Модни консултации - 80

• 67 327
  • 825
  •   1
Отговори
# 720
Още един глас за тъмният цвят .

# 721
  • София
Светлата коса има нужда от по-тъмна дреха.

# 722
  • София
И от мен тъмното. Аз също съм руса и бежовото много ме обезличава, особено като е до лицето. А и бордото сега е супер тренди, така че определено съм за него Simple Smile

# 723
  • Street of Dreams
Не съм виждала Кенди, но на руса жена си представям светлото - усещане за мекота, топлина и комфорт, една въздушност и нежност, когато става дума за плетени дрехи. С тъмното ще ми дойде неспокойна комбинация.

# 724
Кенди, какво си избра?

# 725
  • София
Може би, зависи от тена на кожата, но аз с бежово до лицето съм като болна. Бяло също изобщо не ми отива.

# 726
А искрящо бяло, чак засиняващо се от белота отива ли ти?

М.Дути прочит на 90-те  🙂

Такива ли бяха?
Нямам особено ясен спомен какво съм носила 😃

# 727
Спомням си, че тогава носех дънки шалвари, както и стандартна кройка ( втора снимка). Широките като от първата снимка бяха някъде 70-те, бях малка тогава и имам само смътен спомен, че исках такива. Ниската талия и виждането на пъпа ( втора снимка) беше доста по-късно, доколкото си спомням. Не съм носила такива и не помня добре.

# 728
Аз не си спомням такшива чарлстон панталони. Моите бяха прав крачол по едно време широки, но пак прави. Носех подплънки на раменете, овърсайз ризи и пуловери с поло яка. Обувките ми бяха тип кубинки. И да, средна талия. Ниската и супер ниската дойдоха по-късно.

# 729
  • Street of Dreams
През 95-та майка ми ме накара да нося такъв панталон, който се разширява надолу, че били много модерни (наистина бяха) и тя носела такива през 70-те. Ужасно мразех тази дреха. Бях на 10 и тогава последно и по изключение се оставих да бъда инфлуенсната. 😅 Ако пак дойдат на мода, без мен.

# 730
Аз от 90-те си спомням тънките вежди, косите с път в средата, кафяво матово червило. Имаше гръндж стил, който се изразяваше в кубинки с къса рокля на цветя и дънково яке. Също така нарязани дънки се носеха. Като аксесоар чокъра беше много на мода - много често с капси.
Имаше и колежански стил - къси карирани полички, с дълги чорапи над коляното и кропнат пуловер. Това се носеше с кубинки или с обувки танк. Аз имах няколко такива, виках им спайски (заради Спайс гърлс) Laughing
Също така къси нарязани дънкови панталонки с понтиче и карирана риза, вързана на кръста и късо дънково якенце Laughing

# 731
Е,те дънките,които се разширяват от коляното надолу,викахме им чарлстон едно време са на мода поне от 2 години. А всъщност всякакви модели са си се носили винаги и винаги са присъствали при „дънковите„ марки.

# 732
Не знам, ама аз помня, че беше изключително трудно да си намеря дънки без изгъзици по тях. Беше пълно по едно време с турски дънки с всякакви бродерии и камъни, шменци джобове и какво ли не и почти никъде класически прав крачол и без орнаменти. Ужас беше.

# 733
Турските и разширяващите се от коляното на долу си ги спомням от началото на века, вече бях студентка. Дънките Motor бяха изчистени и хубави като цяло.

# 734
  • София
Чарлстон колкото и да се мъчех да нося такива дънки, не става на по-нисък ръст. Иначе турските циганийки и до ден днешен си ги има.

Общи условия

Активация на акаунт