Стани богат - тема 30

• 15 770
  • 655
  •   2
Отговори
# 645
  • София
Когато се излъжа да погледам - все попадам на неземна простотия, съчетана със самочувствие.
Но влизам да вметна, че февр.2024 (не знам до кога) се снимаше в едно запуснато хале на бивша баня/спортна зала (?) около ст.Славия (някак зад стадиона в нещо като индустр.зона там).

# 646
Божеее, тази колко време дрънка не по въпроса, понеже не знаеше отговора за биткойна. И накрая се отказа...

# 647
Стабилна игра направи жената днес.

Веднага познах въпросите за китайския, Иван Вазов с описанието му за Левски, пратките (актуална офисна тема Flushed).

На въпросът за книгите, бях за Острова на съкровищата, по спомен, но понеже не съм я чел, бих се подсигурил с жокер.

Относно багрилото, изключих октопод и делфин, но от другите две нямах идея.

За Биткойна го знаех, понеже някъде ми беше попадала статия по темата и се сетих, че е Салвадор. Можеше да цели 1 от 2 между тях и ЦАР, но може би логично избра да се откаже.

# 648
Ако щете вярвайте,но за биткойна заложих на Швейцария. Yum

Въпросът за Ной ме затрудни,понеже конете и зебрите могат да надушат от много далеч сладководна вода...

# 649
Само за Китай беше готин въпрос, защото трябваше да се съобрази не кои са най-много, а дали се говори само на един език в Индия.
Останалото го знаех - и за гълъба, и за багрилото, и за Левски. Не знаех за биткойна само.

# 650
Интересни, макар и не супер трудни въпроси днес:

От тези на първия участник, не знаех този за Леми. Всъщност, някъде съм чувал фразата, но не го навързах с конкретна група и бих ползвал жокер.

На втората дама, въпросите и бяха ок. Последните и три въпроса, бяха от области, където не са ми супер силни, но два познах директно, а третия бях на 80% сигурен, което показва че не бяха с повишена трудност.

За филмите, веднага се сетих, че съм гледал малко от Булката беглец. Освен това, другите имена доста подсказваха какви жанрове са и нито един не пасваше на Джулия Робъртс и Ричърд Гиър.

За Пенелопа няма какво да се каже. Веднага можеше да се познае, дори без да си сигурен за някоя от останалите.

Относно границите, бях 80% убеден че трите бивши юго републики, нямат обща граница. Можеше да е само Русия, Полша и Литва, но бях повече за съседите.

# 651
Новият Бягащ човек /2025/ е с Глен Пауъл. Скот Глен е над 80 години.

# 652
Тоя пич верно ли ползва жокер за отрязаното ухо Grinning

# 653
Много бисери тази вечер:)Голямо самочуствие имат тия хора

# 654
  • Пловдив
На жената ужасни въпроси. Братовчед на Григор Димитров, ми то по-добре за братовчеда на Ларс фон Трир по-назад. Grinning

Истински ме шокира това за родината на скейтборда - лесен въпрос за 500 еврА ли трябваше да бъде? Flushed

# 655
Спече се жената след въпроса за Пловдив. Дори не благодари на Кънчев за отговора.
И тя, и бъдещия баща онзи ден спряха твърдо на 1000-1500 ееро. Сакън Grinning

Общи условия

Активация на акаунт