Вие кога обмисляте да приключвате работно? Аз умувам да е през август, малко по-рано, за да си почина и да обърна внимание на баткото преди появата. 
Вие кога обмисляте да приключвате работно? Аз умувам да е през август, малко по-рано, за да си почина и да обърна внимание на баткото преди появата.
Не мога да взема едни стълби, чувствам се ужасно. От средата на август ще приключвам и аз, при мен ако беше повече от вкъщи супер, ама ние сме 3-4 дни офис на седмица и после мъкна лаптоп, направо издъхвам. А и честно казано мозъкът ми е тотално отвеян и не се чувствам много продуктивна.
Сега като ще са розови и имам голям мерак за дрехи.
Иначе ще ми дадат сумати неща и точно отмятам списъци, какво ще ми остане. А и аз пазя някои от по-скъпите покупки - помпа за кърма, повивалници, щуротии. Ще видим, решила съм като ми е второ да не се хвърлям в излишни покупки. А и в момента покрай мен имам приятелки с бебета на 1г - 2 и те ще ми дадат всичко, което не им трябва. Даже моя приятелка роди буквално в началото на ноември момиче, та и дрехи ще ми дадат. 
Имат два пакета. Един, който обхваща периода до раждането и самото раждане и един, който е до първата година на детето. Акушерката ми направи презентацията по телефона. Каза че с хората от провинцията работи онлайн основно. Има някои лекции, които са задължително присъствени. За онлайн часовете два пъти в седмицата по 30 мин. Доколкото разбрах, тя присъства на раждането. Обсъдихме с мъжа ми и утре ще й се обаждам, за да се запиша. Препоръчани теми