🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 26 842
  • 749
  •   1
Отговори
# 405
Здравейте, момичета!
Мисля, че тази седмица усетих бебето, под ръката си. Много, много слабо, беше като пърхане, но дори мъжът ми потвърди. Това много ме успокой, защото това чудене понякога много ме напряга.
И аз се мъча от жегите, и вече от седмица пускаме климатика в другата стая, за да мога поне в някакъв момент да заспя. А никога не съм страдала така, като дойде края на юли и август, не знам как ще я карам 🤣. Планирам да ги изкарам на хладно, на Камчия, да видим.
Нямам търпение за 2рата фетална, другия петък, за да си отдъхна.
Мини, бързо възстановяване! Аз не съм в София, а Перник, но ако има нещо, пиши, ще следя. Също мога да отреагирам.

# 406
Момичета в коя седмица ви е планирана 2рата фатална?

# 407
Iva_Lina моята ще е в 21г.с.+1.

# 408
Моята е в 21+3.

# 409
Благодаря за пожеланията, момичета. Heart

Аз още не съм запазила час за фетална морфология. Иска ми се да е при доц. Чавеева, та почвам да дебна за часове. Днес проверявах, но още не е пуснала графика си.

# 410
Аз по менстуация съм в началото на 20 седмица, но по измерванията на бебето съм към средата на 21ва.

# 411
Момичета в коя седмица ви е планирана 2рата фатална?

При мен е в 20та седмица. Те искаха и по-късно, но аз имам зор да се успокоя 🤣

# 412
С първото дете бях за октомври, та положението с жегите ще е идентично. 🤣 Тогава цяло лято лежах пред един вентилатор и вечер към 20ч излизах за разходка до късничко. 😅 Сега през деня ще съм под климатика , а следобед ще се печа с детето по площадките. 🤣
За фетална морфология - запазила съм за 20та г.с.

# 413
Моята фетална е 20 гс и 5 дни (на 24.06), чудя се дали не трябваше малко по-натам и аз, че не съм мега кльощава и на предната фетална професор Марков измрънка. Smile Но пък каза: Искам втората фетална да си навършила 20та седмица и аз така го разбрах. Следящата ми докторка каза, че е окей, та да видим, нямам търпение вече и след като минем отиваме на море малко, че решихме по-рано тази година. Вие как ще сте с къпането? На мен като цяло доста хора ме съветваха ( и докторката) да не влизам в морето особено, като ходя, та ще си стоя на брега и ще карам детето да ме полива с лейка. Smiley

Мини, съжалявам, че още не си си вкъщи, но факт, че си на правилното място и полагат грижи.  Heartpulse Стискам палци да се прибираш вкъщи много скоро.

А и да ви питам за стрии с какво се мажете? Аз искам някакво, което да попива бързо и да не ти оставя аромат и мазно. Някой взимал ли е на мустела? Нямам спомен как миришеше, ползвала съм го преди 7 години. Laughing

# 414
Аз се мажа с маслото на Палмърс, четох препоръки за него..ами засега нямам стрии, но аз до момента не съм качила и килограми, та не знам дали помага в действителност. 😁 Моята втора фетална е чаак на 1.07, та ще си почакам...

# 415
Mindful, аз ползвам на Палмърс цялата серия против стрии, като в определени дни в седмицата мажа едните, в други - другите. Бързо попиват, държат кожата хидратирана, но не лепнат. Много съм доволна.
Kmlvaslva, аз съм чак на 13.07. 😁

# 416
В събота ме пуснаха да си ходя вкъщи, с препоръки за лежане и с една шепа добавки. Боднаха ми една инжекция ношпа, за да е сигурно че матката е спокойна по време на пътуването. Та вероятно нашето море ще отпадне тази година. Важното е с бебето да сме добре.
Едната мацка, с която бяхме в стая в болницата, ползваше масло от карите. Та и аз си поръчах.  Иначе до сега се мажех само с топикрем от аптеката или едно корейско. Обаче мисля да добавям вече на корема, бедрата и гърдите и маслото от карите, защото започнах да раста.

# 417
Mindful и аз съм на 24.06 ( в 11ч ) в Марковс,но при Диляна Атанасова. 😅

# 418
Мини, радвам се че вече си вкъщи. Надявам се вече всичко да е спокойно.
Аз съм на фетална чааак в средата на юли, препоръчаха ми да съм 21+, 22 гс
Иначе се мажа с Wooden Spoon, и предната с него се мазах, не знам дали по -скоро не е ген, но нямах стрии.

# 419
Нашето море се наложи да го отложим.
Бяхме запазили още от януари за Гърция, но лекарката прецени, че ми е рисковано пътуването толкова часове с кола, от вибрациите ми се втвърдява корема. Отделно от топлото време може да прокърви хематома отново...направо си се представам на плажа, с корем и изведнъж кръв... ще изкарам акъла на другите хора. Ще ходим иж на басейни, най-малкото заради детето, но влизани във водата също ми и забранено. Малко ми е криво, защото много исках почивка, някъде да се разходам, да отида, а ми писна да гледам 4те стени вкъщи.
Ще вложим парите в ремонт на апартамента, за да ме е по-малко яд.

Като ви чета, аз съм по-назад от вас, едва в 17г.с. от днес, бебето е 17+5, предстой ми първа фетална в четвъртък.

За стрии ползвам цялата серия на Палмърс като лосиона ми и фаворит, но стари стрии не заличава, поне нови нямам за момента.

Общи условия

Активация на акаунт