познато съдържание да дам...Сега си имам 4 неотваряни кутии каши, които си 4акат своя ред.Другата седмица ще я водя отново при дерматоложката и тогава ще говорим за храната- как ще действаме оттук нататък. За ЛИнолата искам да ти кажа 4е тя само омазнява доста.Педито преди време ни препоръ4а да я мажа с нея - и аз мазах 4инно.Даже я й къпах с Линола Олбад, но като казах на дерматоложката , тя каза 4е това не върши работа и не се приема за ле4ение, така 4е- да не давам надежди 4е нещо се е повлияло от нея... Rolling Eyes
Между другото ДАри ми прави все по-голям бойкот на млякото.То верно 4е е гадни4ко,колкоот й бисквити и тем подобни да бутам там , но се притеснявам за това 4е по4ти не  го яде ConfusedОт известно време си направи сама режим на 4 хранения Shocked( а до преди 1-2 седмици ядеше на 3 часа и ако пресро4еше с 15 минути беше цяло 4удо).Сега режимът ни е следния:сутрин в 8ч- мляко( максимум 100 гр), 12ч- зелен4уково или месно пюре( над 200 грама- стигала е и до 300 Blush), в 4ч- каша( не пове4е от 130-150гр), и после - в 21,21 и нещо след банята мляко( максимум 80гр Sick).Проблемът 4е от млякото яде максимум 60 гр, и после се запо4ва хранене....с лъжи4ка ooooh!.Ох- писна ми все да се тревожа за какво ли не...Майка ми дойде с нагласата да ме критикува колко съм отслабнала и т.н , но ве4е втори ден е с мен в оби4айния график, и ме гледа с въздишка и пита.."всеки ден ли сте така?!?! " hahahaЯвно не е свикнала на дъъъъългите раходки и кипящата от енергия Дария , та не  може да влезе в ритъм. Grinning
Аз преди малко си ходих до нас, и сега отново се върнах на работа. Абе- днес за 3-ти път се разкарвам и ме майтапят 4е работя за бензин Laughingсега имам да избутам едни новни, и се прибирам окон4ателно вкъщи. И чаааааааак утре ще съм на работа Wink
Хайде- спирам 4е пак се улях Blush

# 49
Обърквация Честита годишнина! Бъдете още многооооооо години влюбени и щастливи, радвайте се един на друг!  Two Hearts lovekiss
MimSss Честито зъбче на твоето мъниче - да е беличко и много здравичко. И по-бързо да се оправяте! Hug
blueeye® Ния наистина е невероятно сладка на клипчетата - аз винаги ги гледам с голямо удоволствие. И ние бяхме хвърлили око на този басейн, но за съжаление нямаме достатъчно място - от люлки, столчета и щуротии вече се прескачаме  Crazy
nana77 Честито на малкото христианче - да живо и здравичко и нега Бог и Богородица да го закрилят!   love001 Ами то виж какъв мъж е само Калоянчо как няма да се държи както трябва - няма да се излага я  Laughing. Ние се решихме най-накрая за датата на нашто кръщане - мислим да го направим на Петровден - тогава е и РД на татито. А наистина ли трябва да е събота или неделя щото то май тая година Петровден е през седмицата newsm78
Kaili а твоя юнак е наистина прекрасен в столчето. И аз се замислям дали не ни е време за столче, защото Лори все иска да е седнала в кошницата и аз я придържам с ръка, ама така хич не ми се вижда безопасно - само се лашка наляво надясно Crazy
Ние днес си направихме една хубава разходка в борисовата градина, и Лоринка сега спинка сладко сладко  smile3524. А аз съм се хванала да й направя малко пюренца cook а след това ме чака  1ironing така че няма да си легна рано /за кой ли път/ - но поне татито е тези дни почивка и се занимава с Лори а аз си мързелувам  Embarassed
Mama Igi тази вечер бяхме на  newsm71 в Била и май ви видях там с твойте слънчица, ама пусти срам  Embarassed не се обадих - дано да не сте били вие, че иначе ще ме е яд че съм пропуснала възможността да се запознаем Embarassed
Е, аз пак се улях, за което се извинявам.
Както споделих вече няма да си лягам скоро, така че може и да се включа пак  love001

# 50
  • Някъде там...
Ейй Обърквацийке:) ,
след годишнината- рожден ден А а А   bouquet
 newsm59  Gift
Ми айде жива и здрава и все така красива и прекрасна мама:) И да почерпиш нещо по така  Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet

Айде лека Heart Eyes

# 51

Това е почерпката по случай рожденият ми ден:)
Днес ставам на 23 Simple Smile Хапнете едно парченце за мое здраве Simple Smile

# 52
  • гр.София
 ЧРД, Обърквация!

За твое здраве Drunk

# 53
  Обърквация,Честит рожден Ден все повече хубави поводи да имаш!

MimSssчестито зъбче,и другите скоро без проблем да идват Laughing
   Ох,и аз искам вече зъб smile3514,останаха ли и други неозъбени newsm78

# 54
  • София
Добро утро!

Обърквация Честит рожден ден!!!  bouquet Да си много щастлива майка и съпруга.

Да се похваля горните два резеца на Калоян пробиха - така че вече сме с цели ЧЕТИРИ зъба! Laughing

Моето християнче като че ли наистина си промени само режима - вече четвърта нощ не става да яде. Спа от 22.30 до 7 часа.  Grinning Пожелавам на всички вече спокойни нощи.
Днес ще ходим на разходка с новото колело и ще гледам повечко да походим, че последните два дни бяхме на педал и не успяхме да излезем навън.

# 55
Добро утро!
Честит Рожден Ден на Обърквация  newsm51  bdbaloni. Желая ти много  Two Hearts, хиляди  Grinning и много   Nature Sunny в твоя живот.
elli78 и ние си нямаме зъбчета, а вече като че ли се и успокои и не я сърбят толкова венците.
nana77 какво колело сте взили на Калоянчо - аз мисля да купуваме за Лори, но съм в голяма чуденка на кое да се спрем - не че има кой знае какъв избор  Thinking
Мен снощи ме хвана ужасния мързел отново и не  1ironing, ама като гледам какво е хубаво времето навън май пак ще остане за пооооосле Embarassed
Желаем ви хубав и слънчев ден на всички!   love001

# 56
  • София
Привет! Hug
Честит рожден ден на Обърквация!    bouquet Бъди много щастлива жена и майка!
Нана, вие сте за завиждане с това спане Peace Да вземем и ние да направим кръщенето Laughing
vst_80 , дрешките на Лори ли гладиш? Аз вече не го правя Blush , само ако са смачкани много.
 velmarHug ! За храненето на Дари - дано ви дадат скоро зелена светлина и може да си папка нейното млекце! Peace
Честити зъбчета на обзавелите се! Simple Smile
И да питам сега нещо - има ли други като нас, които са толкова назад в захранването - още не съм давала глутен, жълтък, а месо е ял само пилешко и пуешко и то - при 2-3 пъти Crazy

# 57
Обърквация честито и от мен!
Да се запиша в новата темичка и драсвам.... Wink

# 58
Здравейте, момичета Party Честит рожден ден на Обърквация  bouquetЕй, ама сте ги заредили празник след празник Wink
Елвинг, аз не съм давала жълтък още( ако не броя една троши4ка  по Великден).Давай месце без да се притесняваш PeaceАз редувам един ден зален4иково, един ден месно пюре.Можеш и заешко да даваш.За другите меса аз ще из4акам.А глутен дадох преди един месец, и да ти кажа, много ми олекна като я свърших тази работа  ooooh!
Сега съм отново на работа за малко,после се прибирам и хукваме към парка, и 4ааааааак в 19ч. ще се върна на работа GrinningЖелая ви хубав и слън4ев ден Hug

# 59
  • София
vst_80 нямам фото да направя снимка в момента. Колелото е със сенник отгоре и най-характерното по което можеш да го познаеш е, че между двете дръжки отпред има кучешка глава, в която се слагат батерии и свири, светят му очите и прочие щуротии. Освен това отгоре на кучешката глава има бутон, който като се натисне ушите на кучето щръкват, а езичето му се изплезва Joy Надявам се, че съм помогнала. Като успея ще направя снимка и ще кача.

Общи условия

Активация на акаунт