Най-после да си купя свестни препарати за почистване - 17

• 9 005
  • 69
  •   1
Отговори
# 60
За роботите има и специални препарати. Аз за нашия Roborock използвам този и съм доволна:

# 61
Здравейте! Търся два препарата, които не намирам никъде, а са страхотни. Единият е марка на ДМ и е универсален концентрат, супер икономичен, другият е конкретно за мухъл/плесен, но без хлор, защото всички вкъщи се задушаваме от хлорни продукти. Ще съм благодарна, ако някой от вас знае откъде да ги намеря. Ако не, ще помоля за алтернативи.

# 62
Първият препарат не е ли за миене на съдове?
Сега е с променена опаковка
Наличен е във всички ДМ магазини.

# 63
От същата серия е, но, както казахте, е за съдове (Spülmittel). Този, който търся е универсален (Allzweckreiniger) за под, за стъкло, за тоалетни, мивки... И не е гелообразeн, а по-скоро на консистенция е като вода, концентрат, разтваря се 20 мл в 4 л вода.

# 64
Дами,знаете ли къде в София може да се купи Zeflora?Преди време съм виждала в Кауфланд,но мисля,че вече няма,а не ми се чака доставка

# 65
И аз търся Zoflora,но в Пловдив.

# 66
  • София
Здравейте, нямам търпение да похваля ето този препарат - обезмаслител AMuchina , който купих от италианския супермаркет. Значително по-добре и по-бързо действа от Meglio, само напръсках и избърсах с кухненската гъба, после подсуших и това беше, дори не ми се наложи да търкам, въпреки че шкафовете бяха много, ама много замърсени, при това боядисан МДФ, за който не всеки препарат става.
Скрит текст:
Пресни снимки от действието му
Преди напръскването:

Пет минути по-късно:

# 67
С какво са боядисани МДФ шкафовете? Много ми харесаха!

# 68
  • София
С какво са боядисани МДФ шкафовете? Много ми харесаха!
Честно казано, не помня, преди 7-8 години правихме кухнята. Мебелистът ми по принцип работи с много качествени бои и материали, но то всеки боядисан мдф не трябва да се чисти с абразивни, хлорсъдържащи или препарати с високо съдържание на натриева/калиева основа. Този се оказа професионален препарат, подходящ и за ламинати и мебели, затова го пробвах и съм супер доволна.

# 69
С абразивни по принцип не се чистят шкафове и врати. Само с обезмаслител.

Общи условия

Активация на акаунт