🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 20 354
  • 582
  •   2
Отговори
# 570
Момичета, какъв интимен гел използвате в този период? Все забравям са питам гинеколога дали има значение..

# 571
Момичета, какъв интимен гел използвате в този период? Все забравям са питам гинеколога дали има значение..
След първото раждане в болницата ми препоръчаха оранжевия Гинексид. От тогава до сега съм с него.

# 572
Аз ползвам този

# 573
Аз използвам lactacyd, както и преди и съм доволна.

Момичета, при вас как са изследванията? При мен днес излезнаха малко над нормата левкоцити и лека анемия… и двете били нормални за втори триместър. Чакам доки да каже за желязото, но тези левкоцити ме притесниха, макар урината да е чиста.

# 574
Желязото ми бе съвсем малко извън норма, изписаха ми по едно прахче SiderAL. Но това още при първите изследвания в 14г.с.

# 575
При мен всичко беше ок, само СУЕ завишено, но док каза, че е нормално по време на бременност.

# 576
Желязото ми бе съвсем малко извън норма, изписаха ми по едно прахче SiderAL. Но това още при първите изследвания в 14г.с.

И на мен ми дадоха сидерал фолик, но две прахчета на ден, за да наваксаме ниския хемоглобин. Сега само трябва да разграфя приема на магнезия, за да не си пречат 🙈

# 577
Оф, аз това за магнезия изобщо не го знаех, чак днес разбрах от gpt чата... на 3х2 съм и един месец съм си бухала на обяд магнезия със сидерал...значи нищо не съм направила Grinning А някакви симптоми има ли изобщо, сърцебиене, задух? Защото аз си се чувствам добре, само на кръвни, ако нещо излезе разбираме.

# 578
При мен последните две седмици имаше умора и блед вид, а аз съм много бяла по принцип. Бях сигурна, че ще излезе нисък хемоглобин, но и моето дневно меню не е богато на желязо 😂
Иначе раздели магнезия и сидерала с поне 2 часа разлика и би трябвало да е ок.

# 579
Момичета, понеже нахвалихме Цибалаб централата и системата им... Уви, нещо е развалена и не работи , че днес пусках обременяването с глюкоза и други кръвни, но аз бях нахална и си влязох. Директно отидох на гише 9 и си ме приеха. Никой от хората не каза нищо. Grinning Една служителка питах - вика ми: ами сега няма никой с предимство, разберете се с хората... пък аз ги задминах. И на нея казах - е бива ли такова нещо, да висим и ние. Та така, стискайте палци да са ми добре резултатите.

Последна редакция: вт, 21 юли 2026, 13:51 от mindful

# 580
Нямаше ли табела там, mindful? В Бодимед има и аз си влизам преди другите. Аз все пак бих им писала официален имейл. Ама аз обичам да се оплаквам, когато не съм доволна и да хваля, когато съм. Стискам палци за добри резултати. Те не са ли излезли вече?

Аз днес пусках ПКК, показателите за коагулация и АсАТ и АлАТ. Последните две са със значително по-добри стойности, откакто ми вдигнаха дозата на лекарството. Хемоглобинът ми е добре на мен, в долната граница, ама в норма. Аз обаче приемам желязо. Първо пиех едни комбинирани витамини за бременни, ама като видях, че вътре има витамини и минерали, които си пречат едни други на усвояването и си взех отделни.

Симптоми на нещо липсващо ли, Aria?

# 581
Да, примерно за желязото. В епикризалата ми след серклажа пише анемия, предполагам от изследванията, които са си направили преди това са заключили за нея. Така или иначе нямах нещо по-особено изписано след манипулацията.

# 582
Желязото се усеща, когато вече е много намаляло. Поне при мен е било така. Това преди време. Вече не го оставям да падне в ниски стойности и си го следя.

Общи условия

Активация на акаунт