На 1 годинка става вече МАЙското ни буболече! (II част)

• 12 472
  • 297
  •   1
Отговори
# 240
Специално за Велизар на Олчето от Ема  newsm51 http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=61

# 241
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА  РОЖДЕННИЦИТЕ ОТ ДНЕС И ВЧEРА!Да са здрави и маного щастливи.
Честит имен ден на патерица на вчерашните именници.
Болничките бързо да оздравяват.Иван за сега е добре,но аз нещо ще издавам фронта.Днес съм като парцал.
Пастичка вие май сте направили избора си вече newsm78 Но ние още няма да се предаваме  и ще се покажем в най-добрата си форма.Само дано татито ви да не си е харесал Олчето за сватя,че нея трудно ще я преборим newsm51

# 242
  • София

Heart Eyes newsm76 Two Hearts  Kissing Heart  Heart Eyes  Heart Eyes
Благодарим! А това е специално за Ема от Велизар:

Да не види мама Имар, какви ги върша под носа й, че ще ми скъса ушите...  Joy Joy Joy

# 243
Айде да се разпиша вече както аз си знам,че то от празници  и гости пак времето за компа ми отиде/пък и да използвам,че малкия звяр спи,че иначе тук сме като на "Опълченците на Шипка"-той настъпва катерейки се...аз уж се опитвам да удържа бюрото и всичко отгоре му недостъпно....ама нещо  много ми бърз и пъргав противника Mr. Green/
От вчера поне на прибежки и припълзявания успях да ви поизчета...а и поне да честитя на празнуващите....и сега бързам,за дда не пропусна днешните:
baloniЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИЯ, НИКОЛА, ДЖЕНИКА И МАРИЯ!!! bdbaloniИ на мамите и на целите им семейства-много здраве и късмет желая...и много щастливи мигове заедно!!! baloni
На всички болни бебчовци/те вече са си баш дечица,ама карай/ и на болничките мами-бързо оздравяване Praynig....и никакво предаване на гадните вируси и болести.....И на Чемширов,на бабата на Виф и на свекъра на Танчето -дано се оправят ...
На Бетинка и на Ралица -честити им ходещи крачета...много обувчици да изтъркат тичайки и играейки Praynig....
Мимозке,аз да не се повтарям,ама вие сте ми образец за елегантност/и двете с Жулито/.....ама много сте хубави,бе smile3501.пу-пу....
Пейзи-честита ви кола-дано безаварийно да си се возите на нея Praynig
И Мия и Ема са страхотни сладурки/абе аз нещо не разбрах,Олчето докато се оплакваше и виж какво гадже забърсаха....това на тактика ми намирисва Thinking/
Уна,дано повече не ви се случват такива  произшествия/то да пази Господ/,но ако не курбан,поне свещички си запалете за здраве.....

От няколко дни тук писах едни списъци,ама Иво взе ,че ми изяде писанията/или поне сдъвка част от листа/...та ще карам по памет/ама ако прескоча нещо-ще ме прощавате Embarassed....то кърмачка с деменция и ред други психични отклонения си е направо диагноза за прибиране,ама вие ще си мълчите  smile3537 /

Имаше едно записване в клуба на босоногите деца-е,пишете ни на едно от първите места.....че ние обувките основно затова ги носим-за да държат чорапите поне известно време на краката/ама вече и това не е пречка...събуваме ги и тях без проблем.....а иначе любимо занимание ни е да си гризем пръстите обувките и пръстите/ И снимки ще приложа скоро/ама кога-не зависи от мен/
За спането в семейното ложе беше питала Ладида...ами то ние сме така откак се е родил Иво...че и баткото/щото не мога да му обясня,защо за някои може,за други не...или поне се прави,че не разбира защо трябва да си спи в неговото легло/+кукла/1бр,доста голяма/ и плюшена жаба...отвреме на време и тати/когато не е в командировка или няма да пътува на другата сутрин/.....и изобщо е голяма гъчканица/въпреки размера на спалнята/....НО,честно казано,на мен така ми е по-лесно.....ако не друго поне всички са ме на една ръка разстояние и мога да реагирам бързо и почти да не се разсънвам/че иначе вече да съм Shocked от неспане/...а и покрай никненето на зъбите май това е поне донякъде решение на проблема/или поне така се оправдавам...да му мисля  после как ще ги изселвам newsm78/
За Йовчо....Танчето така свежо го беше написала.......ама аз направо настръхнах,че един от най-гадните ми детски спомени е свързан с котка/имахме на двора/....някой умен съсед я беше нахранил със салам...ама без да махне обелката и металния клипс с конеца накрая...горкото животно такъв зор видя докато го из*ка...че направо ни побърка от притеснения......А за Никола-да вземем и да образуваме клуб и на дечковците със ярки драматични изяви/направо за"Сълза и смях/...че нали и ние сме за там....
Олчето-за кварталните кукундрели,по-добре си пази нервите и дано на новото  място да намериш свестни дружки/макар,че тая порода млади жени явно е доста разпространена/...но такива ги "отсвирвай"...и си гледай детето и живота......що не потърсиш из форума комшийки/от отчетните по градове,ако не друго поне ще хора дето се интересуват и от нещо друго освен от остарели и бабешки методи за отглеждане на деца/..Аз лично мога да се похваля,че покрай тоя форум открих/и се запознах наживо/ с невероятни хора......

smile3521Да напомня на Ирка,че нещо не се обаждат никакви/то е ясно че стягат рожденния ден и тоалетите/,ама има една приказка-"Очи които не се виждат......."...та да няма после хър-мър.....Да питам и за цената на тортата на Уна-нещо грешно има май Thinkingтова 1.60 да не е160 newsm78...А,на Емоли пък ми се отваря началната страничка....пък ние нали още избираме,та да питам.....
Сега,понеже Иво взе да шава...а и аз имам още малко кореспонденция с Енергото/опитвам се да се преборя с бюрократщината им...и днес ще използвам,че ми никме мъдрец и съм изключително зла и заядлива/....ще ви пооставя,пък довечера ще продължа....

# 244
  • Пловдив
Честит рожден ден на вчерашните и днешните рожденици!!! Бъдете много усмихнати деца и радост за мама и тате.
На всички болнички бързо оздравяване.
Честито на всички проходили.
При мен също така не остава много време за писане, но при нас няма нови подвизи, е да от 10 дни се пуска да ходи, прави по един тигел на стаята, но аз не казвам че още е проходила, като почне да тича тогава....Това не значи че вече не купих истински обувки, така чаках този момент  Laughing
След малко ще я взема от яслите и ще ходим на ваксинация, дано мине добре и ще видим колко сме дебели (дали ще стигнем мама или не) newsm78, че тук на консултация след 6 месец се ходи на всеки 3 месеца.
Рождения ден вече е измислен, дано има слънце че една ефирна рокля съм купила. Освен това вчера приготвих и изненада за бабите, за първи път използвах Фотошоп и сътворих това:
http://images17.snimka.bg/002798941.jpg
Е има още за до оправяне, но май ще мине за пред бабите.
Приятни разходки

# 245
А сега да честитим на всички рожденици - да са здрави, засмени, игриви, само гордост и радост да носят на мама и тати!!!  newsm59   ura Tada  costumed034
Честито и на вчерашните именици !!! Да са здрави и щастливи и гордо да носят името си!  smile3525  bouquet
Много болни дечица има из форума. Ние засега държим фронта с вирусите, ама зъбоникненето голям зор. вече въобще не спим. Ема от скоро си има стая, през деня влиза и играе в нея, само кошарата за сън още не е изместена. Мислех си че ще мога да я преместя да си спи самостоятелно, но последната седмица нощем такова чудо, такова будене и мрънкотене, май няма да стане на моята. Не че не мога да го направя, ама ще ходя като таласъм по цяла нощ, а както каза Люба "по-лесно е на една ръка разстояние".
За рожденият ни ден реших да го направя в Екопарка в Ботаническата градина. Идеята е за барбекю да може възрастните да седнат да пийнат и да хапнат, а малките и по-големи дечица (от 1 Simple Smile до 10 години) на една поляна ще играят с топки, федербал, ще пуснат хвърчило. Само времето да го позволи, че засега нямам алтернативен план.  Praynig

Изчезвам да работя, че днес съм сама в офиса, колегите са на панаир и на инсталация в Добрич.
Всички болнички да оздравяват  Praynig Аз съм давала на Ема витамин С и Калциев глюконат на ампули. Ако не е много сериозно положението опитайте само с това.
Приятен ден!!!

Пак за Велизарчо  smile3503 снимка с моите приятелки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=58

# 246
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НЕЛИЯ, МАРИЯ, ДЖЕНИКА И НИКОЛА
ДА ИМАТ НАЙ-ЩАСТЛИВОТО ДЕТСТВО!

Ух, то се е видяло, че с време бол няма да се уредя, затова реших сега да драсна някой ред. Уна, ако това е цената на парче за тортата, е много добре. А ти как я хареса, на място или имат каталог в интернет. Да кажеш после дали е била вкусна, че аз още не съм се насочила към сладкарница, а и се чудя как да стане, защото май ще празнуваме РД веднъж във вторник на деня с мами от градинката и в събота с баби, дядовци и лели newsm78
Уна, слава богу, че лошото ви се е разминало. Аз нали съм начинаещ шофьор и като чуя за такива неща, си мисля дали е за мен тая работа, ама тренирам уж Sick
Пожелавам на всички болни дечица бързо да оздравяват.
И на мен много смешно ми стана като четох за перипетиите на Йовчо Laughing
Днес Румчо имаше инцидент. На обяд го удържах да не заспи навън и като го нахраних вкъщи, го сложих да легне. Обаче той нещо се беше разсънил и мрънкотеше, дадох му играчки да се занимава и един крем в кутийка, който обаче не бил затегнат добре. По едно време влизам в стаята на Румчо да го завия и какво да видя, той заспал по корем, кремът отворен, на Румен ръцете и лицето мазни, по косата имаше малко, по чаршафите и по играчките наоколо. А като му видях и залъгалката в крем, лошо ми стана. Започнах да го бърша, той се събуди, водих го да му изплакна устата и почистих горе долу наоколо. Звъннах на педиатърката и тя ме успокои, че нищо няма да му стане от това, че си е хапнал малко крем - той е един бъркан в аптека с вит. А, Д и алантоин и не можело да се натрови Whistling ooooh!
Разсъни се детето и още дивее, сега го чакам пак да му се доспи и вече ще ми е за урок да внимавам повече с какво му давам да си играе... Thinking
Много е хубав колажът на Хриси!
Честито прохождане на Ралица и Бетина!

Гвен, специални благодарности за снимчиците ни в програмата.   bouquet  bouquetРадвам се, че си подбрала точно тези.
Ето и още малко снимки от нас, ако ви се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=93064&photo=275

Последна редакция: пн, 07 май 2007, 16:16 от Bubble79

# 247
  • София
Пак за Велизарчо  smile3503 снимка с моите приятелки - http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=58
Е на нас никой не ни праща снимка и затова ние сами ще си изберем ето тази
http://images17.snimka.bg/002774536-big.jpg Heart Eyes
Пепсън и на мен много ми хареса колажа браво. На мен скъпия и ръководство за фотошоп ми подари и темата във форума следя и пак нищо не мога да измъдря.Ако нямаш нищо против прати ми на лични сайта от който си взела пеперудките.Дано бабите ви да се зарадват много.

# 248
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА РОЖДНИЦИ  от вчера и днес! Бъдете, здрави, весели, щастливи и много игриви.

Честито прохождане на Ралица и Бетина! Много да ги слушкат и все на хубави места да ги водят.

И Честит имен ден (на патерици)!

Ние нямаме температура и съм доволна, че пропуснахме антибиотика. Явно са зъбите. От горе ни излизат едни такива големи зъби и чак се плаша, че детето ми ще стане много зъбато като Роналдинио (май беше), но само да е здраво.

В събота ходихме до нашите и оставихме Зари (за първи път) сам с баба му за няколко часа, докато ние с татко му отидем да по напазаруваме малко. Детето се е държало много добре, въобще не е плакало, на обяд си е изяло всичко и ние като се прибрахме, майка го приспиваше. Много ми беше притеснено (въпреки, че на нея и имам огромно доверие - тя е отгледала и продължава да гледа племенниците ми),  но нали от 21 май почвам работа и ще трябва аз да свикна да го оставям.

За рождения ден вече сме си поканили гостите. На деня по обед сме в един детски парти клуб и там ще бъдем с децата от парка и приятели, а в събота родата ще я водим на заведение. Дано времето да ни е хубаво и всичко да мине ок.

Аз се опитах вчера да чета, но такива гръмотевици затрещяха и интернета се скапа. Сега отивам да наваксам с четенето.

# 249
Bubble79 
Романса се намира в Симеоново и доколкото знам тортите им са страхотни /аз обикновено ям сладолед там... мммм... много е хубав/
http://www.hotels-bg.com/romance/
поръчва се на място, имат доста дебел каталог с торти, цените варират в зависимост от това каква основа/плънка/торта ще си избереш и каква украса ще си харесаш, аз харесах една за 10 лв. и още една като резервен вариант за 5.50лв. - ако бяхме избрали нея парчето щеше да е 1.20лв.
ние от там си поръчахме и сватбената торта, но не си спомням дали беше вкусна, такава лудница беше  ooooh!

а за колата карай си, не се страхувай. отваряй си очите на четири и не разчитай че другия ще те пази. за жалост не се спазват нито светофари, нито предимство, навлизат ти в платното без мигач, без право. общо взето голяма лудница.
има ли кола около теб може да очакваш неочакваното  Mr. Green

# 250
Честит рожден ден на всички днешни сладурковци - Нелия, Мария, Дженика и Никола! Бъдете здрави, игриви, много весели и безгрижни! Честито и на майчетата   bouquet !

По въпроса за тортите - нашата беше Полегнал Мечо от Неделя ( http://images17.snimka.bg/002777104-big.jpg ), много красива на вид, но лично аз предпочитам с повечко крем. То отвътре си беше предимно блат.
Тази нощ Венци за първи път не се събуди нито веднъж! Откога го чакам това! А иначе 3 нови зъба са се показали. Дано не го мъчат милото.
Пепсън, много интересно колажче си направила. И аз се мъча с нещо такова, но засега нещо не се получава както ми се иска.
Мимозка, много ви е хубава снимката. Направо сте радост за окото - винаги елегантни и стилни с Жулката.
Бабълче, Румчо е много фотогеничен. Страшно е чаровен.
И Ема е голяма сладуранка  Hug . Много се радвам на всички снимки на дечицата. Дано само болничките бързо-бързо да оздравяват.

# 251
А тази е току що качена, специално за Иван синеочков !!!!   newsm03
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=111016&photo=67
Какво да направя като са ви страшни сладури дечицата!

# 252
ЕЕ Звездолина какво ще пиеш?     bouquet  Най-накрая някой да ми забележи "манекенската " снимка  Crossing Arms Ще я пусна в целия и размера..ам-а-ха  Sunglasses
Уна-много страшно преживяване сте имали,дано ен се случва на никой..
Честита кола на Пейзи!
Пастичке-страхотна идея,аз съм била там на рожден ден и наистина е супер приятно,чисто ,спокойно и за по-големите деца е много забавно..
Честито прохождане на Ралица!!
Икати ще ме умориш с твоите писания за зъбите на Велизар  hahaha

Щях да забравя на Пепсън колажа-страхотен е!!Искам и аз ама не ми е във възможностите чак такива работи  ooooh!

# 253
  Честито и на днешните малки рожденници! Много усмивки и весели дни им желаем!

Пепсън, колажа е много хубав! Браво!
    Ние от един месец ходим, но само за ръчичка! Страх го е да се пуска сам, по- му е лесно да пълзи.

# 254
  • София
eee, не мога да се стърпя. бабъл, румчо е страхотен сладур, видях ви снимките, иде му на човек да го изпапка, толкова  е пухкав и с този перчем направо обира точките!  Heart Eyes

мимоза, и на мен ми хареса снимката ви, ама докато се наканя да пиша (пак миткане следобеда) и то, звездолина обра пиенето  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт