АВГУСТинче първи думички реди, а мама от кеф ще се разтопи

• 13 106
  • 292
  •   1
Отговори
# 30
nana77, дано всичко мине както ти искаш и после искамеее сними! Laughing

Много ми хареса физиономията на Деси като разбра, тя беше сигурна, че ще спечели

Нашият татко също се е чудел винаги как мога да гледам подобни глупости, но той изгледа целия финал с подобаващи коментари и каза, че наистина си е заслужавало да спечели Христина само заради физиономията на Деси. Mr. Green

blanc, вие какво столче взехте?

Ама морските мами съвсем се покриха - да не се притесниха от форумска инвазия Thinking Mr. Green
А мен цялото тяло ме боли след като вчера 2 часа чистихме тротоара пред къщата по моя идея и изринахме около 4 колички с пясък...то не било лесна работата с мотичка и лопата!
Затова днес отиваме на заслужена почивка до вилата!

# 31
Добро утро и от нас Laughing
   nana77приятно искарване на кръщенето Peace
     И ние днес рано рано станахме Rolling EyesИначе мога да се похваля,че спим вече нормално Winkбуди се за водичка и заспива пак,само дето спи при мен Mr. Green,но така поне и аз се наспивам.До скоро заспиваше 7и 30ч. обаче гледам да променим режима,че много рано за лятото Sickи сега се къпем малко по късно уж но трудно се променят навиците Crossing Arms
   Ralka Balka много полезна е тази информацияи аз доста съм се ровила да търся.Браво за инициативата Peace
   Лелеее ставамче обърна всичко Twisted Evil Лек ден  bouquet

# 32
  • Sofia
Ралка, много полезна информация.
Аз сега да и пиам нещо, което се оказа че не съм разбрала Embarassed Embarassed Embarassed Млечните каши нали съдържат адаптирано мляко newsm78 Сега чета, че кашата съдържала частично адаптирано мляко newsm78 как така частично

# 33
  • София
Привет! Hug
Нана, стискаме палци за кротък Калоян! Peace Simple Smile
Ралка, идеята ти е чудесна!   bouquet Eliona , не всички са с адаптирано - Слънчо доколкото знам, без да съм видяла в темата са със сухо мляко Rolling Eyes За тези на Хумана се чудех дали вносителя не е превел правилно или са и те с обезмаслено мляко просто Thinking
Физиономията на ДесиСлава и на мен ми хареса! Mr. Green
AndyB , какво си си причинила сама!!!  Shocked Май наистина Девите сте чистници! Peace Без моята свеки, де Joy
blanc, днес май също времето няма е много хубаво, за утре какво ще кажете? И гостите - свободни ли сте?
Да, липсва морската групичка newsm78 Може би са открили летния сезон и ходят на плаж Wink

# 34
Здравейте момичета,
влизам на бързо да ви почерпя за първата годишнина от моята сватба:)

# 35
  • Някъде там...
ОБЪРКВАЦИЙКЕ,
ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! И ДА ПРАЗНУВАТЕ ОЩЕ 100 ТАКИВА. МНОГО ЛЮБОВ И СЕМЕЙНО ЩАСТИЕ!  bouquet  bouquet  bouquet

А иначе ние си имаме зъбче, което се показа в петък Grinning Чакаме и второто.
И не сме добре. От вчера Вики е с температура, повръщане, разтройство, няма апетит . Тази нощ само мрънкаше и се събуждаше през 30 мин. и в 12.30 посреднощ като повърна, ама като фонтан, цялото легло беше мокро Sick Дадох му натриев цитрат, та от тогава не е повръщал. Сутринта в 5 пи малко мляко и после като заспахме в 6 , та до 12 нанихме. Към 14 часа едвам го излъгах да хапне малко супичка и сега спинка пак.
Отгоре на всичко и свеки е тук Sick И нерви нямам вече Sick

Ох оплаках ви се, но трябваше да си излея мъката някъде.

Лек ден! 

# 36
Здравейте,момичета! ВЛизам набързо само да се разпиша, а после ще се опитам да  наваксам с 4етенето Embarassed.Ние сме добре.Дари щурее, аз я карам някак си ,опитвайки се да смогна на ритъма и енергията на Дария Crazy.Майка ми и баща ми ни дойдоха на гости в4ера и ще са тук до вторник може би.Не сме се виждали от НОва година, та много сме щастливи от гостуването им Hug.В момента съм на работа и в първия удобедн и по-свободен момент ще се опитам да ви из4ета и да наваксам пропуснатото, 4е сега влизам меко казно  неподготвена Blush, за което се извинявам .Хайде- спирам до тук. ДО писане   Laughing

# 37
  • гр.София
 Здравейте! Аз поскиторих днес сама, накрая се натресох на обяд при майка ми и сестра ми-друго си е някой да ти сготви първо,второ,трето-все едно бях на ресторант, тишина и спокойствие... Simple Smile
 Нана,чакаме снимки и отзиви за мястото

Обърквация,мно-ого семейно щастие ви желая  loveuuu     Понякога ми липсват безкрайните черпни,дето ги диплехме по страниците на форума.

Морските мами ако не ни щат-ще отскочим до  Дунава Mr. Green

elen@, Andy_B -още съм скош-столче Макси-Кози до 13кг. София е 8кг, та не напирам да купувам ново. А тя това упражнение го прави и с презрамките в количката-изсулва се изпод коланите,изважда си ръцете и се обръща по корем и напира да се изправи

Времето не е толкова лошо- мога и утре и вдругиден. Може даже да се смъкнем по- към Центъра ,ако на някой не му е удобно чак в Люлин .   Elwing, наистина има асансьор и на метростанция Люлин 
 Имам кутия Хумана с пробиотици ( с банан и ванилия)- пише хем адаптирано,хем обезмаслено мляко

Велмар,хайде,чакаме да пишеш!

# 38
Ето и моя юнак в столчето. Държа се много прилично и не плака / от което се страхувах /. Поспа си до Бачково, а на връщане само гледа и си бърбори. Много е удобно да не ми е все в ръцете.

Обърквация честита годишнина! Много любов и разбирателство!  bouquet

# 39
  • у дома
Привет и от мен  Hug
Ние сме си тук, но все пак няма да изневерим на пътуванията и утре ще отскочим до вилата при бабата и дядото  Laughing Ния  от месец може би, вече я возим в столче за кола и се чувства много удобно и да спи и да гледа навън  Peace Не се върти, за разлика от в количката.  Peace
Вчера си помързелувахме вкъщи, но днес решихме да отидем на разходка от 12.30 до към 17.30, първо в Западния парк, после в Св.Троица  Mr. Green
Обърквация, честита ви годишнина!   bouquet Обичайте се!  Heart Eyes След по-малко от 2 месеца и ние ще празнуваме  Party
AndyB, дано масажите помогнат за отпускане и почивка  Hug nana77 чакаме отзиви и снимки  Mr. Green miss_74 първоначално и Ния само си чешеше венците с чашата, но вече отпива от нея и почти успява самичка да я държи и да пие  Peace ние сме с Avent твърд накрайник (зеления) Eliona много ефикасно средство за лишеите е ЛинолаФет  Peace след няколко мазвания ще отшумят. Наистина може да са от храна  Peace При следваща Люлинска среща ще се опитаме да наминем и ние, че повечето мами са се изпокрили и само тогава ще успея да ги хвана май  Mr. Green MimSss дано се оправите по-бързо  Praynig
Ние най-накрая се сетихме да надуем прословутия басейн за игра  Laughing Страхотен е и Ния страшно много се радва  Party Ето две клипчета КЛИП 1 и КЛИП 2 + обещаните снимки ЦЪК да видите как изглежда.

лека вечер от нас с Ния   bouquet

# 40
Здравейте!  Hug
Обърквация, ЧЕСТИТА  ВИ ГОДИШНИНА! ОЩЕ МНОГО ГОДИНИ ЛЮБОВ ВИ ЖЕЛАЯ И ПОНЕ ОЩЕ ЕДНО КРАСИВО БЕБЧЕ КАТО ДАРИ!

newsm51  newsm51  newsm51

Аз се почерпих с яйцата!   Mr. Green

Ние сме се отдали изцяло на семеен уикенд и ако утре е хубаво времето ще ходим до зоопарка! Незнам какво друго щях да пиша. newsm78

# 41
  • Sofia
Обърквация, желая ви мно-о-о-о-ого щастливи години заедно!
Блу, Ния е много сладка в този басейн, особено като падна по дубе и извика "ох".
Elwing, направо ме хвърли в голям размисъл, че днес купих точно Хумана и там пише обезмаслено мляко. Сега незнам мога ли да го давам, след като не съм захранила с други млечни като сирене, масло и т.н. Нали педито ми каза да не давам нищо ново. Ох, тъмно индия ми е. Ако някой внесе малко светлина по въпроса ще почерпя. А знаете, че няма да пропусна Laughing

# 42
  • София
Здрасти пак!
Честита годишнина на Обърквация!   bouquet Много семейно щастие и любов ви желая! Heart Eyes Hug
 Eliona , аз разчитам че не е преведено точно, все пак това си е марка, надявам се да са с АМ. Иначе и аз взех една от тях...  Rolling Eyes
Блу, Ния е бонбонка!  Heart Eyes А басейна откъде го взехте и за колко? Има ли ограничения в кг на бебето? Стабилен ли е - струва ми се, че Ивчо ще може да го обърне newsm78 А изглежда хубав начин за убиване на времето и ангажиране на внимание Peace
Кайли, браво на послушкото! Дали и моя дзвер няма да е по-съгласен да седи в столче, отколкото да го мъча с коша? И нашия е като на Бланк и хич не иска да се вози в него, а само прав в ръцете ми и за разглежда Crazy

# 43
  • София
Здравейте момичета!

Кръщенето мина страхотно. Калоян се държа като истински мъж и се разплака за 10 секунди само като го топнаха в купела Laughing Църквата в Горубляне е страхотна и отецът е супер. Въобще всичко мина много добре Laughing Ритуалът е 40 минути и вече си имам християнче Wink

Кръстницата го облече от глава до пети и му осветиха златното кръстче. След ритуала се почерпихме в едно ресторантче наблизо а Калоян го взеха мама и татко в тях да пием на спокойствие по 1 ракия.
Качвам снимки в албума на 9-месечните Wink

# 44
  • София
nana77, честито ти християнче! Hug И браво на Калоян! Peace Точно четях една тема за кръщенето, защото и с майка ми го обсъждахме, но се чудехме - трябва ли да е събота или неделя?
Отивам да видя снимки! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт