Термин Август 2026 - тема 2

• 23 356
  • 739
  •   1
Отговори
# 690
Ani , аз също чаках 20 дни поръчката от Хиполенд и споделям чувствата ти . По същия начин бях поръчала дребни неща . При мен всичко дойде , но някои неща са в ужасно състояние . Поръчах две хавлийки за баня, след като ги отворих видях , че бялата е цялата прашна и стои като замърсена , а синята е разнищена на места . Някои от муселиновите пелени също са разнищени . Памучното синьо одеялце също изглежда мръсно . В еконт казаха , че мога само да разгледам пакетите , без да ги отварям , обаче така не се виждаха забележките. Въобще не съм доволна честно казано

# 691
Благодаря ви за отзивите от хиполенд! Тъкмо мислих да се възползвам от сегашната промоция за да взема кошара и матрак за 6м+, но ако взимам ще е от магазина явно каквото има налично.
При мен пък помпата от амазон дойде с еконт (не беше ясно с кой куриер ще дойде, за пръв път поръчвам от там) без никакво обаждане, смс или имейл, при положение, че имам профил при тях. Звъни си ми куриера в един от дните, че бил пред нас вече, казах му, че след 20мин ще мога да съм на адреса, не можел да чака и да кажа в кой офис да я остави. 5 минути след това получавам имейл, че ме таксуват цена за една доставка за пренасочване.. някой не си е свършил работата да ме информира да очаквам пратка в дадения ден или да дам директно адрес на офис и аз ще плащам за това, много зле. Писах им една жалба да си знаят 😀

# 692
Леле, направо се чувствам късметлийка, че с моята поръчка всичко беше наред, но аз не съм поръчвала неща от плат, може би затова.
Иначе най - редовно като имам пратка от чужбина, от DHL и после пренасочват към Еконт , забравят да ми сложат  телефонен номер, само ли да ме известят ,че идват.

# 693
Много тъпо, наистина. Аз явно също съм извадила късмет. Забави се поръчката, но на мен така или иначе не ми трябваше бързо. Всичко е точно за сега и с текстила и с малките неща. Не сме отворили още леглото Некст ту ми и шезлонга.

# 694
Ние количката бяхме поръчали от Хиполенд и сравнително бързо дойде всичко беше точно обаче сега се замислям дали от там да поръчваме кошара или от друг сайт.

# 695
И моята кошара пристигна и изглежда много добре. Това, което ме привлече е, че преградата може да се сваля с един клик и че има възможност за люлеене. Засега всичко складирам долу в гаража, в края на другият месец сигурно ще започна да отварям нещата.

# 696
Рени, и нашата е така. Magic evo ли взехте? И ние всичко в гаража прибираме. То и без това нямаме място. Имам чувството, че имаме доста неща. Хаха

# 697
Да, Вели, в крайна сметка взехме magic evo. Бях писала, че се колебаех между Maxi Così и Inglesina, които са между 250€-300€, но в крайна сметка се вслушах в приятелки и взех компромисен вариант, 160€. Чудя се само дали матракът на Кико е Ок.

# 698
Аз още с първото дете им сърбах попарата на Хиполенд, отново по същите промоции защото и синът ми беше с термин август, само, че 8ми 😅
Тогава сглупихме и поръчахме матрак за кошарата от там, който трябваше да е 120/60 за стандартна дървена кошара, дойде си и го оставих в склада, защото беше рано още да сглобяваме кошари, а и само щеше да прашасва. И така дойде заветният момент, в който приготвяме кошарата ии хоп, изненада! 😂 Матрака е маркиран, платен и с фактура за размер 120/60, но реално отговаря на 110/60 и не става за кошарата, имаше 10см луфт. Изгоряхме, бяхме изтървали срока за връщане и пихме по една студена вода. Този път пазарувах отново от там, но във физическият магазин на място, каквото имаше налично. Не разбирам, всяка година я правят тази промоция и някак все са неподготвени.. С първото дете понакупихме доста неща от промоцията и в Раятойс, мисля, че тяхната беше за 1ви юни, много по-коректни, бързи и любезни са.

# 699
Не съм я отворила още, но би трябвало матрачето да си е ок. Аз я взех за 250 евро на промоция хаха. Тук хич не е компромисен вариант. Във вис Виталис беше най скъпата налична изложена.

# 700
Момичета минавам да кажа относно хемоглобина знаете при мен се беше понижил с днешните изследвания виждам че още се покачва. Сега хемоглобина ми е 107. Сорбифера явно и той си оказва влияние. Добре че не ми дразни нито нищо.
Да ви питам относно изписването дрешки за изписване одеалце за повиване и такива неща какво сте измислили. Аз честно казано не мисля да взимам от онези скъпите комплекти за изписване. Някое обикновено комплектче мисля пак става. За повиването някой да каже , защото то на жегите повиват ли ги не ги ли ?

# 701
Аз съм харесала от Angel baby имат пролетно-лятно гащеризонче са изписване. Като комплект с няколко неща се води. Но моя приятелка, която ражда лятото беше взела и беше добре Simple Smile

# 702
Боровинка, аз сега пия липозомно желязо Смарт хит ферум, обаче за съжаление дори той ми дразни корема , но сега ако не успея да свикна с него  ще трябва да правя вливки.

Последна редакция: сб, 23 май 2026, 13:34 от Espresso

# 703
Еспресо и аз ги правих и мисля че и те също доста ми помогнаха за депата на желязото.
Аз явно изкарах късмет със Сорбифера че ми понася. При мен общия белтък продължава да си е нисък. Пуснаха ми и контролно отново тсх и фт4 мисля че са добре 2,11 и 12. За изписването нещо подобно ще взимате ли.

Разгледах комплектчетата и в angel baby има доста сладички. Има ли от групата други майки които ще раждат в Токуда ?

# 704
Аз съм решила да взема или на angel baby , или примерно от h и m да скалъпя някакво комплектче, тази пеленка няма ли да е дебела за лятото. А ти вливките в болница ли ги прави?

Общи условия

Активация на акаунт