Модни консултации - 80

• 45 599
  • 556
  •   1
Отговори
# 375
  • Street of Dreams
Като си говорим за светлосиво-синьо - имам дилема. Искам да си взема нов бански за спа центъра, но от вчера се чудя кой цвят. Имах много подобен на марката в черно и сега душата ми пак силно клони натам, но и синьото е красиво и различно.

# 376
Определено горният!

# 377
Синият бански 😍

# 378
Цитат
OnDiNe_ само един скорпион, може да боядиса лелеяната от мнозина руса коса в черно Joy Не знам защо скорпитата имат такава любов към тъмните тонове. Като се замисля само две френдки скорпита имам руси и мене все към тъмното почна да ме влече.
Аз съм от русите скорпиони Simple Smile Такъв ми е естественият цвят, веднъж се боядисах с черна боя, не беше зле, но русото е моя цвят /тъмно русо между 8 и 9/

Още един глас за синия бански.

# 379
Да ви покажа и една абитуриентска синя рокля :

# 380
  • София
Взимай направо и двата чифта бански! Много са готини Simple Smile

# 381
Скрит текст:
Ето я роклята :

Страхотна рокля.

И малко да оплакнем окото:

# 382
За черните бански съм аз

синята рокля е прелестна Blue Heart

# 383
Много ви благодаряя!

Последна редакция: сб, 23 май 2026, 21:30 от С.

# 384
и с двете бих я носила Simple Smile
сандали предпочитам

# 385
Сандалите са и мое предпочитание, но не ми изглеждат удобни от показаното на снимка- много е слязъл напред крака, каишката е врязана, а отзад затворената пета е широка и реално не върши работа.

# 386
С такъв модел сандали,но не с тези,поради горните причини  И с обувките също,с тях си е класика

# 387
Следя едни чанти и съм впечатлена как представят моделите си 😍

# 388
  • Street of Dreams
Червените ръкавици - страхотен eye catcher!

# 389
Влизам с един въпрос към по-пищните дами. От къде си купувате голям размер сутиени? Голямо тегло са ми. При нас няма хубави магазини за бельо, само китайски…:(
Само един има с турско бельо, та от там ако ми седи някой модел добре, взимам по 2-3 броя.

Общи условия

Активация на акаунт