Лакове за нокти - 175

• 28 226
  • 475
  •   3
Отговори
# 210
  • София
Номер 312

# 211
  • на последния етаж
Номер 28:

# 212
  • В полите на Пирин планина
BarryM  945 Cashmere:

# 213
  • Варна
Revolution Galactic

# 214

Cornflower - picture polish

# 215
Essence shine last & go 12 thank goodness, flormar full color fc02 love dust + стикери

След снимката бях сложила втори слой топ лак върху стикерите, защото са релефни и си мислех, че може да се отлепят

# 216
  • София
Ох, Фифи Kissing HeartKissing HeartKissing Heart
Показах го и на ММ и той веднага - поръчвай. Та поръчах /е не само този, не може само един/, аз съм послушна жена Joy
От мен номер 67

# 217
А какъв цвят маникюр бихте избрали за тъмно зелена дантелена рокля? Аз клоня към някакво бежово.

# 218
И сребърно би вървяло, поне аз както си го представям - или перлено/сатенено сребристо, или дори металик. Изчистен едноцветен, щом роклята е дантела а не плътна. Нося сребро като бижута, а не злато, това предполагам че става ясно.
Зависи и самата материя на роклята дали е по-матова или по-лъскава - аз бих заложила на обратното като финиш за маникюра. И дали искаш съвсем неутрално или да не се "губи" и маникюрът.
Аксесоарите също ли ще са неутрални или и с тях трябва да се съобразиш?

# 219
Може и нюд или много светло розово. Но наистина зависи от материята на плата и бижутата.

Номер 105

# 220
Нося златни бижута. Роклята е матова дантела и затова клоня към много светло розово или нюд.

# 221
  • Варна
Розово, бордо, "ръжда", светлолилаво, "мръсно" тюркоазено/ментово.

# 222
И аз за бордо си помислих, макар че пак не всяко бордо не с всяко зелено би вървяло. Но е добър вариант ако не иска маникюрът да е неутрален, пък и си е класика и пак може да стои елегантно.

# 223
Да, това също е идея. Имам много лакове бордо и мога да пробвам до роклята. Благодаря ви 💓

# 224
  • София
Аз съм за червен за зелена рокля. People Dancer То всъщност червеният си е класика. Бордото също, но е малко по-зимен цвят.

Общи условия

Активация на акаунт