АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 117
  • 292
  •   1
Отговори
# 60
Мисля 4е за тези триколко говориш http://images16.snimka.bg/002658772.jpg  Wink
Аз возих Дари преди няколко дни в една такава и тя умря от кеф.Мисля 4е и ние ще се сдобием скоро с подобна. Аз съм харесала п4ели4ките на Чиполино, но...има време да мисля за тия неща.Сега по-належащото ми е да й взема най-накрая стол4е з аколата, 4е в кошницата едва се побира ooooh!

# 61
  • София
Точно това е, но има сенник отгоре. Велмар благодаря за помощта Hug

# 62
Здравейте мами и от нас!
Ние се лекуваме още - брееееееееей много опорит излезна този вирус...на всичко отгоре май и зъбки ни тормозят...но, не е чак толкова тежко положението.
Знаете ли какво се сетих да питам, имате ли представа след като минат 315-те дни в които взимаме ГОЛЕМИТЕ ПАРИ Simple Smile))))) за бебчовците дали трябва да се подписват некви документи в работата...щото то на шега на майтап си минааахаа почти  Grinning

# 63
опорит Simple Smile)))))))))))) ееееееееееей, отивам да спя

# 64
Привет  Hug
Обърквацийке честит рожден ден мила -много здраве,любов и късмет ти пожелавам   newsm51 newsm51 newsm51 /ама много си млада брейййййй/ Heart Eyes
Нана честито ти християнче   bouquet да е много здрав малкия Калоянчо и бог да го закриля  Peace
Тони и аз това се чудя,мисля че пак ще подаваме документи,но нека тези които са по наясно да отговорят  Laughing
Валка ама Али е станала голяма сладурана "пу-пу"  smile3534
Кайли и нашето столче е същото,само че оранжево,засега при пътуването нямаме проблем,Даяна слуша,но като порасне още малко майче няма да е така  hahaha
Ставам да хапнем и после навън  Joy Joy
Приятни разходки на всички  Hug Hug Hug

# 65
  • у дома
Привет Hug
ЧъРъДъ Обърквацийке   bouquet
Прибрахме се от разходка извън София, хапнахме, поспахме и обратно вкъщи  Mr. Green
Elwing басейна и стабилен и удобен, определено се харесва от Ния Peace Нямам представа къде ги има и колко струват  newsm78 на нас ни е наследство от друго бебе. vst_80 да пише къде ги е гледала  Peace Нямам представа дали има ограничения за кг, по скоро не, защото и по-големи деца са си играли в него, просто си сядат вътре и така. в самите инструкции не пише. В никакъв случай не се пълни с вода Naughty Има една лепенка с превод на бг върху кутията и пише, че не е подходящо за деца под 3 години  Mr. Green
Kaili определено заема място, но при нас това не е проблем, поне засега Joy диаметър 138 см и височина 68 см Peace

До писане  Hug

# 66
  • София
ОБЪРКВАЦЯ

И понеже Ина днес става на 9 месеца,а на мене ми е криво,защото сме сами ще черпя с алкохол,пък който иска да се сърди Crossing Arms

# 67
Привет на всички Stop
Честит празник на Обърквация
Много любов и едно братче на Дари
Elwing подобни басейни имаше на Метро и цената им беше около 30 лв мисля

# 68
 newsm59 Обърквация! Много здраве,любов и щастие!  bouquet

Днес направихме едно бързо чистене с мъжлето - прах пердета, михме прозорци и изобщо едно по основно чистене. Остана и банята,но за утре, че следобед имахме 2 срещи за кафе и нямаше време за всичко. То и не беше планирано да се чисти днес , но понеже си обърнах чашата с кафето и изцапах пердето, замалко да залея и клавиатурата, се наложи да изчистим. ooooh!
Тони спа само половин час следобед и сега заспа рано-рано. Утре очаквам събуждане в 6,00, с още няколко през ноща.  Mr. Green Но брат ми е на гости и каза че мога да му го оставя сутринта като се събуди,защото той става рано и ние да поспим. Може и да се възползвам от поканата да си погушкам татито по-дълго. Blush

Снощи ми дойде и цикъла, след 20 днесвно закъснение, 2 отрицателни теста и доста "бели косми"  от притеснение че може да съм бременна.  Whistling Тъкмо казах че след празниците отивам на доктор. Аз все пак ще отида да се прегледам дали всичко е наред. Praynig

Лека вечер на всички! Hug

# 69
ЧРД,  Объквация! Много здраве и искрени смях ти желая!

Ех, кога бях на 23Mr. Green

nana77 честито ви християнче!  Hug
Elwing такива басейни съм виждала и в Пикадили - цената беше около 35 лв!

Ние днес не стигнехме до зоопарка, че с този вятър нещо не ми се ходи надалеч. Но затова пък днес тръгнах на фитнес.  Laughing Много съм доволна и от тренировката и от инструктора - никакви строги диети, никакви хранителни добавки, не повече от 4 кг свалени за месец и тренировките постепенно ще стават сложни. Ами това е - много съм доволна!  Laughing
Айде поФалих се! Отивам да къпим дзверо!  Mr. Green

# 70
Честит рожден ден, Обърквация!

Мами, и аз много се притесних с това обезмаслено мляко. Преди 3 дни дадох една бисквита на Плазмон, от тези за грискане, които са, и видях, че са с глутен и мляко, а сега като се зачетох видях, че е обезмаслено млякото. Confused

nana77 честито ви християнче!

# 71
  • София
Здравейте отново!
Ние бяхме цял ден навън, въпреки че доста подухваше. Dreams , браво на теб!  smile3501 А като тръгнеш на работа само събота и неделя ли ще си свободна? И сигурно няма да ти е до срещи с августинчета Sad
Благодаря ви за инфото за басейна! Peace
Kaili , честито! Wink Разбирам ти притесненията - аз всеки месец съм така, нещо се повредих след раждането и е крайно време да ходя на д-р. Naughty
bubcheto15, честита ти пораснала девойка! Heart Eyes
AndyB, то и в тези на прах, дето са без глутен пак пише обазмаслено мляко. Tired Аз му слагам в млякото понякога. Ох, писна ми да се вглеждам и следя непрекъснато! То нищо не може да яде тогава - и в комбинираните пюренца на Гербер има мляко, и в Хипските, освен да си кара само с тиква Close

# 72
Добър вечер и от нас!
Влизам само на бързо, че трябва да се чипкаме   bath1, то татито я къпе де, аз само асистирам ама пак се въртя около тях  Laughing
Elwing басейна го гледах в Хит беше 20 и няколко лева, ама с някакво намаление и беше преди няколко месеца, така че незнам дали е актуална информацията  Thinking Embarassed
Честита месечинка на сладката Ина  baloni И не че е нещо кой знае какво и незнам дали ще ти помогне да се чувстваш по-добре  ама bubche ние сме мислено с вас  Hug  love001
Хайде до после!

# 73
  • София
   Обърквация Честит Рожден Ден  Simple Smile
   Честита месечинка и на нашата приятелка Ина.
Надявам се утре да се видим с порасналата вече мадама  Simple Smile
   Аз да се оплача, че от два дни на Ваня се опитват да и избият горните зъбки и вдига до 39 градуса температура от тях. Дано скоро да избият... Добре че изчака да се прибере таткото..Иначе щуреем все повече, опитваме се да ходим, а в кошарката когато са прави Ники се престрашава и за момент да се пусне и да остане само на крачета. Е разбира се малко след това пада по дупе  Simple Smile
   Това е от нас засега  Simple Smile

# 74
  • Sofia
Обърквацике, защо си изключваш телефона баш на рождения си ден???????Да  си много щастлива и да се раджаш на Дари дълги години!!!!

Добре де, каква е разликата между обезмаслено и адаптирано мляко?

Общи условия

Активация на акаунт