🐥 Ноемврийски мами - Термин ноември 2026

• 22 065
  • 657
  •   1
Отговори
# 645
Li, аз бих го сменила този гинеколог, с който не мога да се свържа. Ами ако е нещо спешно?! Не че това е маловажно. Разбира се, решението е твое.
Нали беше запазила час за друг гинеколог? Той за кога е?

Ох, много умувам да го сменя. За втори път ми се налага да му звъня/поша и нямам връзка...
За събота сутринта ми е прегледа.
Момичетата от София, при кой лекар се следите и доволни ли сте?

# 646
Аз се следя в Оскар клиник при д-р Ковачева, изражда в Света София (бившата Тина Киркова), аз лично съм много доволна от отношението. До момента не ми се е налагало да я търся по спешност, но съм и пращала изследвания и ми отговаря на Вайбър щом се освободи. Няколко пъти ми е казвала ако нещо да звъня. Преглежда обстойно и при най-малката причина те праща на допълнителни изследвания/прегледи, за да е сигурна че всичко е наред. Беше ми препоръчана от приятелка родила 2 деца при нея.

# 647
Аз се следя при д-р Леков в Токуда и съм много доволна. Винаги когато му пиша отговаря най-късно до час,два. Дори и уикендите вечер съм писала и пак отговаря. И за прегледите съм чакала най много 20 мин. Знам, че и д-р Василев е добър.

Li, аз бих го сменила този гинеколог, с който не мога да се свържа. Ами ако е нещо спешно?! Не че това е маловажно. Разбира се, решението е твое.

Ох, много умувам да го сменя. За втори път ми се налага да му звъня/поша и нямам връзка...

# 648
Аз съм при д-р Арабаджи в Щерев. До сега съм доволна. В самата клиника практиката е да звъниш на кол центъра и да оставиш съобщение на лекаря. После той връща обаждане. Ако е спешно, отиваш направо на място. Вечер има дежурен лекар. Доколкото знам след определена седмица си дават телефона. Изборът на лекар обаче е строго индивидуален. Аз може да съм доволна от конкретния доктор, но ти да не останеш.
Аз съм много чувствителна, по принцип, не е от бременността, и за мен отношението е също толкова важно, колкото и компетенциите на медицинския персонал в лечебното заведение. Това за мен изключи държавните болници, ако ще лекарите които работят да са богове. Не желая да ме увикват и да ми се карат, че не мога да раждам, примерно. Когато съм под стрес се паникьосвам и не мога да реагирам, а такъв тип хора надушват такива като мен и действат.

# 649
Мамите от Пловдив в коя болница се следите, при кой лекар?

# 650
Здравейте, мамита! Записвам се при вас малко късно, но все още на време Hug

Някоя от вас да се е сблъсквала с гестационен диабет?

@Soleil, при д-р Краевска, а за раждане в Селена.

# 651
В 25-та седмица правих обременяване, всичко ми излезе в норма.
Аз се следя и ще раждам в Селена.

# 652

С предходната ми бременост правих обременяване с глюкоза. Оказа се, че съм с инсулинлва резистентност. Спряха ми всички въглехидрати до края на бремеността.

# 653

Аз съм с инсолинова резистентност от преди бременността, в момента ме следят внимателно и реално сладко, въглехидрати са ми почти забранени. Следя си постоянно захарта, до скоро бях дори със сензор за по-лесно, но последният даде много грешки и сега съм само с глюкомера. Пращам всяка седмица измерванията на ендокринолога и ме върнаха на глюкофаж 1 таблетка от 1000. При мен обременяването беше на границата на граничните стойности, което е без промяна от преди да забременея, затова реално не ме водят с гестационен диабет.

# 654
  • Sofia, Bulgaria
Аз съм при д-р Вецев и е страхотен, винаги отговаря на съобщения и връща обаждания, преглежда в частния си кабинет. Вече имам и един серклаж направен от него, полежах си в Шейново и съм много впечатлена от всички лекари и специалисти там. Не съм очаквала от държавна болница толкова мило и грижовно отношение.

# 655
Аз съм при д-р Вецев и е страхотен, винаги отговаря на съобщения и връща обаждания, преглежда в частния си кабинет. Вече имам и един серклаж направен от него, полежах си в Шейново и съм много впечатлена от всички лекари и специалисти там. Не съм очаквала от държавна болница толкова мило и грижовно отношение.

И аз съм при него.
Първото си дете родих при него и ми е трудно да го сменя, но имам проблем с комуникацията този път.

# 656
  • Sofia, Bulgaria
Защо проблем с комуникацията? Да не би да е било нещо еднократно? Disappointed

И аз съм при него.
Първото си дете родих при него и ми е трудно да го сменя, но имам проблем с комуникацията този път.

# 657
Ли, аз съм при доц. Нашар в Токуда. Понякога има малко чакане при часовете, ако има спешно раждане, но съм много доволна. Отговаря ми във Вайбър и се чувствам спокойна с нея. Мисля да раждам с нейн екип, в Токуда.
Иначе тя ми изписа Биоелектра по същите причини и всъщност добре ми се отрази. Ако се прекали с магнезия може да имаш разстройство. Моя съвет е да да намалиш малко дозата, ако е възможно, докато дойде момента за преглед.
Ако АГ не отговаря и аз бих го сменила. По-добре рано, ако вземеш това решение, а не на по-късен етап.

Общи условия

Активация на акаунт