Защо електрическата четка за зъби може да бъде по-добър избор за усмивката на вашето дете?

• 4 852
  • 311
  •   1
Отговори
# 285
Мотивирам децата с личен пример. Миенето на зъбите е навик, който трябва да се придобие още в най-ранна детска възраст.

# 286
Личен пример, посещение на стоматолог на всеки 6 месеца за профилактика.

# 287
Как мотивирате детето си да мие зъбите си редовно и достатъчно дълго (поне 2 минути)? Помагат ли музика или приложение с игрови елементи?
С много говорене в началото, сега не е необходимо, сам желае да го прави. Единствено с това да продължи достатъчно имаме затруднения, поради което аз съблюдавам времето за миене.

# 288
  • Бургас
Мотивирам внучката с личен пример. Миенето на зъбите е навик, който трябва да се придобие още в най-ранна детска възраст.

# 289
Електрическата четка за зъби е по-добрият вариант за миене на зъби, защото прави миенето на зъби по-интересно и забавно преживяване. И защото детето ми реши че ще ползва моята електрическа четка и я счупи 🙄😄🤷🏻‍♀️💙

# 290
С личен пример, като ме наблюдава. Не съм използвала други методи.

# 291
Нямаме проблем с миенето на зъбите. Пастата за зъби е много важна също. Преди време мъжът ми пееше на детето измислена от него песен.

# 292
Как мотивирате детето си да мие зъбите си редовно и достатъчно дълго (поне 2 минути)? Помагат ли музика или приложение с игрови елементи?

С личен промер. Минем зъбите заедно с бащата или с мен. Отделно съм пуснала песнички за зъбите, има и книжка "Зъбките си мием". Също така я водя редовно на зъболекар.

# 293
На децата им купих пясъчен часовник от 3 минути който стои в банята и го ползват при всяко миене на зъби. Това направи рутината по забавна и ефективна. Не използвам приложения защото ограничавам използването на устройства. Музика пък ползвам в детската стая с цел приспиване на децата. Нямам устройство за музика в банята за да им разнообразя и миенето на зъби.

# 294
  • София
С личен пример и постоянство.

# 295
С личен пример,най-вече.

# 296
  • София
С пясъчен часовник, а и често си мием зъбите заедно. И трите ми деца обичат шарени четки, пасти за зъби, много се радват като им купувам нови, това също ги мотивира.

# 297
Защото има много въртящи косъмчета, които достигат до места, които с обикновената не може!

# 298
Знае,че сутрин зъбките се мият за красота,а вечер за здраве,но пак бързо губи търпение.Аз мия нейните,а тя на куклата,така успяваме максимално време да почистваме синхронно Simple Smile

# 299
В интерес на истината, никога не съм имала проблеми с децата си и миенето на зъби, за това и никога не съм си служила с някакви средства, за да ги накарам да го правят. Мият ги редовно, но специално за баткото не съм много сигурна, че ги четка 2 минути...

Общи условия

Активация на акаунт