RYANAIR - 31

• 28 279
  • 502
  •   1
Отговори
# 210
Здравейте.
Утре трябва да летим до Болоня със сутрешния полет на Райън от София. По план трябва да кацнем в 7, 25 часа. Четейки темата видях, че има сайт за проверка на стачки https://striketracker.app/strikes-in-italy/strike-italy-18-may-2026. Влязох в него и видях, че за утре има обявена голяма общонационална стачка, която включва и железопънтия транспорт между градовете. Не мога да се ориентирам дали се отнася и за междуградския автобусен транспорт. Някой има ли опит с такава ситуация?

# 211
В темите за Италия редовно ги обсъждат стачките. Питайте и там.

# 212
  • София
Здравейте,

Имаме купени билети за пътуване до Краков след 2 дни. При чекирането забелязах, че моето име е с една сгрешена буква - I вместо Y. Съответно имената на бордната карта и на личната ми карта се разминават с една буква.
Вече не мога да направя промяна през приложението, тъй като са минали повече дни.
А и направих чекирането за отиване.
Не мога да редактирам името и за полета на връщане, въпреки, че още не съм направила чекирането.

Знаете ли дали може да оставя така разминаването в имената с една буква или е много рисковано?
Благодаря ви много предварително!

# 213
Можеш да го оставиш
Допускат се малки грешки

# 214
  • София
Можеш да го оставиш
Допускат се малки грешки

Безкрайно благодаря за бързия отговор и съвет!
Бъдете здрави, усмихнати и пътуващи!

# 215
Ако в едната посока сме с Райън, а другата с Wizz, има ли разлики в багажа, които трябва да съобразя? Трябва ми безплатна раничка и 1 куфар 20 кг.

# 216
И за двата полета трябва да си купите 20кг чекиран багаж. Размерите на безплатния багаж/раничката/ са 40/30/20 и за двете компании. Т.е. еднакъв е багажа.

# 217
  • софия
За дете на 14 г навършени  при чекиране ще го сложат ли до родител или Не? Няма закупено място за никой от семейството

# 218
Не, не са длъжни да го сложат. Ако се падне до родител ще е случайност.

# 219
Детските билети ги слагат до родител. Ако билета е тип възрастен - не.

# 220
  • софия
Води се билет за тинейджър

# 221
И тийнейджър не
Те си искат допълнително пари и плашат как ще ви разделят и тн, само четете какво излиза

# 222
За дете на 14 г навършени  при чекиране ще го сложат ли до родител или Не? Няма закупено място за никой от семейството
Не. Моят тинейджър даже го бяха сложили на аварийния изход. По случайност си разменихме местата с него. Иначе не знам дали щеше така да остане.

# 223
Не. Моят тинейджър даже го бяха сложили на аварийния изход. По случайност си разменихме местата с него. Иначе не знам дали щеше така да остане.
Нямаше. Минимум 16г. за авариен изход. Екипажът щеше да ви размени.

# 224
Ами! Къде и кога ще ме търси мен екипажа, за да ме размени? Сигурно щяха да го разменят със случаен пътник.

Общи условия

Активация на акаунт