RYANAIR - 31

• 20 909
  • 407
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Аз от 2 години ползвам прозрачен несесер с цип от Тему, който е доста по-голям като вместимост, и никъде не са ми правили проблем.

# 361
Което не променя изискванията на летището и не означава, че на друг няма да направят проблем.
Малко вероятно е, но не е невъзможно.

# 362
Благодаря на всички!

# 363
И аз такъв несесер ползвам, макар и не от Тему Simple Smile Да не говорим, че вече почти на никое летище не искат пликът да бъде изваден от раницата, гледат си го директно на скенера.
Даже не говоря за летищата с новите скенери, които вдигнаха ограничението до 2 литра и допускат малка бутилка вода - а за нормалните с 1 л като нашето.

# 364
И аз така съм с несесер и не вадя, но все пак нека знае, винаги може да има проблем. То е същото като с багажа- може ли и колко чанти.

# 365
Принципно ако нещо не е както го мислите, ще ви кажат. Примерно ако ако трябва да извадите течностите. Това не е някакъв проблем.
Случва се да се забрави вода в раницата например, виждат я и я вадят.

# 366
  • София
- задължително ли течностите трябва да са поставени в прозрачен плик
# ДА, ако имат претенции към плика ще ви накарат да ги прехвърлите в техен плик - случвало ми се е.
- може ли борят да надвишава 10, но общото количество да е по-малко от 1000 мл ...?
# Може, но ако самата опаковка е 100 мл., а течността вътре е по-малко ще я броят за 100 мл.
Гледат каква вместимост е написана на опаковката.

# 367
  • на село
Точно пред мен са правили проблем на една жена с такова несесерче. Накараха я да извади всичко и да вмести продуктите в тяхна найлонова торбичка с цип, който цип трябва да се затвори. Изхвърлиха ѝ поне 3 неща. След като любезно я питаха с кои иска да се раздели. Та, това че вие сте пътували с такова несесерче години наред, не означава, че на някое летище няма да решат да ви го проверят по-обстойно и да приложат правилата. А правилото е, че въпросната торбичка съдържа не повече от литър и трябва да се затвори. За летищата, които все още нямат модерни скенери.

Последна редакция: пт, 26 юни 2026, 17:59 от ПраВещица

# 368
  • София
Винаги има риск от заяждане. Все пак властта е в техните ръце. Аз лично имам резервен вариант да прехвърля нещо в торбичката на мъжа ми, която е доста по-празна, ако ми направят проблем.

# 369
  • на тавана в кошницата
Здравейте! Знаете ли как може да се промени датата на раждане при чекиране? Пише само онлайн дали има вариант да не е с чат?  И има ли проблем ако е с различна дата и година на раждане?
Извинявам се, ако е обсъждано.

Благодаря.

# 370
Няма значение, освен ако не прескачате категории (дете и бебе примерно). А тогава с кол центъра или чата.

# 371
  • на тавана в кошницата
Благодаря много

# 372
Здравейте! Купих билети за Испания за 2възрастни и 2 деца, но не бях в настроение да  плащам места. Любопитно ми е - ако решим, при чекиране по-високи ли са цените или същите?

# 373
Цените за места и багаж са най-ниски при закупуване на билетите. След това обикновено се покачват.

# 374
  • столицата
Но децата ще са до възрастен и без да платите.

Общи условия

Активация на акаунт