Модни консултации - 80

• 60 035
  • 716
  •   2
Отговори
# 690
  • Шоплука
Ако сте слаба можете да заложите на червен панталон към тази риза/блуза, като чантата е черна

# 691
От години нося само crossbody чанти с дръжки от синджир. Напоследък ми писна леко от жуленето по рамото и трополенето като я оставя някъде. Чудя се да опитам с такава чанта. Даже точно този модел. Някой има ли съвет - тегаво ле ще ми е в ръка, защото отдавна не съм носила. Поне за работа май ще ми е по-удобно.

В момента нося такива

# 692
Хубава е чантата, но защо не погледнете нещо което да се слага и на рамо? Идват студени дни, друго си е човек да прибере ръце в джобовете 🙂

# 693
Уау, първата!

Но цената... доста са 350 евро за чанта. Половин заплата.
Затова се насочих към тази. Много мека кожа и е 50 евро.
Мисля и тя може да се носи на рамо. Макар че не съм фен на такъв тип носене на ръчна чанта.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2026, 09:19 от Fiufff

# 694
Така е - ръчна чанта изглежда най-добре носена в ръка.

# 695
Аз като фен на крос-боди чантите, не мога да нося в ръка за дълго, въпреки, че от естетична гледна точка, много ми харесва. Задължително трябва да има опция да се сложи на рамо поне. Иначе няма да ми е функционална и от чантите, които нося често.

# 696
За работа и нося ръчни чанти в ръка. Когато имам задачи и ми трябват свободни ръце - раница.
След работа не пазарувам. Най-много някоя пратка Simple Smile

# 697
Никога не нося нищо в ръце. Болят ме и само на рамо или раница.

# 698
Да, и аз не мога да нося чанта на китката. През рамо пък не знам само на мен ли не ми е удобно заради "Долче" и "Габана" да ми минава презрамката през тях. Неловко се чувствУвам.

# 699
И аз съм в търсене на кросбоди чанта, но не тип портмоне, а по- големичка. Държа да има държка за ръка, не само презрамка, защото се налага и да не е на рамо, как се подмята без? Нищо не ми допада за жалост, може би тази , но тя пък е в много летни цветове

# 700
  • Шоплука
Всичките ми чанти, които могат да се носят в ръка имат дълги дръжки, за крос-боди.
Чакам на Фурла есенната колекция - дано извадят някакво качествено червено.

# 701
Аз съм на принципа дрехите и аксесоарите трябва да ми служат на мен, не аз на тях. Ако не ми е комфортно и удобно ако ще и Hermes да е, няма да се носи. В ежедневието нося мекa tote bag , за излизане залагам на малки чанти ( включително и такива, които се носят на ръка, но това е за няколко часа излизане, не за цял ден).

# 702
  • София
Аз имам една имитация на Бъркин, розова. Направо ми откъсва ръцете, ако тръгна с нея и се изкуша да я напълня.
Останалите чанти са ми крос-боди или за рамо.

# 703
И аз съм в търсене на кросбоди чанта, но не тип портмоне, а по- големичка. Държа да има държка за ръка, не само презрамка, защото се налага и да не е на рамо, как се подмята без? Нищо не ми допада за жалост, може би тази , но тя пък е в много летни цветове

Този модел е подобен и от личен опит - много удобна и достатъчна като размер, макар да изглежда малка. Има различни цветове, вкл и по-есенни.
https://www.aboutyou.bg/p/furla/damska-chanta-1927-30300028

Миля че този есенно-зимен сезон велурът ще е акцент и при чантите.

# 704
  • София
За крос-боди чанта с дръжка - вижте в магазини Немски център. Там непрекъснато зареждат нови модели и то по много.

Общи условия

Активация на акаунт