Модни консултации - 80

• 62 381
  • 742
  •   2
Отговори
# 735
Оооо чарлостон са единствените дънки, които нося!
Висока съм 158см. При ниските жени е много важно крачолът да се разкроява на правилното място - под коляното. Повечето марки в мола предлагат дънки с разширяване над коляното и фигурата изглежда още по ниска и набита.
Силно препоръчвам чарлостона на Only на ниските дами!
Скрит текст:

🙂

Последна редакция: пт, 25 сеп 2026, 16:49 от Tulip🌷

# 736
Спайските ги бях забравила 😃
Тънките вежди бяха must have, късите роклички на цветя с кубинки бяха запазена територия на тийнките

Чарлстон оптично удължава фигурата, Лаленцето правилно е отбелязала, че разширяването трябва да тръгва от под коляното

# 737
  • София
Only, или Vero moda, не помня точно (то май е едно и също) имаха различни дължини на крачолите, да.

# 738
Аз съм ниска и никога не съм носила чарлстон, не се харесах никога с такъв модел. Похлупва ме и ми стои комично. А и нямам спомен през 90-те да са се носели такива дънки. Имаше с подвит крачол и по-скоро цигара стил. Ей тези май са най-90сетарските, които се сещам. Аз и сега си нося такива.

При мен най-много удължават прави дънки с висока, силно подчертана талия.

Още няколко елемента от 90-те се сетих. Имах и аз барета, бяха модерни в някакъв момент, даже моята беше цвят бордо и я съчетавах с поличката на каре. Изобщо карето беше топ топ топ.
Имаше и рокля върху бяла тениска, лентите за коса също се котираха, аз имах бели предимно. И кръгли малки слънчеви очила, тип Джон Ленън. Намерих малко снимки от тогава. Сега ленти за коса са много демоде май...
Скрит текст:

# 739
Ех, къде ме върнахте с тези спомени от 90те. Различните мнения за чарстън модела показва колко не-унифицирана е била модата тогава. Аз носих - каквото майка ми беше запазила от 70те. Нямах дънки, но имах джинси и един панталон в много 70-арски принт. Масовите дрехи в магазините бяха много далече от модните танденции, по мой спомен, и имах и много неща шити от шивач.

Носех и карирани ризи (те се намираха по-лесно), дълга или миди пола с дълбока цепка отпред, и много харесесвах един тип плетени на една кука тънки летни пуловери.

# 740
  • София
Никога не съм носила чарлстон. Не ми харесва особено, а и не съм успявала да си нацеля точния модел.
Обаче дълги чорапи над коляното или навити долу като за аеробика с поли и рокли много носех. Допада ми такава спортна визия тип Синди Stuck Out Tongue Но аз си имам и по-спортна физика де и мисля, че ми отива. С къси дънкови панталонки, бял топ и карирана риза (овърсайз и вързана или разкопчана отгоре) също често се докарвах.

# 741
За ниски дами , аз не съм ниска - 168, но ми харесва как стоят, препоръчвам на Манго модел Сиена.
Умерен чарлстон, до глезена ми идват, страхотно седят.
Единствен минус- оцветяват светни чанти, но това е проблем на всички дънки с такъв тъмен цвят.

# 742
  • Шоплука
Чарлстон нося и аз, мисля, че много ми отива.
Визията на 90те / бях яко гръндж и пънк/ сега не бих си я причинила, тя върви с бурна и бунтовна младост.
Сега търсим парижкият шик, италианската долче вита във външността.

Общи условия

Активация на акаунт